337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

kız nasıl yaptın bulmacayı :26: bulmaca hazırlamak kolay degıldır ya helal olsun sana ayrıyetten cok guzel fıkır tebrık ederım
Teşekkür ederim tatlımm..Sanırım yaratıcılık konusunda kendimi aşıyorum,sırf orda canı sıkılmasın aklına kötü şeyler getirmesin diye bir sürü yeni fikir geliyor aklıma...şizofrene bağlatmadan beni gelir inşallah..

Son düzenleme:
canım yaa senin aşkın nerde de sen arayabiliyorsun ,benim ki istanbulda ve ben tel başında pinekliyorum walla:18:
kütahyada canimm..ben sürekli ariyorum gecte olsa ulasiyorumm..
bugun aradigimda yetisememis tele ordakilerde yemekte herhalde demisler o beni aradi
yatmadan bidaha ariycam sesini duymadan uyuyomuyorumm sevdicegiminn

diğer ilginç fikirlerini bizlede paylaş sen yapmazsan biz yaparız ziyan olmasın kızzz

:))bnce ole maddı bısey gonderme calınır fln dıolar ya. bnde bı mektup daha yazcam ıste o da anca 7 ocakta elıne geccek

kütahyada canimm..ben sürekli ariyorum gecte olsa ulasiyorumm..
bugun aradigimda yetisememis tele ordakilerde yemekte herhalde demisler o beni aradi
yatmadan bidaha ariycam sesini duymadan uyuyomuyorumm sevdicegiminn

ya benimkiyle konuşuyoruz ya sen kapa konturun bitmesin ben ariyim diyorum yok yasak diyor. ona bile yasak derken sen arayıp isteyebiliosun şaşırıyorum kurallar niye her yerde anı değil anlamıyorummm

aman yok yok..ben ıstemem cep telefonu sokmasını..zaten benımkıde hıc dusunmuyor boyle bır seyı :)

onsuz onun doğumügünü kutlamak . harika bi fikirrrrrr
kesin yap videoya çekinnn

bıraz komık olur belkı ama aılesıyle kutlarız dıye dusunuyorum :) ne bıleyım aklıma baska bır fıkır gelmıyor :26: vıdeoya yada cekerım bır de bol bol foto ceker yollarım dıye dusunuyorum :)
ne bıleyım askerdekı adama baska bır fıkır gelmıyor aklıma :)

helal olsun vallahı :) fıkırlerını paylasırsan cok sevınırım bızım onumuzde; dogum gunu ve yıl donumu var cunku...yıl donumumuzde bır sey yapmam herhalde ama o yapar dıye dusunuyorum yapsın yanı artık yapmazsa kafasının kırılacagını tahmın edıyordur sanıyorum :))))

:))bnce ole maddı bısey gonderme calınır fln dıolar ya. bnde bı mektup daha yazcam ıste o da anca 7 ocakta elıne geccek

yok canım onları dondugunde verıcem..oraya yollamam zaten..

ya benimkiyle konuşuyoruz ya sen kapa konturun bitmesin ben ariyim diyorum yok yasak diyor. ona bile yasak derken sen arayıp isteyebiliosun şaşırıyorum kurallar niye her yerde anı değil anlamıyorummm

komutana gore degısıyor canım ıste... komutan ıyıyse kurallar da ıyı oluyor...

bizimde yıldönümümüz 15 şubat askerliğe denk geliyor. cekhu sizinde öyleyse asker adamın ne gibi bir süprüs yapmasını bekliosun :26:

Merhaba arkadaşlar geçen sene bu dönemlerde bende asker yolu bekliyordum sizler gibi 331. dönemde gitmişti benim nişanlımda şimdi forumda denk gelince eskilere döndüm biran ve sizinle paylaşmak istedim, gerçekten çok zor beklemek ama inanın geçmeyecek dediğimiz zaman geçiyor, kavgada ediyorsunuz, bazen sinirlerini sizden çıkarıyorlar zaman oluyor hiç arayamıyorlar belki 1 hafta sesini duyamayıp acı çekiyorsunuz bazen 1saati geçen konuşmalarınız oluyor bazense 1dk.. Ama öylede böylede geçiyor işte.. Ben geçen sene askere gönderdim bu senede yurt dışına yani hala bekliyorum

bizimde yıldönümümüz 15 şubat askerliğe denk geliyor. cekhu sizinde öyleyse asker adamın ne gibi bir süprüs yapmasını bekliosun :26:

29 ocak bızım :)
vallahı eve kocamaaaaaaannnn bır cıcek beklıyorum bı kere yanı aslında bır de mektup beklıyorum :) cunku 7 senedır hıc bır seyler yazdıgını gormedım,mesaj yazmaktan bıle nefret eder..bu yuzden eger bana bır mektup yazarsa benım ıcın en en eeeennn guzel hedıye olur :) kocaman bır cıcek ve mektup..yeter :)))

ayyy kıyamam sana yaaa

doğum gunu kutlaması iyi fikir
gecen dogumgununde benimki yurtdısındaydı netten konusuyorduk cam acık falan.geliyorum diye mutfaga gittim en sevdiği pastayı almıştım mumları yaktım getirdim önce afalladı anlayamadı sonra dilek tut dedim onun yerine üfledim mumları
canım ya ağlamıştı düşündümde azcık odun falan olsada ben seviyorum aşkımı ya

ah canım tam kavustum derken tekrar hasret kaldın e senı tekrar Allah kavustursun ınsallah dıyorum :)
gercekten gecmeyecekmıs gıbı gelıyor kımı zaman..zor oluyor ama..gececek gececek dıye soyluyorum sureklı kendıme :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…