evet cnmcım kuru saça sürcenn..
bide yazdırabileceğin doktor varsa hem ketarol şampuan al kendine oda ii gelioo..
Senin saçlarınada ii gelir umarım..ama ii bi doktor reçetesi bu..kadın bayağı ünlü ist.da..reca ederim nedemek..diğerlerine çarşıya çıkınca bakayım da bu da aklımda bulunsun canım :)
çok saolasın :)
bi sen kalmışsın aşağıda sende kapatırsın artık yavaş yavaş topici..
evet canım ailesinden ayrı yaşıyor ailesi Niğde'de...
o burada istanbul'da yaşıyor...
daisybeti sen nerelerdesin arkadaşımmmmmmmmmmmmmmmmm
meraba canımmm buralardayımm da yazmaya fırsat bulamıyorum ya da tam yazıyorum sistem hata veriyor yazdıklarım gitmiyoor
niğde'den söz açılınca ben geldim dimi aklınaa :)) siz ne güzel aynı şehirdesiniz o askerden geldiğinde biz yine ayrı olucazzo yüzden biz hemen harekete geçmek istiyoruz inşalaaaaaaahh
evli arkadaslar sizde askerlik bittikten sonra bizi yanlız bırakmayınn fikir alışverişinde bulunucaaz burdaaa tamammıı :13::13:
güüüünaaaaaaaaaaaaydddddddddddddddııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnn şekerler,çok güzel bi gün olsun inşallah
evet cnmcım kuru saça sürcenn..
bide yazdırabileceğin doktor varsa hem ketarol şampuan al kendine oda ii gelioo..
canım ya öyle valla gözüm arıyor napiim:)
evet canım çok şükür aynı şehirdeyiz geldiğinde hasret bitecek inşallah..hazirana kadar sabır :)
sizin açınızdan düşününce evet biran önce harekete geçmeniz iyi olur yoksa bu hasret günleri böyle uzaarr gider..
düğün kısmına gelince bakıcaz bulucaz sana tatlım bir yer merak etme :)
güüüünaaaaaaaaaaaaydddddddddddddddııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnn şekerler,çok güzel bi gün olsun inşallah
minaaaa napıyosunn kuzummmm cumartesi geliyorum istanbulaa :))
kızlaaaaar son dakikaa haberiii ben cumartesi istanbula uçuyoruuuuumm aşkımı görmeyeeeheyacaaan tavan yaptı bendeee çoook mutluyumm onu göreceğim içinnn
ayyyyyyyyyyy canım yaaaa çok sevindim senin adına :)
nasıllll mutlusundur sen şimdi:)
bak geldikten sonra üzülmek yok onu görmenin mutluluğunun tadını çıkaracaksın tamam mı şekerim
tatlım istanbul'un neresinde yardım edebileceğim bir durum,konu var mı?
çok saol canım..pendikte asker oldugu için bende sabiha gökçende inicem o da karşılamaya gelicek akşamına da dönücemm..az da olsa çokta olsa yetmiyor ama napalımm hiç yoktan iyidir tabiii :))
kesinlikle canım yaaa... yetmiyor ama olsun görmek kokusunu duymak bile şu sıralar bizim için ne büyük bir nimet değil mi?:)
canım yaa çok mutlu oldum gerçekten senin adına:)
bugüün şafak kahramanmaraş 46
artık bitsinde tamameen kavuşalım inşalahh..bizde bu aralar telefonla pek konuşamıyoruz nöbetleri hep ters saatlerde
ufff insan çok sinir oluyor böyle olunca...zaten bir tek yapabildiğimiz telefonda seslerini duymak
ama geçer inşallah şu ters zamanlarda konuşursunuz bol bol sevdiceğinle :)
canım bu arada sen nasıl böyle yıldırım hızı karar verdin?hiç bahsetmemiştin gideceğinden:)
canım dalmış gitmişim yeni gördüm iyi geceler tatlı rüyalar ben topice otomatik kapı yaptırdım şeker kendi açılıp kapanıo artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?