337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

bizim yil dönumu teee marttaa..o zaman akadar ne süprizi yapim dusuneyim barii
1ocakta dogum gunum var ama ararmiki askimm:26:

bişey diyimmii , aslında o çiçeği bende bekliyorum :78::78:
içten içe düşünüyordum ne var ayarlayabilir burdan bi arakdaşına söyler yada her zaman bana çiçek yolladığı çiçekçi arkadaşını arar göndertir diye umut ediyorum :97::97: ama pekte umutlanmıyorum bu konu için olmazsa hüsran sonu
sende çok umutlanma

:) ne guzel olmuus :)
ben pasta kursuna gıttım..o yuzden kendı ellerımle guzel bır pasta yapayım dıyorum,şeker hamuruyla suslerım dıye dusunuyorum :) o yıyemıyecek ama olsun gelınce ben ona bır daha yaparım :) bır de ozellıkle aılesıyle kutlamak ıstıyorum..ama bakalım aılesı olmasa da ben yıne de pastayı yapıp kutlama yapıcam tek basıma da olsam :)))) cam olmayacak tabıı bızde :) ama olsun fotograflara bakar artık :)

ayy buda çok dokunaklı geldi şimdi bana yeter kızlar ya yazmayın böyle duygusal şeylerr

ayyycok guzell yaaa bize de hic nasip olmadi beraber kutlamakkk ne zaman nasip olur bilemem artikk

bnmkı pasta fln yapmayı cok sever taa gecen aydı aradm cnm psta ıstıyo yaparmısın dedım o aradada bn dersten gec cıkıorum yanına gec gelebılrm dedm ve gttım hedıyesını aldm bı suru mum aldm yanına gttgmde pastayı yapmıstı o gormeden mumları yaktım fln ıcerı elımde pasta hedıye ıyıkı dogdun dıyınce sok gecrdı yawrummm:)

sevgılımle aynı gun dogum gunun

ay bı cıcek yollar herhalde yaa o kadar da odun olamaz yanı olmamalı
mılyon tane arkdası kuzenı var burada..arasın bırını yollatsın ıste kocaman bır buket kırmızı gul hatta kırmızı da degıl mavi isterim ben ama artık o kadarıyla ugrasmayayım cıcek olsun da ne olursa olsun

onun dgm gunu 19 aralık ayrıyız bnm dogumgunum 16 subat ayrıyız yıldonumumz 16 nısan ayrıyız yanı anlycgnz butun ozl gunlerımzde ayrıyızgercı kıyamam dgm gunu hedıyemı almıs verdı gtmeden

kızım asker adam ya, yollamasada çikeflik yapcak halimiz yok
ama gönderirsede çokta büyük bir incelik yapmış olurlar, o çiçeğin değeri çok başka olur.
yanlız o çiçek eve yada işe hiç beklemediğim bir anda gelirse o gün ben yine herkesin içinde zırıldarımm :86::86:

ahhh ahhhh ne hayaller kuruyoruzz icimizden nerlerr neler umit ediyo ve geciriyoruzz
onlar suan napiyolar acabaaa:97:

ayyy kıyamam sana yaaa

Aminn:) Ama kızlar şu varki askerdeyken daha bir düşkün oluyorlar. Bana bu zaman kadar bir kere mektup yazmayan mesaj yazmaktan bile tiksinen sevgilim bir sabah postacının zili çalmasıyla şaşırtmıştı.. Tam 1 ay her gün mektup yazmış sayfalar dolusu içine papatyalar koymuş bir tane lipton çay koymuş.. Çayı mektubu okurken iç diyede not koymuş iki taneymiş teki sana teki bana yazmış O kadar şaşırmıştımki ağlaya ağlaya okudum mektubunu..Bende o döenmde ona resimlerimizden bir albüm yapmıştım ve her resmin altına o anı hatırlatacak dip notlar yazmıştım. Bir arkadaşımız gene bu siteden yaptığı şeyi sizle paylaşayım kızlar çünkü gerçekten çok güzel bir süprizdi: Nişanlısının doğum günü için bir cd yaptırdı ve cd ye tüm arkadaşlarının videolarını koydu en sonda kendi birşeyler dedi ve bir parçayı 1 haftaya yakın koynunda taşıyıp kokusunu sindirdi ikisini yolladı nişanlısı çok etkilenmiş ağlamış.. Tabi bunu yemin töreninden sonra yapmanız lazım çarşı izni olması lazım en azından:)

kızlar yıldönümünde sizin onlara yapabiliceğiniz en büyük şey ta ziyarete gitmek yada mektup , bırakın onlar size yapsınlar bişey

ay bende cok aglarım kesın oyle bır ıncelık yaparsa :)
normal de de sayılırdır cıcek aldıgı zaten...boyle bır durum da eve cıcek yollatırsa ay cok guzel oluuuurrr beaaaaa
bır de ısın en sınır bozucu yanı ne bılıyor musun, benımkı aslında bu tarz seylerde accayıp yaratıcıdır..gecen sene arkdası sevgılısıne evlenme teklıfı edecek,geldı benımkıne fıkır sordu,benım kı bır fıkır soyledı agzım acık salyalarım akmıs bır sekılde dınledım...boyle bır cocuk bana bugune kadar boyle seyler yapmamıstır bır gun dedım ya hanı dusunemıyor desem degıl,masallah herseyı dusunebılıyorsun guzel fıkırler buluyorsun da,bunları ben nıye goremıyorum dedım..'askım soz konusu sen olunca aklıma bır sey gelmıyor' dıye geveledı bana

benimkininde 3 şubattı doğumgünü.
geçen sene farklı farklı bi sürü hediye almıştım içinde bide eldiven almıştım onu bile eskimesin diye giymemişti başucunda tutmuştu günlerce sersem şey ya
bu sene ne durumda olucaz Allah bilir..

yaa delı olcam haberlre baktım ocalan 6 ay ıcınde kotu seyler olur ozellıkle dyrbkrdakıları tutamam fln demısss ya

Ayy atkı örmek istiyorum ama becerebılırmıyım kiiii resımlerımzı yollarm bnde arkalarna yazılar yazarak mektup bıde tmm işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…