337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

Canımmm benim aynen öyle Allahım zaman azaldıkça kavgalarda artıyor amma gerildik... Canım ya kusura bakma bende sana çok güzel morel veriyorummm he... Allahım hepimize sabır versin inşaallah....

yok canimm estafurullahhh derdimizi paylasiyoruz..
ben bugun acayip duygusallastim..mart ayi cabuk gecmisti benim icin..bu ay zor gecicek gibi geliyor..
kuzenleri ziyarete gitmisti benim askerimi resimleri falan gördüm icimde bi burukluk var
dokunsalar agliycamm:26:

nurselciim..eşini evde görünce yazdıklarını okudum ve ağlıyoruum şuanAllahım bu duyguyu yaşamak istiyorum bende..onunla uyuyup her sabah onunla uyanmak istiyoruumartıık yeteeeerrr:84::84::84::84::84::84::84:

nurselciim..eşini evde görünce yazdıklarını okudum ve ağlıyoruum şuanAllahım bu duyguyu yaşamak istiyorum bende..onunla uyuyup her sabah onunla uyanmak istiyoruumartıık yeteeeerrr:84::84::84::84::84::84::84:

ağlama canım kıyamam sana benn yaaa,inşallah biticek bu hasret az kaldı inan az kaldı bi düşün gittiği zamanı 155 sayıyodunus bende 167 (( ne kaldı şurda çok şükür bitecek ve döndükleri günü hayal bile edemiyorum böle hemen burnumun direği sızlamaya başlıyo ama gözyaşlarımız mutluluktan olsun yeterki,hele bi gelsinler oooooooooffffffffffffff offfffffffffffffffffff bencede yeter yaaa bu ne yaaa :84::84:

yalnızlıktan..tek başıma olmaktan o kadar sıkıldım ki artık anlatamam..evde çocukların olması bile senin kafanı dağıtmaya yetiyodur be canıımbizim evdeki tek gürültü ya çamaşır makinası ya da tv..

az kaldı canım yapma böleee ne olur

anaaa kimsecikler yok
tabi zor günler geçti herkes alıştı, bıraktınız topikimizi

mrb arkadaşlar bir kaç gündür yazdıklarınızı okuyorum ben de 339. dönemde nişanlımı gndericem ilk günlerinizde sizlerin yaşadığı duyguları yaşıyorum neresi olacak uzun dönem mi kısa dönemm mi gerçekten zor bir durum burada yazıklarınızı görünce tek başıma olmadığımı anladım

Allah kavustursun canim...
ilk 1-2ay cok zordu..ben arada günlügümü okuyorumda hala gözlerim doluyo

haklisin vallaa zor gunler gecince öyle oldu
zaman geciyor..aksam oldu bile ama özlemde artiyor:85:

uf evet yaa, benim de burnumda tütüyor, açıp açıp fotolarına bakıyorum

ama çok az kaldı 6 hafta kaldı, sadece 6

kızlar size bi sorum var inşallah bilen birisi çıkar.askerlik muayenesinden ne kadar sonra askere gidiliyor??inşallah anlata bildim ne sormak istediğimi..

buarada evet herkes askerını goruyor ondan ötürü olabılır :) artık buraya uğramaz oldu asker yarenlerı..:97: :98: atarsa 41 Kocaeli ..

aaa millet şafak attırılmamış

çok mutluyumm, sevgilim ablası aradı 15inde sevgilimi evci çıkartmaya gidiyoruzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…