337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

piştt,topic halkı asker yarenleri yavrular kuzular canlar ben kaçar artık buralardan bebeler bekliyo evde kendinize iyi bakınhepinizi kocamanından öpüyorum şekerlerim,benim içinde attırın şafakları güzel güzell,benimki atarsa 54 sakarya oluyo

şafak attırmaya gelen yok, ben de saymıyorum ne zamandır kaç oldu acaba

aaa öylemi bende ineboluluyum canım güzeldir inebolu ama yazın tabi bi baskadır

aa cidden mi inebolulu birini buldum çok mutluyum
1 kere gittim canım ama hava çok soğuktu ortalıklarda kimse yoktu terkedilmiş gibiydi hiçbişey anlamadım, ama yazın güzel olur orası cidden

aa cidden mi inebolulu birini buldum çok mutluyum
1 kere gittim canım ama hava çok soğuktu ortalıklarda kimse yoktu terkedilmiş gibiydi hiçbişey anlamadım, ama yazın güzel olur orası cidden

evet canım kışın öyle oluyo pek kimse olmuyo ama yazın hep yazlıkcılar geliyo kalabalık oluyo baya tabi yazın daha güzel ama sonucta küçük biyer pek gezcek yer yok yaniiyi yaa sen gidebilmişsin en azından ben hiç gidemedim sevgilimin yanına diyorum geliyim diye ama yok sen sıkıntıya girme aklım sende kalır falan diyo bi gidemedimya en sonunda kandırcam bizimkileri gizli gizli gitcem vallacok özledim yaaa

evet küçük bi yer, sahili güzel ama yürümüştük ne güzel sevgilimle, o kadar soğuktu ki ama hiç üşümemiştim of özledim
valla canım ben ailemden gizli gittim bi de biliyosun uçak falan yok oraya 9 saatte gittim 10 saatte geldim. yine gidicem 2 hafta sonra sanırım. bana da gelme dedi, yalvardım yollarda ağladım zırladım hatta, gelicem dedim gittim. iyi ki de gitmişim
sen de istanbuldaymışsın ankaraya uçakla git gel nolucakki, boşver dinleme sen onu git git, süper oluyor, maceralı, heyecanlı baya

evet canım yolu uzun baya iyi yapmıssın valla oh negüzel görümüşsn sevdicegnibende işte dinlemicem bu gidise onu gitcem valla özledim yaa tatlım ben cıktım iyi geceler rüyanda askerine göröpüyorum

evet canım yolu uzun baya iyi yapmıssın valla oh negüzel görümüşsn sevdicegnibende işte dinlemicem bu gidise onu gitcem valla özledim yaa tatlım ben cıktım iyi geceler rüyanda askerine göröpüyorum

iyi geceler tatlımmm

bu saatten sonra kimse gelmez kapatıp gidiyorum topiğiii

açıllll topic açılll:)
günaydın kızlarrrrrr
wakeupcall canım ya cidden bittiği gün gelse artık:)
gerçi çok şükür benim bittiği gün erken olucak inşallah:)ama o şafak doğan güneş diye yazmayı nasılll sabırsızlıkla bekliyordum:)
seninle hazirana kadar buradayım bu arada haberin olsun yalnız bırakmak yok:)
güzel dileklerin içinde teşekkür ederim canım inşallah dediğin gibi olur:)
umarım seninde herşey gönlüne göre olsun ve sıpan da seni bir daha üzmesin:)

minaaa gözün aydın canım :) geçmiş olsun tabi bu arada da..ya o ameliyat çok zor ama ya hemen nasıl dönecek ki :26: benim aşkm da olmuştu da ondan biliyorum...

esracım teşekkürler tatlım:)
evet zor biraz bizimki 2.ye olacak..ALLAH kısa zamanda şifa versin de biran önce evine gitsin rahat etsin kuzucuğum:)

tatlım evet 11'in de ameliyat olacak söylediğine göre 14'ünde falan da tezkereyi alıp çıkacak inşallah:)
senin askerin için yazdıklarını okurken de hayret edip üzülmüştüm zaten...
öyle bir ameliyatta 28 gün izin bana da az gelmişti...ama şimdi iyidir umarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…