Kızlar kafam çok bozuk .Dün saat 6-7 gibi gibi sevgilimle konuştuk dedim mutlaka yatmadan ara acil birşey söylemem lazım .Bekle allah bekle bu beni aramadı neyse bugün saat 11.30 ve 12de cebimi aramış hiç duymadım.Kesin dün yatmadan aramadığı için ona sinir olduğumu ,isteyerek açmadığımı fln düşünecek. Evet dün epey canım sıkıldı ama bu yüzünden açmamızlık yapmam ki .
aaa olsun tabi bebeğim beklemek cok zorr en kısa zamanda sizde yuvanızı kurarsnz inş.
Rabbim tüm sevenleri hayirlisiyla kavustursun insallahhh:103:
aminnnn arkadaşım hepimiz kuralım inş. amiinnn :)sende yuvanda bir ömür mutlu mesut yaşa şimdiki askerin ilerideki müstakbel kocanla:) beraber yaşlanmayı nasip etysin inşallah RABBİM size :)
ne haber kuzucuklar nasıl gecti gununuz arayan soran
liv mutlaka arayacaktır bence senın huyunu bılmıyo mu bilerek acmamazlık etmedigini tahmin eder mutlaka
BİANCA81başına gelen seye üzüldüm gercekten ama merak ettigim babası senın ıcın böyle bısey dedide sevgilin ne dedi bu duruma? dogru diyip bitirdi mi
Çok uzun hikaye aslında :)) istemeye bile zorla geldi adam, kafasında memur işi gücü sağlam bir kız vardı adamın... ben ''olmayacaksa, ilerde sorun olursa hiç başlamayalım '' dedim ama eski nişanlım benden çok savaştı ''olucak ben istiyorum'' diye.. sonra babaannemi kaybettik, adam aramadı baş sağlığı için, benim içinde bardağı taşıran son damla oldu.. '' ben babanın kaprisini nazını çekebilirim, ama ailem bunu idare edemez konuş babanla'' dedim... Konuşmuşlar kavga etmişler, sonunda bana ''yapabileceğim birşey yok üzgünüm'' dedi... Bende verdim yüzüğü eline çok ahh ettim hepside tuttu... Resmen oyalamıştı çünkü.. Neyse öyle işte... Şimdi akıllandım aile ile ne kadar mesafe o kadar iyi, yüzüne gülüp iş ciddiye binince değişiyorlar.. İstemeye geldiklerinle tanışsınlar en güzeli.. :)
Balık bastan kokarmıs canım iyi olmus memnur bulsun kendine madem neden tutturmus oyalamıs seni adam gibi söylemişsinneyse hayırlısı olmustur canım bak sımdı askerini bekliyosun
zor bu işler biz ne yapcz bakalım bizdeneler olck annem tepki veriyo bakalım ne olck off ağladım dünden beri sölediğime bin pişman oldum
zor bu işler biz ne yapcz bakalım bizdeneler olck annem tepki veriyo bakalım ne olck off ağladım dünden beri sölediğime bin pişman oldum
aaa aşkımla aynı yere gitmiş eşiniz ne güzel :)
peki hangi askerilik şubesi?
nıye tepki veriyo ki
ya ben söledim biri var die ben onun ailesiyle tanışmaya gittim foto çektilerdi banada verdiler eve koymuştum çamaşırların yanına oda karıştırmış ailesiyle çektiği fotoyu körmüş darma duman etmiş ya çok ağladım gece
Sende ciddi oldugunu anlatmaya calıs siniri gecince...
sonucta ailesiyle tanıstırmıs seni..Ağlama üzme harap etme kendini..
bu günleri anı olarak hatırlayacaksın hersey rayına oturur bence.
Annende siniri gecince dinleyecektir seni.
ya her yeri dağıtmış kıyafetlerimi annem bir ağladım gece boyunca sen elin evine nie gittin filan dedi bya ağladım nasıl birileri old:2::2::2::2:uğunu gördüm ne güzel karşılamışlardı beni :2:
ya ben söledim biri var die ben onun ailesiyle tanışmaya gittim foto çektilerdi banada verdiler eve koymuştum çamaşırların yanına oda karıştırmış ailesiyle çektiği fotoyu körmüş darma duman etmiş ya çok ağladım gece
canım 1 tane yer varmış 1 bölükmüymüş neymiş.muhtemelen birbirlerini görmüşlerdir.seninkide kıbrısamı gidecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?