337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

hehe hadi hadii ikinizde çok haketmişsiiniiiz merwe we yasminiim bol bol eğlen koskocaa iki gün war önünüzdeee:))

öleee cnmm 2gün iice doymak lazııımmm..
sorada ben bi süre aranızda olmicam istanbula evime gidiyorum internetimi buraya taşıdığım için orda yok..
Artık sizde beni özleyiinnn..

öleee cnmm 2gün iice doymak lazııımmm..
sorada ben bi süre aranızda olmicam istanbula evime gidiyorum internetimi buraya taşıdığım için orda yok..
Artık sizde beni özleyiinnn..

ooo olmas ama bi sewdicek hasretiimiz war zaten ...ara ara girersiin sen bırakmassın bizi :)

yasemincim şimdiden iyi yolculuklar canım çok güzel vakit geçirin olurmu bizim yerimizede eğlenin bi zahmet
mervecim sen gitmiodun herhalde esat istanbula gelecekti die hatırlıorum sizde çook güzel vakit geçirin doya doya bol bol gezin işte
darısı başımızaaa:26:

teşekkürler cnmcım
darısı hepimizin başına innnşşşşşş

Canım benim siz bizden daha güzel günler geçirin inşallah
Yarın esat geliyor canım..Cumartesi İstanbulda oluruz,pazarda beraber gideriz o teslim olur birliğine..

Canım benim siz bizden daha güzel günler geçirin inşallah
Yarın esat geliyor canım..Cumartesi İstanbulda oluruz,pazarda beraber gideriz o teslim olur birliğine..

kızllarr ben yatıyorumm,hepinize ii geceler ii uykular olsunn.
Hepinizi çok özlicemmm kendinize ii bakımm öpüyorum çokk

Yaseminimmm iyi yolculuklar canım benim,çok iyi vakit geçirirsin eşinle inş. Dikkat et kendine tamam mmı?? öpüldünnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…