kk kullanicilari uye ismini bildirsin yaziyor ama kimse bildirmemis
bizimkinin sorunu zaten bi tek askere gitmemesiydi..
bakalım aklını başına topladı biz ayrılınca,ama kopmadık.
sorumluluk alabilicekmi artık döndükten sonra görücez
bence gönder derim,destek olucu şeyler yaz.bitiricez güçlü olucaz falan de
evet canim haklisinnn hadi face bakimmmBiraz orayada el atalım bari boş kalmasın
zaten genel olarak herkesin sorunu askerlikkk
bir an önce gitsin gelsinlerde birşeyler yoluna girsin yada girmesin ne hali varsa görsün ilişki
:)dmı yaw kızlar bnmkınden 2 gundur ses cıkmıo yaww
Kızlar yemin töreninde Bebeğime daha güzel görünebilmek için diyete başladım :)) inşallah 3 kilo filan veririm.O zamanda hasretlikten zayıfladığımı,yemeden içmeden kesildiğimi düşünmez umarım :)
Bir de canım hep alışveriş yapmak istiyor.Kıyafet alayım kocama güzel görüneyim,hiç fondoten kullanmadım bari şimdi alayımda cildim daha ışıl ışıl dursun kocama güzel görüneyim,alayım da alayım... Yani dışarı çıkmak benim için çok tehlikeli masraf açısından,evdede alışveriş sitelerine dalıyorum alışveriş sepetlerini doldurup son anda iptal ediyorum...
Bu ayrılık nasıl bicek ya...
:)dmı yaw kızlar bnmkınden 2 gundur ses cıkmıo yaww
ya arkadaşlar birde bir şey sormak istiyorum ben...nişanlıma gideceğimiz gün saçımdan bir tutam kesip verecektim orda cüzdanında taşır, en azından özlemini giderir diye ama saf ben:84: o üzüntüyle unutmuşum,şimdi eğer postayla göndersem eline ulaşırmı?...çünkü sanırım mektuplar,gönderilen şeyler falan inceleniyormuş,acaba göndersem ulaşırmı?bir bilgisi olan varmı?
ay sende benim tam tersim bir tip olmuşsun.. yemek yemeye başladım kilo alıcam, kendimi saldım kıyafet falan gözümde değil :76::76:
Allahım huy değiştirtiyo insana bu askerlik
ya arkadaşlar birde bir şey sormak istiyorum ben...nişanlıma gideceğimiz gün saçımdan bir tutam kesip verecektim orda cüzdanında taşır, en azından özlemini giderir diye ama saf ben:84: o üzüntüyle unutmuşum,şimdi eğer postayla göndersem eline ulaşırmı?...çünkü sanırım mektuplar,gönderilen şeyler falan inceleniyormuş,acaba göndersem ulaşırmı?bir bilgisi olan varmı?
Sağlıcakla gitsin gelsinlerde bize en büyük hediye bu olacak canım..seninki nerde yapıyor?
ara canim merak etme bu aralar cok yogunlar
bazi yerlerde egitimler basladi cok yoruluyolar
bende biraz önce konustum askimla aramistim seslendiler ama yok galiba yemekte dediler
kosmus ama yetisememis sonra kendisi aradi
bende askima alisveris yapmaya basladimm..yok corap alim kazak alim deodorant falan alim sk banyo yapamiyor die
ama göndermesi cok pahali
napimm askim icin herseyyy
ben nısanlım gıderken parfumumu sıktığım fularımı vermıstm tel.de dedı ıyıkı vermıssın yoksa bn napardm :))
erzurumda canım
cekhuuuu gözünaydınnn bende aynı saatlerde arandımmm benimde gözüm epey bi aydı bugünlük hemde en uzun konuşmamı gerçekleştirdimmm 10 dk 39 saniyeeAy inşallah konuşma çıtamızı çok çook çokk daha fazla yükseltirizzzzz
o değl bnmkı bana cok duskundur wc. ye gırse wc. ye grıorom dıe msj atar azcık domınantım sanırımp ay yazık suan nasıl telas yapmıstr p
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?