337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

çok saol canım..pendikte asker oldugu için bende sabiha gökçende inicem o da karşılamaya gelicek akşamına da dönücemm..az da olsa çokta olsa yetmiyor ama napalımm hiç yoktan iyidir tabiii :))

kuzum benide hasdala bırak gecerkene ya beraber gidelimmmmmmmm

güzel bi gün olsun istedim ama olmadı,oğlum canım bebeğim emirim 10 gün daha kalıcakmış hastanede,kan değerleri çok yüksekmiş kanda iltihap çok fazlaymış,saydı doktor osu yüksek busu yüksek die((( offf allahım yaaa(14:ben de kapmışım yine şifayı yutkunamıyorum bile boğazım acayip acıyo(( perişan olduk yaaaa

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun

çook geçmiş olsun..Allah şifalar versin arkadasımm

canım yapma ama ya daha iyi olsun diye orda çocuğun..senin güçlü durman lazım dikkat et kendine ilaç falan iç daha kötü olmadan..her zaman iyi düşünmeye çalış bak çocuğunun çok şükür öyle önemli bi hastalığı yok düzelecek ve çıkacak..sonra eşin de gelcek hiç ayrılmıcaksınız :)

çok teşekkür ederim kuzum saolasın

nursel çok geçmiş olsun RABBİM biran evvel şifa versin...
ama sende kendine dikkat et canım en çok sana ihtiyaçları olduğu bir dönem şu an...kısacık bir zaman sonra eşinde gelecek inşallah yanınıza:)

ben çok güçsüz hissediyorum artık kendimi,yoruldum bunaldım hayattan

gidelimm tatlımmm seni de bırakıyımm..hem yol arkadası oluruz ne güzel oluuuur :13::13:

haydi gidiyikkk ya benmde cumartesi pazar sınav varya olamaz ya neyse ass kaldııı yaaa aşkımla artık gecede konusyorum ama artık bugün son galiba gece araması için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…