arkadaşım bu bahsettiğin dr reçetesinin miktarı ne kadar onuda söyleyebilir misin?
birde ketoral şampuan vücut için değil miydi ben yanlış mı hatırlıyorum ki acaba?[/QUOTE
bu dediklerim zaten kutuda satılıyor eczanede 6 lı..
sen herbirinden birer ampul karışım yapcan..
ketarol hem saç hem vücut şampuanı..
Bana saçlarıma bunları kür şeklinde yapmak zor gelio hatta karıştırıp ketarole koyuyorum onla yıkıyorum oda etkili oluo..
jasminn merveee sizin mehtapları çok kıskandımm bende size katılıyım dedimm hemeen :)))
aldım biletimii yaşasınnn..askerimi görüceem bende cumartesi çabuuuuuuuuuuuuk geeeeeeeeeeeel
oohh süper voltaranı oluturmuşuz ozaman desene
çok saol canım..pendikte asker oldugu için bende sabiha gökçende inicem o da karşılamaya gelicek akşamına da dönücemm..az da olsa çokta olsa yetmiyor ama napalımm hiç yoktan iyidir tabiii :))
kuzum benide hasdala bırak gecerkene ya beraber gidelimmmmmmmm
bende askerımı gormek ıstıyorum
46 Maraş .. :98:
kıyamaaaaaaam sende en eeen yakın zamanda görürsün inşalah safimuuuu !!!!
güzel bi gün olsun istedim ama olmadı,oğlum canım bebeğim emirim 10 gün daha kalıcakmış hastanede,kan değerleri çok yüksekmiş kanda iltihap çok fazlaymış,saydı doktor osu yüksek busu yüksek die ((( offf allahım yaaa ( 14: ben de kapmışım yine şifayı yutkunamıyorum bile boğazım acayip acıyo (( perişan olduk yaaaa
güzel bi gün olsun istedim ama olmadı,oğlum canım bebeğim emirim 10 gün daha kalıcakmış hastanede,kan değerleri çok yüksekmiş kanda iltihap çok fazlaymış,saydı doktor osu yüksek busu yüksek die ((( offf allahım yaaa ( 14: ben de kapmışım yine şifayı yutkunamıyorum bile boğazım acayip acıyo (( perişan olduk yaaaa
çok geçmiş olsun
çook geçmiş olsun..Allah şifalar versin arkadasımm
canım yapma ama ya daha iyi olsun diye orda çocuğun..senin güçlü durman lazım dikkat et kendineilaç falan iç daha kötü olmadan..her zaman iyi düşünmeye çalış bak çocuğunun çok şükür öyle önemli bi hastalığı yok düzelecek ve çıkacak..sonra eşin de gelcek hiç ayrılmıcaksınız :)
arkadaşım bu bahsettiğin dr reçetesinin miktarı ne kadar onuda söyleyebilir misin?
birde ketoral şampuan vücut için değil miydi ben yanlış mı hatırlıyorum ki acaba?[/QUOTE
bu dediklerim zaten kutuda satılıyor eczanede 6 lı..
sen herbirinden birer ampul karışım yapcan..
ketarol hem saç hem vücut şampuanı..
Bana saçlarıma bunları kür şeklinde yapmak zor gelio hatta karıştırıp ketarole koyuyorum onla yıkıyorum oda etkili oluo..
teşekkür ederim canım:) bende yapmayı düşünüyorum biraz kuvvetlensin canlansın saçlarım...
nursel çok geçmiş olsun RABBİM biran evvel şifa versin...
ama sende kendine dikkat et canım en çok sana ihtiyaçları olduğu bir dönem şu an...kısacık bir zaman sonra eşinde gelecek inşallah yanınıza:)
gidelimm tatlımmm seni de bırakıyımm..hem yol arkadası oluruz ne güzel oluuuur :13::13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?