yaş kaç citl
kızlarr çok özledimmm öyle böyle değill =(((
atleti olmadan uyuyamıyorum
dünde sesini duyamadım gerçi çok şükr az önce konuştuk..
off offf ddağlarıı yıkıcam oflamamla.
bi gelseydi şu mayıs ayı =(
Töbe töbe yav,niyetim kötüymüşbırden okurken bnde öle sandım canım bılıomusun tövbe tövbee daha bi hafta olmadan kafayı bozdukk iimiii
Töbe töbe yav,niyetim kötüymüşNeyse güldüm azıcık iyi geldi valla
kızlarr şu halde güldrdünüz beni yaa =))
allah iyiliğinizi versinn
slm ya asker-ül aile ne var ne yok şafak 150
beni güldürdünüz allahta sizi güldürsün
ne olsun cnm vakit gecırıoruz işte beraber yoksa gececeği yokk vaktinnn
ŞAFAK_150
oyyyy kıyamam,geçmez tabi vakit benim gibi olsaydı bi küçük canavarınız düşüncek bile vaktiniz olmazdı onları
ne olsun cnm vakit gecırıoruz işte beraber yoksa gececeği yokk vaktinnn
ŞAFAK_150
oyyyy kıyamam,geçmez tabi vakit benim gibi olsaydı bi küçük canavarınız düşüncek bile vaktiniz olmazdı onları
oy oy oyy yerim ben onuu valla babasınıda özler o şmdi hele baabsı nasıl özlüodur bıcırıgınıı allahım sag salim kavuştrsun onları bırbırıne inş.senide tabikii cnmm
amin inşallah canım.sanırım babaının uzak bir yere gittiğinin farkında çünkü hiç sormuyor hatta babası aradı geçende kulağına tuttum her zaman konuşurdu şimdi eliyle itti konuşmadı bile.baba nerde kızım diyorum okala ditti diyor :8oy oy oyy yerim ben onuu valla babasınıda özler o şmdi hele baabsı nasıl özlüodur bıcırıgınıı allahım sag salim kavuştrsun onları bırbırıne inş.senide tabikii cnmm
askerimi çok özledim çokkkkkk
ŞAFAK 150
MEHTAP 20
amin inşallah canım.sanırım babaının uzak bir yere gittiğinin farkında çünkü hiç sormuyor hatta babası aradı geçende kulağına tuttum her zaman konuşurdu şimdi eliyle itti konuşmadı bile.baba nerde kızım diyorum okala ditti diyor :8
oyyy günah yavrumaa yaaaallahtan 5 ay gibi kısa bı sure inş.unutup sogumaz babasından yavrucak yaaa sık sık fotolarını gösterın hep hergun babası gelıck falan deyin de htrlasın cocuk :85:
Mrb kizlar askim aradi beni sabah 5.45de bende ise gidicektim alarm caliyo caliyo kapatiyodum askim arayinca nasil kalkiyorum ama..
belki bilmeyenler vardi yeni gelen arkadaslarimiz olmus cunki..hepside hosgelmislerrr
yarim yazmisim konuyu :)) dvm edimm
ben yurt disindayim kizlar izmire gidicem gidebilirsem askerim kutahyada
Yemin töreni var 7ocakta ben cok gitmek istiyorum
Videolari izliyorum gozlerim doluyo izlerken aksimi böyle bi gunde ynaliz birakmak istemiyorum..
2-3gunluk gidersem biletim cok pahali olur 1hafta isten izin alabilirsem gitmek istiyorum
Ama ailemden gizli gidicem hafta sonunu askimla geciririm ama 1hafta ailesinde kalmak zorundayim..(ailesiyle tanisiyoruz cok sevirem kendilerini)
Cilginlik bu biliyorum ailemden gizli ama napimmm cok özledim
Eee ne demisler Askin gözü kördür cilginlik hep onun yanindadirr
bende 3 yıllık evliyim eşim bu ayın 12 sinde burdurda tesli oldu.1 yasında bebğim var.allah bekleyen herkese sabır versin.beklenenlerde kolaylık.
Kız Allah iyiliğini versin ''aleti olmadan uyuyamıyorum'' diye okudum!!Nasıl yazmış ne yazmış diyorum ay kısa çaplı bi şok yaşadım
Kafam uçmuş cidden
bende puzzle a sardım buaralar akşamları iyi oyalıyor ama hiç iş yaptığım yok ya çok tembelleştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?