337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

günaydın canımmm...haftasonu gittim gördü..ayrılık çok koydu tabi ama sonuçta bigün daha bitti diye insan kendini avutuyor işte..yine kaldıgımız yerden özlemeye devam :))

siz neler yaptınız iyimi herkess ??? bombayı da arzunun askeri patlatmış..süprizin kralını yapmış..ne güzel olmuş maşalahh

canımcımm senin gitmene gerek kalmamışki..senin askerin olayı çözmüş..şimdiden hayırlı ugurlu olsun :))
şafak kaç senin mina hanımcııım... bir elin parmagı kadar filan mı yoksa

canımcımm senin gitmene gerek kalmamışki..senin askerin olayı çözmüş..şimdiden hayırlı ugurlu olsun :))
şafak kaç senin mina hanımcııım... bir elin parmagı kadar filan mı yoksa

:))) gidebilseydim fena mı olurdu kıs:)
zaten bir ara tam gitmeye niyetlendim babama kıbrıs a gideceğimi ama bir arkadaşla ve turla gideceğimi söyelmiştim otur oturduğun yerde dünyayı dolaşmaya da başlarsın sen şimdi birde uçaktan korkuyorum diyip duruyordun dedi :)))
babamı bir şekilde kandırırım derken canım sevgilim sağolsun, sen gelirsen benim aklım sende kalır gelip gidene kadar kendime çok sıkıntı yaparım sana ulaşma imkanımda her an olmaz diye vazgeçirdi beni ama çoookkk özledim bennnnnn

tatlım normal şartlarda ameliyattan sonra 3 gün kalacak olsa şafak 9 :) iki elin parmakları kadar diyelim:)
birde memlekete git gel derken benim şafak 25 falan olur yani:)

günaydınlarrrrrrrrrrr k.k. günaydınlarrr 337. dönemin şekerleri günaydın hasret çeken özleyen üzülen asker yarenleri bi gün daha bitti kaldı şurda azıcık bi zaman buda biticek ve sevdiklerimiz gelecek aynı dirayetle beklemeye sabretmeye devam edelim arkadaşlar güçlü olalımki onlarda orda güçlerini kaybetmesinlerr....

Selam Kızçelerim nasılsınızz internet kafeye geldim birazcıkk..
Napıosunuz ne var ne yok muhtemelen haftaya kadar sahalara dönemicem..İstanbuldayımm.
Eşimin yanına gittim geldim ayy çok çabuk geçti 2 gün valla.Ama ii doping almış olduk ikimizde..
Onun şimdi denetlemeleri var atış yapcak kuzucum atışa seçmişler..
Hepinizi özlüyorum valla bi eksiiklik hissediyorum akşamları topicte zaman geçeremeyince..
Neyse yakında kavuşucam sizlere..
Hepinizi öpüyorumm çokkk görüşmek üzere..

Son düzenleme:

kuzucum çok sevindim senin adına çok iyi gelmiştir eminim,özlüyoruz ama seni çabuk dön ihmal etme burayı bizleri.kendine dikkat et,havanın ayarı yok hastalanma sakın.biz buralardayız pek bi değişiklik yok ama topiğin pek tadı yok bu aralar pek kimse olmuyo.

ayy ne kadar güzel bi haber bu ya 10 gün beraber harikaa arzuda ne kadar mutludur şimdi

selam kızlaaar
topiği takipteyimm ama yazmaya fırsat bulamıyorummmm !!! yoksa hep burdayııız beraber bekliyoruzz tabiki deee !!1

yaseminciiim de gelmişşş hoşgelmişşş...darısı hepimize olsun inşalaaaahh
bi an önce gelsinleer..
şafagımıza da 41 kere maşalaah
41 kocaeliden sonra gözaçıp kapayıncaya kadar 01 adanayı da görelim inşalaaaah

kıbrısta canım benim askerim :) senin askerin nerdeydi? bu arada niye aranız bozulmuştu ki sizin? :44:

ankarada canımya aslında okadar sacma sebeplerki çarsıya cıktıgında işte bi agresif davranıslar beni böyle tersleyip durdu en ufak seye alınıyo sonra baslıyoruz tartısmaya öyle işte canım ama anladı hatasını pişman oldu bende uzatmadım canım ama gelince bunların acısını cıkarcam

oluyo arada canım yaa bizde tartışıyoruz bazen ama sonra anlıyo hatasını çok şükür de uzamıyo :)
gelsinler de çıkartırız acısını :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…