aynı canım benimki bana hiç kendiliğinden gel demediki hep ben tutturdum gelicem gelicem diye kabul etmek zorunda kaldıbugün giderken yine söyledim belki gelirim yine diye istemedi gittikten sonra adapte olamıyomuş aynı sebepler var tabi ya yolda bişey olursa ortaya çıkarsa gibisinden ama sen çok istiyosan aldırma git seni görünce yumuşar
bakalım bi son kez konuşalımda gideyim yoksa böle duramıorum gerçekten çok huzursuzum sanki gitmezsem yapmam gereken birşeyi yapmamış gibi hissedicem hatta öle hissediorum
kaç saat vardı aranızda sen nerdeydin o nerdeydi canım uzakmı baya?
ben ankara o balıkesir sordumda otobüsle 8 saat sürüo dedi adam uçak yok malesef senin gibi gece binip sabah orda olsam sonra yine gece biner gelirim gerçi saat 5 te o teslim olacak bn gece 12 ye kadar napıcaksam orda:44:
en kötüsü o oluyo zaten benimde öyleydi o 5de gidiyodu ben 9a kadar geziyodum tek başıma nete gidiyodum zaman geçirmek için :)
sizin kaç saat sürüodu sen 9 damı biniodun otobüse:44:
evet ben son gittiğimde 9da bindim gece 4.30da geldim düşünn o soğukta kimseler yok sokaklarda korkudan ve soğuktan zangır zangır titrediğimi bide o saatte eve giremediğim için 7ye kadar karanlık sokaklarda oyalanıp kendimi yatağıma attığımda oh be sağ salim evdeyim dediğimi dün gibi hatırlıyorum
ayyy nie öyle yaptın daha geç saatte otobüs yokmuydu burdurda beklesen daha iyiydi ben korkarım walla
ya otobüs erken gitti şansıma daha onceki gittiğimde 6da gelmiştibende korktum valla bide bekliycek kapalı biyerde yoktu neler geçti aklımdan bilsen
ben yatayım artık arzucum buralar sana emanet iyi geceler öpüyorum
ay ben sıkıldım bu haftasonu, bi daha yok askerlerinizin yanına gitmek, sınav falan da yok tek kaldık burda yahu..
bende sıkıldım ne gıcık bi hafta sonu Allahım hiiç bu kadar berbatını görmemiştimnie gitmek yok askerlerin yanına:44:
ben gidemiyorum ya kıskanıyorumşaka tabi ya gitsin herkes
sen napıyosun sorun mu var aranızda uğurlaa
kıskanma canım sen gitmesende o gelecek zaten 43 güncük sonrabizde sorun bitmioki maşallah yoktan var edebiliyoruz çok büyük becerimiz var bu konuda
ben de gidicem zaten bi kaç hafta sonra inşallahhhhem de evci çıkarmayaa
aman canım dert etme sorunlar hiiç bitmez, hepsi gelir geçer..
bende gidiyorum ayın 16sında nasıl evci çıkartacaksın nikahı basacan dimi çocuğa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?