337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

ben yarın cnm kayseriye uçuom ordan nevşehire evci çıkartcam ben şeker..
olur selamını sölicem nevşehiiree..
bekleee betül gelcekkk az kalldııı nevşehir dicem:123:

saol canımm..beklesin beni hazırlıgını yapsın en yakın zmaanda geliyim oraya inşalaaah :))
bigün gelicekte nevşehir için yanıp tutuşacagım hiiiiiiiç aklıma gelmezdi dogrusu

beklemek zor olsa da
sevgilimi çok özlesem de
ayrılık dayanılmaz bi noktaya gelse de
şafak bugün memleketim 45 manisa olsa da :)
birgün gelecek ve ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ OLACAAAK !!!!

ahh ahh ne güzel herkes sevdiceğinin yanına gidiyor.
herkese iyi yolculuklar, bol bol hasret giderinn

niye kimse yooookkk :44:

kıslar yarın sınavım varyarın bol bol dua edin inş. geçerim ya şu sıkıntıyı atlatım pazartesi sizlerleyimmmmmmmmm öptm hepinizi aşkımın gelmesine az kaldı napım gelince görcem inş....

kıslar yarın sınavım varyarın bol bol dua edin inş. geçerim ya şu sıkıntıyı atlatım pazartesi sizlerleyimmmmmmmmm öptm hepinizi aşkımın gelmesine az kaldı napım gelince görcem inş....

benimde var canım ya acayip stres yaptım banada dua ediiiiiiinnnn :26:

başarılar canım bende giricem yarın Allah yardımcımız olsun :97:

yarın sınavı olan bütün kuzucuklarım,hepinize allah zihin açıklığı versin başarılarrr

ben bugün benimkini msnde gördüm
askere gittiğinden beri ne msn ne internete girmişti.
ilk defa msnde gördüm,o değildi diye düşünüyorum,net yok çünkü onların orda :26:
şaşırdım şok oldum akşam konuşurken sorucam acaba kimdi

şifresini bilen biri vardır kardeşi falan yada ne biliim ordan girmiştir bi şekilde kaçak felan

selam kızlar..çok moralsızım askerımı cok ozledım ( yuzunu gormek ıcın neler vermezdım
ama memleketımıze geldık artık sızı ağırlıcam canlar Atarsa MALATYA 44
SİZE Malatya'dan guzel resımler getırdım yemeklerde getırcem canlar

şimdiden attıryım dedim 00:00 a kalamıcam ya çok uykym var işe başladım başlayalı böyle tavuk gibi dünüyorum kızlar topic e de uğrayamıyorum ...sizleri de özledim...inşallah alışıcam şu uykusuzluğa..sizleri seviyorum..çok iyi bakın kendinize...şafak iyice sıkıştırdı....öpüyorum canlarım

evet kızlar gelen gıden yok ama ben vatani gorevımı yapyıımm buyrun yemeklerınız geleen gıdeen tatsın canlar
halayın ucundan tutun kzlar

kızların yarısı askerinin yanında yarısı sınavda kimse kalmadı buralardaa

açılll topic açılllllllllllllllll,gerçi arzu açacaktı ama nerdeeeeeee,uyuyo sanırım hala,kak kısss öğlen olduuu arzuuuuuuuuuuuuuuuu hu huuuuuuuuuu,topic halkı nerde yaaa nere gitti bu millet

Son düzenleme:
kızların yarısı askerinin yanında yarısı sınavda kimse kalmadı buralardaa

canım bende buradayım..
nöbetçi asker yarenleri olarak

şimdi kıslarrrr size muhteşem güzel bir haberim var...
benim askerim bu ayın 11 inde tezkere alıyoorrrrr :)

canım bende buradayım..

aa nasıl yani neden erken aldı nasıl oldu ay çok sevindim valla

canım bende buradayım..

neeeeenASIL YANİ CANIM YAA,ayy heyecan yaptım dur,nasıl oldu bu çabuk anlat çabuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…