40 mız çıkıcak sonra depük yicez az kaldı yeşilimsiiiimmmm ve arzummmm
yaşasın depük yemek
ppppppoooooooooofssssssss çıksın 40mız ööööööööööööö
40 mız çıkıcak sonra depük yicez az kaldı yeşilimsiiiimmmm ve arzummmm
yaşasın depük yemek
walla bana depük atacak kimse kalmayacak bence hepinize büyük bi zevkle depük atacam ama
selam kızlar yine ben geldimmm bugün içim çok buruk sevgilimle dolu dolu geçirdiğim 1 ayın ardından yine yalnızlık yollarıma pusu kurmuş beklemekteee pfff şimdi yolda ve ben yine en başında gönderirken yaşadıklarımızın aynısını yine yaşadım 2. sini kaldırmak çok daha zor oldu
niye kimze kalmıcak arzum? tamam sen yine bizi depükle de
teskere 19undaymış bide izin muhabbeti çıktıki sorma gitsin napalım artık az daha sıkıcaz dişimizi
ebruuly üzme kendini canım bu seferki daha kısa ve son ayrılık.bak iyi tarafından düşün gördün sevgilini beraber vakit geçirdiniz onca zaman sonra onuda yapamayanlar var hala göremeyenler varayrılmak zor olmuştur tahmin edebiliyorum ama senin güçlü olman lazım
19 u ne yaa..sürpriz yapıcaktır belki arzum...ama öyle de olsa birkaç gün daha sabretcen canım benim takılma ona..
biliyorum tatlım ya onuda düşünüyorum ya hiç göremeseydimama bugün gerçekten çok kötüydü sarıldıkça ağlamamak için tuttum kendimi hala çok fena başım ağrıyo neyseki 43 gün var düz hesap 40 desekk 10 gün sınavlarım var yoğun geçse 1 ay kalcak çok özlycem ama ben yaaa :84:
ben yatar güzellerrr hepinize iyi gecelerr öpüyorum sizi...
yok canım ya ne süprizi bnm artık çok canımı sıkmaya başladı yani artık yolunda gitmeyen şeyler var sanırım 19u yada 30u hiiç bişi faketmicek
hayırdır arzucum ya noluyoki :26:
önemsizleşiyorum canım göz göre göre yani gözümle görüp doğru olduğunu bildiğim şeyleri ona konduramıorum böyle oluncada kendimi kandırıyorum sorunları görmezden geliyorum onlarda büyüyo yani tipik bir aşığın yaptıklarını yapıorum , korkuyorum.
ne kadarda tanıdık geliyo söylediklerin ama merak etme bunları özlediğin için düşünüyosun gördüğün an bunlar yine önemsiz kalıcak bende bi çok şeyin farkındayım ama görmek istediğim taraftan görüp mutlu oluyorum
öylemi diosun şimdi yanlış düşüneyim zaten lütfen:26:hatırlarsan ben gidecektim çarşı izninde 1 gün ama gel die nerdeyse yalvaran adam şimdi gelme dio nie diorum az kaldı dio işte gelmek için birsürü şeyi göze alacaksın gerek yok dio ne değiştiki o zmanda ben birsürü şeyi göze alacaktım ve ne olursa olsun gel diodu deniomu beni napıo anlamadım gitsemmi gitmesemmi bu durumda bilmiorum ama gitmeyi tabiki çok istiyorum:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?