337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

liv mutlaka arayacaktır bence senın huyunu bılmıyo mu bilerek acmamazlık etmedigini tahmin eder mutlaka

BİANCA81başına gelen seye üzüldüm gercekten ama merak ettigim babası senın ıcın böyle bısey dedide sevgilin ne dedi bu duruma? dogru diyip bitirdi mi

Son düzenleyen: Moderatör:
aaa olsun tabi bebeğim beklemek cok zorr en kısa zamanda sizde yuvanızı kurarsnz inş.

aminnnn arkadaşım hepimiz kuralım inş. amiinnn :)sende yuvanda bir ömür mutlu mesut yaşa şimdiki askerin ilerideki müstakbel kocanla:) beraber yaşlanmayı nasip etysin inşallah RABBİM size :)[/QUOTE]

ayy agzından bal damlıo kuzum benim amin inş. aynı şeklde şmdiki askerın ileride ama cok uzak olmasın yakın zamanda eşin olsun inş.AMİN

aminnnn arkadaşım hepimiz kuralım inş. amiinnn :)sende yuvanda bir ömür mutlu mesut yaşa şimdiki askerin ilerideki müstakbel kocanla:) beraber yaşlanmayı nasip etysin inşallah RABBİM size :)

ayy agzından bal damlıo kuzum benim amin inş. aynı şeklde şmdiki askerın ileride ama cok uzak olmasın yakın zamanda eşin olsun inş.AMİN[/QUOTE]

canım benim :) AMİN AMİN AMİN :)

ne haber kuzucuklar nasıl gecti gununuz arayan soran

bu aralar nasıl olduysa benim işler durgun..bana inat durgundur zaman çabuk geçsin istiyorum ya ondan :)
arayan soran da yok üstelik bugün hala kulağım telde bekliyorum...yok yok yaramadı bunlara askerlik :)

Çok uzun hikaye aslında :)) istemeye bile zorla geldi adam, kafasında memur işi gücü sağlam bir kız vardı adamın... ben ''olmayacaksa, ilerde sorun olursa hiç başlamayalım '' dedim ama eski nişanlım benden çok savaştı ''olucak ben istiyorum'' diye.. sonra babaannemi kaybettik, adam aramadı baş sağlığı için, benim içinde bardağı taşıran son damla oldu.. '' ben babanın kaprisini nazını çekebilirim, ama ailem bunu idare edemez konuş babanla'' dedim... Konuşmuşlar kavga etmişler, sonunda bana ''yapabileceğim birşey yok üzgünüm'' dedi... Bende verdim yüzüğü eline çok ahh ettim hepside tuttu... Resmen oyalamıştı çünkü.. Neyse öyle işte... Şimdi akıllandım aile ile ne kadar mesafe o kadar iyi, yüzüne gülüp iş ciddiye binince değişiyorlar.. İstemeye geldiklerinle tanışsınlar en güzeli.. :)

zor bu işler biz ne yapcz bakalım bizdeneler olck annem tepki veriyo bakalım ne olck off ağladım dünden beri sölediğime bin pişman oldum

Balık bastan kokarmıs canım iyi olmus memnur bulsun kendine madem neden tutturmus oyalamıs seni adam gibi söylemişsin neyse hayırlısı olmustur canım bak sımdı askerini bekliyosun

Balık bastan kokarmıs canım iyi olmus memnur bulsun kendine madem neden tutturmus oyalamıs seni adam gibi söylemişsin neyse hayırlısı olmustur canım bak sımdı askerini bekliyosun

ewt ya boşver demi bu kişiyle mutlu olckmış demek sil at

zor bu işler biz ne yapcz bakalım bizdeneler olck annem tepki veriyo bakalım ne olck off ağladım dünden beri sölediğime bin pişman oldum

yemin töreni için mi? valla ya ciddi bişey olmayınca zor bizimkilerde biliyo karsı tarafta ama daha askerden önce ciddi bişey yapamadık bakalım biz ne yapacagız

nıye tepki veriyo ki

ya ben söledim biri var die ben onun ailesiyle tanışmaya gittim foto çektilerdi banada verdiler eve koymuştum çamaşırların yanına oda karıştırmış ailesiyle çektiği fotoyu körmüş darma duman etmiş ya çok ağladım gece

Sende ciddi oldugunu anlatmaya calıs siniri gecince...
sonucta ailesiyle tanıstırmıs seni..Ağlama üzme harap etme kendini..
bu günleri anı olarak hatırlayacaksın hersey rayına oturur bence.
Annende siniri gecince dinleyecektir seni.

Son düzenleyen: Moderatör:

ya her yeri dağıtmış kıyafetlerimi annem bir ağladım gece boyunca sen elin evine nie gittin filan dedi bya ağladım nasıl birileri old:2::2::2::2:uğunu gördüm ne güzel karşılamışlardı beni :2:

ya her yeri dağıtmış kıyafetlerimi annem bir ağladım gece boyunca sen elin evine nie gittin filan dedi bya ağladım nasıl birileri old:2::2::2::2:uğunu gördüm ne güzel karşılamışlardı beni :2:

Durduk yere neden esyalarını karıstırmıs orasını anlayamadım..
ben olsam tepki verirdim. Dedigim gibi bence ilk $ok etkisiyle öyle diyo bence şimdi sinirlendi sen ondan gizledigin icin siniri gecince kendiliginden sana sorup dinleyecek diye dusunuyorum.
sende o zaman güzelce anlatırsın askerini ciddiyetini..
Agladıgında bisey değişecek mi hayır kendini strese sokma askerine moral vereceksin daha...

yaş kaç citl

canım 1 tane yer varmış 1 bölükmüymüş neymiş.muhtemelen birbirlerini görmüşlerdir.seninkide kıbrısamı gidecek.

hımm..evet muhtemelen görmüşlerdir :)
evet yaaa kıbrıs'a gidecek.gerçi burdur gibi soğuk falan değil en azından onlar için iyi olacak..eşin aradı mı canım bugün ben konuşamadım çünkü hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…