337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

minaaaaaaaaaaa...duydugum haber ne güzelmiş öylee yaaa süpeeer

senin adına çok sevindiiim süpeeer...bende geldim bu arada istanbuldan ne kdar yagmurluydu yine yaa çok fenaydı..ama çok güzeldii sonunda ayrılık olmasaydı tam süpeer olurdu heraldee

tatlım günaydın hoş geldin:)
teşekkür ederim canım bende bu ara ne yerde ne gökte gibiyim:)

senin şanısına hava yağmurlu ve soğuktu canım..
geçen hafta sonu nasıl güzel bir hava vardı :)ama olsun öenmli olan havanın günlük güneşlik olması değil birbirinizin yanında olmanızdı :)
ALLAH en kısa zamanda kavuşmanızı nasip etsin inşallah canım benim:)bizde gelelim artık düğününde oynayalım:)

Son düzenleme:

canım bu gidişle sen benden önce nigdeye gelin olucaksın gibimi geliyor..bir ay önceden teskere süper yaa !!! ilk depüükler sanaaa..! ama bizim debük gecemize de geliceksin dimii ???
ya iki kere gittim istanbula ikisinde de hava böyleyydi istanbul beni sevmiyor ama kusura bakmasın benim sevgilim orda oldugu sürece benden kurtuluşu yok istanbulun

herkese günaydın arkadaşlar,mutlu bi gün olur umarımm.size canım arzucuğumla ilgili güzel bi haber vermek istiyorum UĞUR izne gelmiş 10 günlüğüne,süprizzz yapmış.zavallı arzum ya kapıda karşısında bi anda onu görünce bayılacaktım nerdeyse dio,ailesinede ceza aldım teskeremi 10 gün geç alıcam demiş izne geldiğini ailesi bilmiyo yanibide arzu diodu yok değişti yok beni sevmiyo yok öle yok böle,adam sadece onun için geldi ve 10 gün sadece onunla olucak

daisybeti günaydın tatlım nasıldı hafta sonu nasıl iyi gelmiştir şimdi gerçi onu orda bırakıp gelmek acayip kötü etkiliyo insanı ama yinede gidip görmek bi gün bile olsa yanında olmak hiç bi şeye değişilmezz

vaybe işe bak ya bende süperim sınavları atlattım üstümden sanki çuval vardıda kalkmış gibi ne güzel ya offff bende istyorum aman ya herkesinki geliyo benm dana yok süprüz yapckmı acaba bana ne zmn gelceğini hala sölemiyo pis nursel sen napıosun cnm bikaçgün takılamadım ya buraya artık burdyım

iyiyim çok şükür canım,sınavların nasıl geçti iyimiydi?sen nasılsın sağlığın sıhhatin yerindedir inşallah tatlişkommbne napiim bütün bi haftayı emirin hastalığıyla uğraşarak geçirdim ama dün nihayet bitti hastane eziyeti çıkardı doktor bebişimi ilaç yazdı kontrole geliceksiniz dedi iyi artık dedi,çok iyi oldum bende.Ewet canım ya keşke gidip görme şansın yada onun gelmesi gibi bişi olsaydı ii gelirdi ikinzede,neyse az kaldı ama artık ciddi anlamda az kaldı 155 gün nerde 42 gün nerde bitti gitti nerdeyse azıcık daha sabır kuzum,biticek bu ayrılık hasretemin ol sevgilin bittiği gün sana gelicek aynen böle uçarak

slm kızlar nasılsınızz?? nurselcim gözün aydın kuzucuğun çıkmış hastaneden :)
arzuya da çok sevindim yaa ne güzel hasret giderirler bol bol

slm kızlar nasılsınızz?? nurselcim gözün aydın kuzucuğun çıkmış hastaneden :)
arzuya da çok sevindim yaa ne güzel hasret giderirler bol bol

saol canım ewet çıktı çok şükür,evde dinleniyo yollamıcam bi süre kreşe,hep ordan kapıyo yavrum bu hastalıkları zaten.arzuyu sorma bende çok sevindim onun için de sanırım bi on gün çevrimdişı olcek hatunn

gönderme ya dinlen evde biraz tabi çocuk..
olsun gelmesin hasret gidersinler zaten ya :) off benimki de gelse keşke çok özledimm

ağzından bal damlıya ya iidi sınav ama bir yorgunluk var cnm ya sorma dinlenemedim hafta sonudaa inş. gelir ya as kaldı en işleri bitimeye yakın 1 ay kalck o bir ayda sınava çalışcm gelcekkkk

tatlıcım yok yookk bizim düğünün tezkereyle bir ilgisi yok:)
niğde de önce gelin olmak senin hakkın:)
bizim henüz hazır olan birşeyimiz yok zaten...yavaş yavaş olacak hepsi inşallah..
gelmez miyim geleceğim tabiki bensiz debük gecesi mi olur?
gel canım geeell keşke benim askerimin olduğu yerde benden kurtulamayacağı bir yer olsaydı :)

nurselll öncelikle emir in hastaneden çıkmasına çok sevindim ALLAH biran önce şifa versin canım...
bence de bir süre kreşe gitmesin bünyesi dinlendin hem..

arzuya daçok sevindim ben yaa:)
kendi kendine boş yere kuruntu yapıyormuş demek ki:) bakar mısın uğur o sırada ne romantik planlar içerisindeymiş

ewt canım ya,saol.bende çok mutluyum canım bebişim çıktı çok şükür kurtuldu o iğnelerden serumlardan yavrucuğum.

arzunun durumuna da acayip sevindim sorma,nasıl mutlu olmuştur yavrum görünce onu karşısında tahmin edebiliyorum,geçen defa eşim izne geldiğinde de bana çok acayip süpriz olmuştu.yine böle bunalıma girmiştim ewe gitmek gelmemişti içimden topicte takıldım arzuyla konuştuk msn den sora çıktım geç vakit markete geçtim aradı eşim aşkım napıyon nerdesin dedi,marketteyim canım eve geçiyorum şimdi dedim,iyi o zaman eve geçince ararsın konuşuruz dedi kapattık.eve gittim yağmur kapıyı açtı saçma sapan bi gülümsemesi vardır yağmurumun o hali vardı yine yüzündekorktum kesin dedim yıkıp döktüler evin bi yerlerini yada başka kötü bişi oldu içeri giremedim ne oldu dedim yok bişi geç dedi.odanın kapısı kapalıydı ve acayip gürültüler geliyodu içerdenmalum benim oğlanlar canavar mübarek,ne oluyoki die çok korktum kapıyı açtığımda yerde babalarıyla güreşiyolardıne yapacağımı ne diyeceğimi bilememiştimsarılıp aptal gibi ağlamıştım sevinçten

allahım tamamen bitirip geldiği günü hayal edemiyorum bile :78::97::97::98::98::98:

Ayyy inanamıyorum ya deliye döner insan sevinçten :)
ama çok tatlı bir sürpriz olmuş yani:)
eve gidince konuşmayı beklerken karşında onu görmek....
ALLAH tez zamanda sağ salim hepimizi kavuştursun inşallah...

aminnnnnnnnnnn canım aminnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…