gıdelı bı hafta oldu ama yemın edermm coktum resmen tıpım kaydı ayy cocuk su halımı gorse benden kacardı heralde aman mayısta hayrlısıyla bı gelsınn yıne eskısı gıbı onla buluscam dıe hevesle suslenırım:)
merhaba canımm , Diyarbakır sanırım yok bu topikte yanlışta hatırlıyo olabilirim tabii :26::26:
aynı durumdayızben alışverişkolik bir insan olduğum halde o gittiğinden beri hiçbirşey alasım gelmiyorrr hatta mango %50 indirime girmiş o bile cezbedemedi beni dün bu bi mucize
ben mangodan aldım bişiler,yanına gidersem giyerim diye
ameliee sevdiceğiyle ayrı olan sendin değil mi? aradımı barıştınızmı :26:
evet o ayrı olan bendim canım,hafızalara öyle kazındım yani
barışmış sayılmayız aslında,içeri girmeden falanda gayet iyi konuşmuştuk.
dünde konuşunca iyi gibiydi aramız,şuan bilemiyorum yani bende canım.
sadece ona destek olmaya çalışıorum,gidene kadar çok zor zamanlar geçirdik çünkü ikimizde.
e ailene ne dicektinki 1 hafta trye geldiğin zaman için?
çok riskli birşey , onun ailesinden önce kendi ailen açısından düşündüm ben ya öğrenirlerse diye :18:
her aile bir olacak diye birşey yok, herkes bu durumu "ayy ne rahat kız, başıboş" diye değerlendirmeyebilir.. sonuçta onları tanıyan sensin .. onları iyi tanıyorsan ki aranızda çok iyiymiş gidebilirsinde, niye ters tepsin ayıp birşey yapmıyorsuntabi bu ailenin onayıyla onlara gitme durumun için geçerli.. eğerki ailenden habersiz geldiğini öğrenirlerse bence sorun onlara gelmenden çok ailene yalan söylemiş olman olur onların gözünde
2günlügüne gitmeyi dusunuyodum canim annesiylede konusmustum bileti ayarlaya bilirsem gelmek istiyorum die..sevindi kadin ..oda sizinkiler duyarsa zor durumda kalma kizim falan dedii..
biletler cok pahali oldugu icin 1hafta gitsemmi die dusundum calistigim icin ztn bizimkilere yatili gidicem die söyluycektim amaa sonra bide burdan böyle seyler duyunca insanlik hali sonucta bugun iyiyiz yarin kotu olursak
derlerse die dusundum..
1hafta ztn askerimin yaninda olamiycam hafta ici gorusemiycez onlarda kalmak zorunda kalicam
tanidiklarimiz falan gorurse beni bizimkilerin kulagina gider iy<i olmaz die dusundum..
tabiki cok istiyorum yaninda olmayi bilet pahali olsa bile giderim ama su siralar maddi durumum iyi degil
bileti alirsam daha cok kötü olucak mantikli dusununce bide ani karar vermek istemedim
üzülüyorum ama napim
askimin yeri belli olsun subat ayinda falan gitmeyi dusunuyorumm o zmna durumumda duzelicek insallah
1 hafta onsuz napıcaksın tabi trde .. ne kadar evde olsanda yine masrafda çıkar ayrıca
en iyisi çarşıya çıkınca h.sonluğuna gitmen bencedehem daha rahat olursunmaddi açıdan hem daha az riskli hemde başbaşa
şu faceteki grubun sahibi kim??
evet o ayrı olan bendim canım,hafızalara öyle kazındım yani
barışmış sayılmayız aslında,içeri girmeden falanda gayet iyi konuşmuştuk.
dünde konuşunca iyi gibiydi aramız,şuan bilemiyorum yani bende canım.
sadece ona destek olmaya çalışıorum,gidene kadar çok zor zamanlar geçirdik çünkü ikimizde.
haklisin canim en iyisi bas basaa
gurubun sahibi benim ama iyibi sahip degilimm ne paylassam bilemedim:44:
ayyy ben rekorumu kırdım tammmm 15 dakka
çok özlemişim ya illa gel diyo yemin törenine arkadaslarımın kız arkadasları falanda gelcek dedi
napıyım yani benimki boynu bükükmü kalsın küçük emrah gibi
ŞafimuİZMİR İstihkam Okulu
Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı
Sınıfı PİYADE
Statüsü Kısa Dönem Er
Branşı P. Er.
Gideceği Sınıf Okulu /
Eğitim Merkezi 23'üncü Mot. P. Tüm. 23'üncü Mot. P. A. K.lığı
SAMANDIRA İSTANBUL
Allahım sabır versin hepimize...bende nişanlımı gönderdim,inşallah tam doğum günümde terhis olacaakk..bana da en güzel hediye olacak...
bencede ıyı sınyal bunlar cnm ya baksana ıcerı grmeden flnda aradıgına gore:) ya bısey daha danıscam bnmkı dyarbakırda oldugu ıcın yemn torenıne gıdemıyorummkardesı ve babası gıdıcek bır suru mektup yazdm ve foto cıkarttrdm, kardesyle onları nısanlıma gondersemmıkı yoksa gonderpte dahada uzermıyım onu??
darısı başıma darısı başımaaaaa
git tabi o emrah değil sende gülcan deilsin :86:. senin o askerleri kız arkadaşlarından neyin eksik
Sağlıcakla gitsin gelsinlerde bize en büyük hediye bu olacak canım..seninki nerde yapıyor?vay süper zamanlama
benimki doğum günüme yetişemiyor, 13 gün sonra gelicek ne yazık ki neyseki gecikmir bir d.günü hediyesi olarak kabul edicem artık
heheh inceledim birazkk kızlarımı o gruptakiler??
bizimkinin sorunu zaten bi tek askere gitmemesiydi..
bakalım aklını başına topladı biz ayrılınca,ama kopmadık.
sorumluluk alabilicekmi artık döndükten sonra görücez
bence gönder derim,destek olucu şeyler yaz.bitiricez güçlü olucaz falan de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?