daisybeti günaydın tatlım nasıldı hafta sonu nasıl iyi gelmiştir şimdi gerçi onu orda bırakıp gelmek acayip kötü etkiliyo insanı ama yinede gidip görmek bi gün bile olsa yanında olmak hiç bi şeye değişilmezz
tatlıcım yok yookk bizim düğünün tezkereyle bir ilgisi yok:)
niğde de önce gelin olmak senin hakkın:)
bizim henüz hazır olan birşeyimiz yok zaten...yavaş yavaş olacak hepsi inşallah..
gelmez miyim geleceğim tabiki bensiz debük gecesi mi olur?
gel canım geeell keşke benim askerimin olduğu yerde benden kurtulamayacağı bir yer olsaydı :)
Full motivasyon ve enerji ile yola devam=)
Şafak 41 Kocaeli Kadar *
canımcımm senin gitmene gerek kalmamışki..senin askerin olayı çözmüş..şimdiden hayırlı ugurlu olsun:))
şafak kaç senin mina hanımcııım... bir elin parmagı kadar filan mı yoksa
Selam Kızçelerim nasılsınızz internet kafeye geldim birazcıkk..
Napıosunuz ne var ne yok muhtemelen haftaya kadar sahalara dönemicem..İstanbuldayımm.
Eşimin yanına gittim geldim ayy çok çabuk geçti 2 gün valla.Ama ii doping almış olduk ikimizde..
Onun şimdi denetlemeleri var atış yapcak kuzucum atışa seçmişler..
Hepinizi özlüyorum valla bi eksiiklik hissediyorum akşamları topicte zaman geçeremeyince..
Neyse yakında kavuşucam sizlere..
Hepinizi öpüyorumm çokkk görüşmek üzere..
kızlaaarrr nasılsınız?yaa topiğe noldu böyle kimse girmiyo doğru düzgün
nazarlara geldik kuzu
herkese günaydın arkadaşlar,mutlu bi gün olur umarımm.size canım arzucuğumla ilgili güzel bi haber vermek istiyorum UĞUR izne gelmiş 10 günlüğüne,süprizzz yapmış.zavallı arzum ya kapıda karşısında bi anda onu görünce bayılacaktım nerdeyse dio,ailesinede ceza aldım teskeremi 10 gün geç alıcam demiş izne geldiğini ailesi bilmiyo yanibide arzu diodu yok değişti yok beni sevmiyo yok öle yok böle,adam sadece onun için geldi ve 10 gün sadece onunla olucak
biricigimle aramıs düzeldi cook mutluyum
gözün aydın canım yaa ohh ne güzelallah bozmasın bidaha inşallah
esracım nerde senin askerin malum yeni katıldım aranıza böyle arada sorup duruyorum
kıbrısta canım benim askerim :) senin askerin nerdeydi? bu arada niye aranız bozulmuştu ki sizin? :44:
ankarada canımya aslında okadar sacma sebeplerki çarsıya cıktıgında işte bi agresif davranıslar beni böyle tersleyip durdu en ufak seye alınıyo sonra baslıyoruz tartısmaya öyle işte canım ama anladı hatasını pişman oldu bende uzatmadım canım ama gelince bunların acısını cıkarcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?