sen ne zmaan çıkıyosun yola ? nevşehire benden selam söyle :))
güzel bi gün olsun istedim ama olmadı,oğlum canım bebeğim emirim 10 gün daha kalıcakmış hastanede,kan değerleri çok yüksekmiş kanda iltihap çok fazlaymış,saydı doktor osu yüksek busu yüksek die ((( offf allahım yaaa ( 14: ben de kapmışım yine şifayı yutkunamıyorum bile boğazım acayip acıyo (( perişan olduk yaaaa
teşekkür ederim canım:) bende yapmayı düşünüyorum biraz kuvvetlensin canlansın saçlarım...
rica ederim cnm benim ve biçok arkadaşın işine yaradı sanada yarar inş..
emircik biranönce iileşir inşş..çok geçmiş olsun cnmcım
saol cnmm ii yolculuklar sana güzel güzel hasret giderin göremeyen herkesin yerine
güzel bi gün olsun istedim ama olmadı,oğlum canım bebeğim emirim 10 gün daha kalıcakmış hastanede,kan değerleri çok yüksekmiş kanda iltihap çok fazlaymış,saydı doktor osu yüksek busu yüksek die ((( offf allahım yaaa ( 14: ben de kapmışım yine şifayı yutkunamıyorum bile boğazım acayip acıyo (( perişan olduk yaaaa
selam herkeze,nasılsınız bakalım????????????*[/QUOT
selam cnm.nasıl oldu saçların bakım?:)
selam herkeze,nasılsınız bakalım????????????*[/QUOT
selam cnm.nasıl oldu saçların bakım?:)
valla daha bişi olmadı ilk kürü yaptım,geriye 7 hafta var daha:) inş. olur bişeyler
valla daha bişi olmadı ilk kürü yaptım,geriye 7 hafta var daha:) inş. olur bişeyler
hadi bakalm:) ya eşim araadı bugünsesini duymaynca hiç bişey yapasm gelmyo
Selam dicem ama kimsede yokki
ben geldim mehtaptaşım,bende heyecan dorukta sende durumlar nasıll şeker?
Herkese merhaba burada,nasılsınız asker yarencikleri:80:
Tatlım ya o kedar heyecanlıyım ki anlatamam=)
Askeriye izni onaylamış bugün yarın istanbulda inşallah=)=)
kıskanıoruuz ikiniizziii merve we yasemin :)) pazar olsa da ben de beş saatline gidip görsem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?