kızların yarısı askerinin yanında yarısı sınavda kimse kalmadı buralardaa
kuzu günaydın,nasılsın?askerinle aran nasıl?ya bu mina ne dedi öle?sevgilisi geliyomuş haa,peki nasıl olmuş,bizede sölesin bizde bilek,bizimkilerde gelsinn
kıslaaarr eylül337 wakeupcall canlarım hemen cevaplayayım...
bizimkinin hemoroid sorunu vardı ve tekrar nüksetmişti...dün hastaneye gittiğinde 11 nisana ameliyat günü vermişler..komutanıda tezkereni alır gidersin demiiişşşş
ayyyyy çıldıraciiim sevinçten:)
kıslaaarr eylül337 wakeupcall canlarım hemen cevaplayayım...
bizimkinin hemoroid sorunu vardı ve tekrar nüksetmişti...dün hastaneye gittiğinde 11 nisana ameliyat günü vermişler..komutanıda tezkereni alır gidersin demiiişşşş
ayyyyy çıldıraciiim sevinçten:)
kuzu günaydın,nasılsın?askerinle aran nasıl?ya bu mina ne dedi öle?sevgilisi geliyomuş haa,peki nasıl olmuş,bizede sölesin bizde bilek,bizimkilerde gelsinn
çok sevindimmi demeliyim yoksa geçmiş olsun çok üzüldümmü demeliyim bilemedim canım hastalık sonuçta ama sanırım yanımda olsun hasta olsun varsın durumundan yola çıkarak haydeeee hepberaber sevinekkkkeşke benimkinin de hemoroidi olsaydı diyesim geldi yemin ederim
ayy valla çok sevindim canım yaa, geçmiş olsun ama hastalık da bi işe yaradı yanii
geliyor yani kesin ohh ohh ne güzel ilk sen alıyosun tezkereyi
tatlım bennnn nasıllll sevindim anlatamam :))
baştan biraz korkmuştum orada ameliyat olacak nasıl olacağı konusunda bilgim yok diye..
sonra araştırdım biraz askeriyenin doktorları iyi dediler zaten 10 15 yıllık doktormuş oradaki ameliyata girecek olan kişi de..
şimdi inşallah ALLAH'ım izin verirse erkenden yanımda olacak :)
bu arada ben böyle deli gibi seviniyorum ama mayıs ayından önce göremeyeceğim onu..
wakeupcall sen bilirsin canım önce ailesinin yanına gidecekti hatırlarsan...
ama olsun en azından istediğim zaman sesini duyabileceğim öyle değil mi?:)
bi sorun olmadan ameliyat olur gelir, hiç aklın kalmasın doktor da tecrübeliymiş zaten.
hatırlamaz mıyım hazirana kadar beklicektin benimlehaziranda görücektin mayısta görüceksin şimdi, daha ne istiyorsun tatlım istediğin zaman rahat rahat konuşursun, askerlikten kurtuluyor işte ohh
kesinlikle canım yaaa çok şükür :):92::92:
amaaaaa bu seni yalnız bırakacağım anlımına gelmiyor haberin olsun..seninle beraber gün sayıcam ben yine yalnız değilsin tatlım ona göre :)hani bunu fırsat bilip ğlayım mağlayım deme sakın
ayy sağol canım benimmyok yok ağlamak,ne ağlıcam onun için o beni düşünüyor mu hiç sanki
hadi bugün senin günün ne dilersen dile bizden
günaydın yavrum iyiyim işte, sen nasılsın emircik nasıl?
mina alıyor tezkereyiidarısı başımızaa
askerimle aramız iyi değil kavga ettik, alttan alamıyorum artık, kendi hatası o özür dilesin biraz da hiiç ilgilenmiyorum artık ne yaparsa yapsın hıhhh
minaaaaaaaaaa için doğan güneş çok yakınn
canım yaaa ne dileyebilirim kiii :)
siz hep yanımda olun yeter:)
az zaman geçirmedik bu güne kadar..
iyi kötü zamanımızda birbirimizle hüzünlendik yada sevindik..
bunlar güzel şeyler..
hele ilk günler:) ne zordu değil mi?aramadı neden aramadı acaba birşey mi oldu şu mu bu mu?:)
sonra onlarla beraber bizde tecrübelendik:)tabi bu arada paylaşımlarımız hep içimizi rahatlattı :)
canım benim bunun üzerine ne isteyebilirim ki:)
alla alla ne oldu yine ne derdi ya bu sıpanın,valla benimkini de ben geçen gün daha fazla tutamdım kendimi bi azarladım.ne dio biliyomusun,nasılsa işler bu ara durgun hadi hafta sonu gelde evci çıkalım dio mannakkya dedim şaka yapıyo olmalısın hayatım demi dedim yok dedi,ohaaa didim yaaa allah seni ne yapmasın ya oğlun burda hastanede yatıyo biz kaç gündür darmadağın olmuşuz perişanız senin derdine bakk bide.sora çevirdi şaka yapmıştım tepkini merak etmiştim felan sorada tutturdu babamı çağıracağım gelsin o çoıkarsın beni evci oraya gelcem ben die,ya dedim kesin aklını kaçırdın sen bebeğim,yasak garnizon dışına çıkmak biliyosun allah korusun yolda yada burda başına bi iş gelse yaptığın 4 koca ay yanıcak sil baştan yapıcaksın die zar zor ikna ettim bazen sapıtıyolarr :98::98::98::98:çok özlediler artıkk,ondandır cnm
minaaa gözün aydın canım :) geçmiş olsun tabi bu arada da..ya o ameliyat çok zor ama ya hemen nasıl dönecek ki :26: benim aşkm da olmuştu da ondan biliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?