29 ocak bızım :)
vallahı eve kocamaaaaaaannnn bır cıcek beklıyorum bı kere yanıaslında bır de mektup beklıyorum :) cunku 7 senedır hıc bır seyler yazdıgını gormedım,mesaj yazmaktan bıle nefret eder..bu yuzden eger bana bır mektup yazarsa benım ıcın en en eeeennn guzel hedıye olur :) kocaman bır cıcek ve mektup..yeter :)))
doğum gunu kutlaması iyi fikir
gecen dogumgununde benimki yurtdısındaydı netten konusuyorduk cam acık falan.geliyorum diye mutfaga gittim en sevdiği pastayı almıştım mumları yaktım getirdim önce afalladı anlayamadı sonra dilek tut dedim onun yerine üfledim mumları
canım ya ağlamıştı düşündümde azcık odun falan olsada ben seviyorum aşkımı ya
kartal-samandıra veya ismail hakkı tunaboylu kışlası diye de geçiyor canım,seninki neresinde?
gecen dogumgununde benimki yurtdısındaydı netten konusuyorduk cam acık falan.geliyorum diye mutfaga gittim en sevdiği pastayı almıştım mumları yaktım getirdim önce afalladı anlayamadı sonra dilek tut dedim onun yerine üfledim mumları
bizim yil dönumu teee marttaa..o zaman akadar ne süprizi yapim dusuneyim barii
1ocakta dogum gunum var ama ararmiki askimm:26:
bişey diyimmii , aslında o çiçeği bende bekliyorum :78::78:
içten içe düşünüyordum ne var ayarlayabilir burdan bi arakdaşına söyler yada her zaman bana çiçek yolladığı çiçekçi arkadaşını arar göndertir diye umut ediyorum :97::97: ama pekte umutlanmıyorum bu konu için olmazsa hüsran sonu
sende çok umutlanma
sevgılımle aynı gun dogum gunun
ay bı cıcek yollar herhalde yaa o kadar da odun olamaz yanıolmamalı
mılyon tane arkdası kuzenı var burada..arasın bırını yollatsın ıste kocaman bır buket kırmızı gulhatta kırmızı da degıl mavi isterim ben ama artık o kadarıyla ugrasmayayım cıcek olsun da ne olursa olsun
ayyy kıyamam sana yaaa
ah canım tam kavustum derken tekrar hasret kaldıne senı tekrar Allah kavustursun ınsallah dıyorum :)
gercekten gecmeyecekmıs gıbı gelıyor kımı zaman..zor oluyor ama..gececek gececek dıye soyluyorum sureklı kendıme :)
kızım asker adam ya, yollamasada çikeflik yapcak halimiz yok
ama gönderirsede çokta büyük bir incelik yapmış olurlar, o çiçeğin değeri çok başka olur.
yanlız o çiçek eve yada işe hiç beklemediğim bir anda gelirse o gün ben yine herkesin içinde zırıldarımm :86::86:
1 ocak yazmıssın ben onu 10 ocak dıye gordum
kafayı yedım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?