337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

saat biran önce 9olsada askimi arasamm
cok kisa konusabiyoruz yaa...rekorumuz 23dk:26:
yuhh ya 23 dk konuşmuşsun süper bişey Allahım bende o günleri göriyimm yaaa ayrıca sende arayabiliyosun ne güzel ben deli dumrul gibi tel başında bekliorum ha aradı ha arıcak

yapmaz olurmuyum gece uyuyamıyorum bıle hem bısey olur dıe korkudan hem ne bılıyım bı umut arar dıe

arar arar inşallahhhh :89:

bende askima mektup yazmak istiyorum aldiklarimi gönderirken icine koyucam kokumuda skarim ustune
bi kac resimlerimizide göndericemm kendisi götürdumu bilmiyorum ama arayinca sorim bari

yemn torenıne bn gdemıorum maalesef ama bı suru mektup fln yazdm onları aılesyle gondercm dyarbakra

cok uzun konusmadık bız ama yınede yettı bana cok guzel konustuk cunku bır de suprız olunca tabıı daha da guzel oldu darısı herkesın herkesın ama heeeerrrrkeeesssııınnn basına kızlar ınsallah :97:

6 yıl birbirimizden hiç ayrı kalmadık,bu sene eylül ayında nişanlandık,inan çok zor bizim için..günde 2 kez arıyor ama inan yetmiyor..orda sırf canı sıkılmasın diye bugün aşkıma çok güzel bir bulmaca hazırladım.Bulmacanın adı "AŞKIMIZIN BULMACASI"..İkimize ait özel kelimelerden ve sorulardan oluşuyor,mesela sorunun birinde benim yaptığım onun en sevdiği yemeği sordum,bir başka soruda ona seslenirken nasıl hitap ettiğimi sordum..kağıdın boş kısımlarına da ikimizin resmini,dostlarımızın resmini,ailelerimizin resmini yapıştırdım,o resimdeki kişilere aitte sorular hazırladım,ortaya çok eğlenceli sadece ikimize özel bir bulmaca çıktı,en azından eline ulaştığında canı sıkılmaz,zaman biraz da olsa çabuk geçerbu bulmacadan her ay göndermeyi düşünüyorum.

kızlar ya 10 ocak benımkının dogum gunu herhalde gıdemem yanına ama bır seyler yollayım dıyorum..fotograf ve mektup..alırlar dı mı askerıyeye?sorun cıkarmazlar yanı dı mı?

bizde 10 dk konuşmuşuz ama inan 3 dk falan konuştum sandm :26::26: su gibi geçiyo o an .. ve ustaya cep teli sokamayacağını söylediiiiiiii çok üzüldümmm günlerim hep böyle geçicek demekki

yuhh ya 23 dk konuşmuşsun süper bişey Allahım bende o günleri göriyimm yaaa ayrıca sende arayabiliyosun ne güzel ben deli dumrul gibi tel başında bekliorum ha aradı ha arıcak

beklemek nasil kötü bilirim canimm ben beklemekten skiliyoruma rtik sesini özlüyorum her zaman ulasamasamda sürekli ariyorum sonunda mutlu sonn

yemn torenıne bn gdemıorum maalesef ama bı suru mektup fln yazdm onları aılesyle gondercm dyarbakra

bende aynen ailesiyle gondericem canim yemin töreninde goturmeleri icin..
kendisine göndersem kontrol ediyolarmisss ayy kimse okumasin muktubumu

kız nasıl yaptın bulmacayı :26: bulmaca hazırlamak kolay degıldır ya helal olsun sana ayrıyetten cok guzel fıkır tebrık ederım

kızlar ya 10 ocak benımkının dogum gunu herhalde gıdemem yanına ama bır seyler yollayım dıyorum..fotograf ve mektup..alırlar dı mı askerıyeye?sorun cıkarmazlar yanı dı mı?

bnmkının dogumgunu bu pazar gtmeden ona hedıyesını verdm pasta kestık fln

bizde 10 dk konuşmuşuz ama inan 3 dk falan konuştum sandm :26::26: su gibi geçiyo o an .. ve ustaya cep teli sokamayacağını söylediiiiiiii çok üzüldümmm günlerim hep böyle geçicek demekki

zaten sokmasın canım cep telefonu falan..bence gerek yok..kısa donem bızımkıler,bosuna rısk almasınlar..gecen sene uzun donem bır arkdas vardı,yakalandı hapıs cezası aldı..hıc gerek yok boyle rısklere..az konusalım ama rısksız konusalım bence daha ıyı..bosver..

canım benim herkesin hasreti kendine zor, seninki sana benimki bana o yüzden seni iyi anlıyorum ne kadar güzel düşünmüşsün ya süper bir fikir!!
kırk yıl düşünsem böyle egzantirik şeyler gelmez aklıma
evet her ay yolla çok hoş bi sürpiz hemde harika bir anıı

:))bnmde aklıma o geldı ay komutan fln okurda p

bnmkının dogumgunu bu pazar gtmeden ona hedıyesını verdm pasta kestık fln

bende pasta yapayım dıyorum aılesıyle kutlarız..bıraz komık olur o yokken ama olsun..fotograf cekerım dıyorum..bır de mektup yazarım..asker dekı adama ne hedıye alınır kı?alınmaz yanı..zaten dondugunde bır suru hedıyesı olacak şu kartlarımı odesem bı hayırlısıyla sırf ona calısıcam

valla benim eski sevgilim uzun dönemdi sokmuştu telini.. 15 ay neredeyse yokluğunu hiç hissetmedim zır zır rahat bırakmıyordu hiçç.nerdesin napıosun ora gitme bunu yapma
ama bu öyle değil , keşke sokabilseydi

onsuz onun doğumügünü kutlamak . harika bi fikirrrrrr
kesin yap videoya çekinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…