Teşekkür ederim tatlımm..Sanırım yaratıcılık konusunda kendimi aşıyorum,sırf orda canı sıkılmasın aklına kötü şeyler getirmesin diye bir sürü yeni fikir geliyor aklıma...şizofrene bağlatmadan beni gelir inşallah..kız nasıl yaptın bulmacayı :26: bulmaca hazırlamak kolay degıldır ya helal olsun sanaayrıyetten cok guzel fıkır tebrık ederım
kütahyada canimm..ben sürekli ariyorum gecte olsa ulasiyorumm..canım yaa senin aşkın nerde de sen arayabiliyorsun ,benim ki istanbulda ve ben tel başında pinekliyorum walla:18:
Teşekkür ederim tatlımm..Sanırım yaratıcılık konusunda kendimi aşıyorum,sırf orda canı sıkılmasın aklına kötü şeyler getirmesin diye bir sürü yeni fikir geliyor aklıma...şizofrene bağlatmadan beni gelir inşallah..:26:
bende pasta yapayım dıyorum aılesıyle kutlarız..bıraz komık olur o yokken ama olsun..fotograf cekerım dıyorum..bır de mektup yazarım..asker dekı adama ne hedıye alınır kı?alınmaz yanı..zaten dondugunde bır suru hedıyesı olacakşu kartlarımı odesem bı hayırlısıyla sırf ona calısıcam
kütahyada canimm..ben sürekli ariyorum gecte olsa ulasiyorumm..
bugun aradigimda yetisememis tele ordakilerde yemekte herhalde demisler o beni aradi
yatmadan bidaha ariycam sesini duymadan uyuyomuyorumm sevdicegiminn
canım yaa senin aşkın nerde de sen arayabiliyorsun ,benim ki istanbulda ve ben tel başında pinekliyorum walla:18:
valla benim eski sevgilim uzun dönemdi sokmuştu telini.. 15 ay neredeyse yokluğunu hiç hissetmedim zır zır rahat bırakmıyordu hiçç.nerdesin napıosun ora gitme bunu yapma
ama bu öyle değil , keşke sokabilseydi
onsuz onun doğumügünü kutlamak . harika bi fikirrrrrr
kesin yap videoya çekinnn
Teşekkür ederim tatlımm..Sanırım yaratıcılık konusunda kendimi aşıyorum,sırf orda canı sıkılmasın aklına kötü şeyler getirmesin diye bir sürü yeni fikir geliyor aklıma...şizofrene bağlatmadan beni gelir inşallah..:26:
:))bnce ole maddı bısey gonderme calınır fln dıolar ya. bnde bı mektup daha yazcam ıste o da anca 7 ocakta elıne geccek
ya benimkiyle konuşuyoruz ya sen kapa konturun bitmesin ben ariyim diyorum yok yasak diyor. ona bile yasak derken sen arayıp isteyebiliosun şaşırıyorumkurallar niye her yerde anı değil anlamıyorummm
:))bnmde aklıma o geldı ay komutan fln okurdap
diğer ilginç fikirlerini bizlede paylaş sen yapmazsan biz yaparız ziyan olmasın kızzz
paylaşırım tabi canım,da hepsi aynı anda olmaz işin özelliği kaçar,önümüzde kaca bi 5 ay var,fikirleri tasarruflu kullanmak lazım
bizimde yıldönümümüz 15 şubat askerliğe denk geliyor. cekhu sizinde öyleyse asker adamın ne gibi bir süprüs yapmasını bekliosun :26:
benimkide istanbulda seninki neresinde:44:
Merhaba arkadaşlar geçen sene bu dönemlerde bende asker yolu bekliyordum sizler gibi 331. dönemde gitmişti benim nişanlımda şimdi forumda denk gelince eskilere döndüm biran ve sizinle paylaşmak istedim, gerçekten çok zor beklemek ama inanın geçmeyecek dediğimiz zaman geçiyor, kavgada ediyorsunuz, bazen sinirlerini sizden çıkarıyorlar zaman oluyor hiç arayamıyorlar belki 1 hafta sesini duyamayıp acı çekiyorsunuz bazen 1saati geçen konuşmalarınız oluyor bazense 1dk.. Ama öylede böylede geçiyor işte.. Ben geçen sene askere gönderdim bu senede yurt dışına yani hala bekliyorum
Merhaba arkadaşlar geçen sene bu dönemlerde bende asker yolu bekliyordum sizler gibi 331. dönemde gitmişti benim nişanlımda şimdi forumda denk gelince eskilere döndüm biran ve sizinle paylaşmak istedim, gerçekten çok zor beklemek ama inanın geçmeyecek dediğimiz zaman geçiyor, kavgada ediyorsunuz, bazen sinirlerini sizden çıkarıyorlar zaman oluyor hiç arayamıyorlar belki 1 hafta sesini duyamayıp acı çekiyorsunuz bazen 1saati geçen konuşmalarınız oluyor bazense 1dk.. Ama öylede böylede geçiyor işte.. Ben geçen sene askere gönderdim bu senede yurt dışına yani hala bekliyorum
diğer ilginç fikirlerini bizlede paylaş sen yapmazsan biz yaparız ziyan olmasın kızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?