337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

kızlarr çok özledimmm öyle böyle değill =(((
atleti olmadan uyuyamıyorum
dünde sesini duyamadım gerçi çok şükr az önce konuştuk..
off offf ddağlarıı yıkıcam oflamamla.
bi gelseydi şu mayıs ayı =(

aynen canım yaaaa çok özlediimmm çooooooooooooooooooookkkkkkkkkkk :84:

bende puzzle a sardım buaralar akşamları iyi oyalıyor ama hiç iş yaptığım yok ya çok tembelleştim

ben geldi kızlaarr aşkitom aradı bugün ben de akadaşımdaydım telefon çekmiyodu ses gidip geldi azcıkın kızdı banaa ben de hemen eve geldimm
aman askerdeyken kavga etmeyek

e ailene ne dicektinki 1 hafta trye geldiğin zaman için?
çok riskli birşey , onun ailesinden önce kendi ailen açısından düşündüm ben ya öğrenirlerse diye :18:
her aile bir olacak diye birşey yok, herkes bu durumu "ayy ne rahat kız, başıboş" diye değerlendirmeyebilir.. sonuçta onları tanıyan sensin .. onları iyi tanıyorsan ki aranızda çok iyiymiş gidebilirsinde, niye ters tepsin ayıp birşey yapmıyorsun tabi bu ailenin onayıyla onlara gitme durumun için geçerli.. eğerki ailenden habersiz geldiğini öğrenirlerse bence sorun onlara gelmenden çok ailene yalan söylemiş olman olur onların gözünde

bende 3 yıllık evliyim eşim bu ayın 12 sinde burdurda tesli oldu.1 yasında bebğim var.allah bekleyen herkese sabır versin.beklenenlerde kolaylık.

Amin canım.. hepimizee

Kız Allah iyiliğini versin ''aleti olmadan uyuyamıyorum'' diye okudum!!Nasıl yazmış ne yazmış diyorum ay kısa çaplı bi şok yaşadım
Kafam uçmuş cidden

bu topiğin hatunlarınında libidolarına diyecek yok gerçekten :86::86:

bende puzzle a sardım buaralar akşamları iyi oyalıyor ama hiç iş yaptığım yok ya çok tembelleştim

aynen yat-kalk-ye modundayım bende o gittiğinden beri saldım kendimi

merhaba kızlar benimde nişanlım 12 sınde teslim oldu dıyarbakıra baska dıyarbakıra cıkan varmı acaba o tarafla ılglı bılgı verebılecek olan varmı acaba lutfen yardm edn(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…