337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

Nurselcim bizi çağırmıyosun hiç muğlaya arzu geliyomuş aldım haberlerii

selam arkadaşlar :80: her gırdıgımde herkes gıtcegını yazıyor yahu benım yerıme de gorun askerlerınızı..hıç yuzunu goremıyorum..

merhaba kızlar nasılsınız..ya ben sıkıntılardayım benim sevgilim nezaman çarsıya cıksa mutlaka bi sorun cıkıyo..bana kötü davranıyo:2: bazen moralim bozuluoy basliyoruz tartısmaya cok agresifleşti konusurken tersleyip duruyo beni off bende fazla üstüne gidiyorum galiba ayy napıym ben ya cokmu sıkıyorum acaba alttanmı alıyım napıym ben

cnm merhaba bu aralar nerdeyse hepimiz aynı dertten muzdaribiz,benim eşimde aynı durup dururken saçmalamaya başlıyo.normal bunlar,sıkıldılar artık çok üztüne gitme gerçi sorun ne onu bilmiyorum amageçicek ide düşünüp teselli ediyorum ben kendimi sende öle yap tatlımm üzülme

evet öyle canım bende işte kendikendmi teselli ediyorum ama cokta kırıldım valla davranıslarına askerde diye alttan alıyorum ama biyere kadar yani neyse az kaldı artık geldiginde hep bunların acısını cıkartcam

canım biz de geçen gün tartıştık,alttan al al ben de patladım en sonunda
inat ettim aramıcam dedim, kendisi sonra affettirdi özür falan diledi
sıkıldım burdan artık ne yapacağımı şaşırıyorum dedi üzüldüm ben de
sıkıldılar artık gerçekten ondan oluyorr

evet canım iyice sıkıldılar artık ama bizde sıkıldık yani onlarla birlikte askerlik yapıyoruzbende işte galiba fazla üstüne gittim oda agresifleşti aman ya kıyamıyorum işte hemen yumusuyorum böyle

sonunda eve gelebildim
ankarada gezmediğim yer kaldı mı acaba?
it ayağı yemişçesine gezdim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…