Aminn:) Ama kızlar şu varki askerdeyken daha bir düşkün oluyorlar. Bana bu zaman kadar bir kere mektup yazmayan mesaj yazmaktan bile tiksinen sevgilim bir sabah postacının zili çalmasıyla şaşırtmıştı.. Tam 1 ay her gün mektup yazmış sayfalar dolusu içine papatyalar koymuş bir tane lipton çay koymuş.. Çayı mektubu okurken iç diyede not koymuş iki taneymiş teki sana teki bana yazmışO kadar şaşırmıştımki ağlaya ağlaya okudum mektubunu..Bende o döenmde ona resimlerimizden bir albüm yapmıştım ve her resmin altına o anı hatırlatacak dip notlar yazmıştım. Bir arkadaşımız gene bu siteden yaptığı şeyi sizle paylaşayım kızlar çünkü gerçekten çok güzel bir süprizdi: Nişanlısının doğum günü için bir cd yaptırdı ve cd ye tüm arkadaşlarının videolarını koydu en sonda kendi birşeyler dedi ve bir parçayı 1 haftaya yakın koynunda taşıyıp kokusunu sindirdi ikisini yolladı nişanlısı çok etkilenmiş ağlamış.. Tabi bunu yemin töreninden sonra yapmanız lazım çarşı izni olması lazım en azından:)
Aminn:) Ama kızlar şu varki askerdeyken daha bir düşkün oluyorlar. Bana bu zaman kadar bir kere mektup yazmayan mesaj yazmaktan bile tiksinen sevgilim bir sabah postacının zili çalmasıyla şaşırtmıştı.. Tam 1 ay her gün mektup yazmış sayfalar dolusu içine papatyalar koymuş bir tane lipton çay koymuş.. Çayı mektubu okurken iç diyede not koymuş iki taneymiş teki sana teki bana yazmışO kadar şaşırmıştımki ağlaya ağlaya okudum mektubunu..Bende o döenmde ona resimlerimizden bir albüm yapmıştım ve her resmin altına o anı hatırlatacak dip notlar yazmıştım. Bir arkadaşımız gene bu siteden yaptığı şeyi sizle paylaşayım kızlar çünkü gerçekten çok güzel bir süprizdi: Nişanlısının doğum günü için bir cd yaptırdı ve cd ye tüm arkadaşlarının videolarını koydu en sonda kendi birşeyler dedi ve bir parçayı 1 haftaya yakın koynunda taşıyıp kokusunu sindirdi ikisini yolladı nişanlısı çok etkilenmiş ağlamış.. Tabi bunu yemin töreninden sonra yapmanız lazım çarşı izni olması lazım en azından:)
allah seni napmasinnn:90:
Ayy atkı örmek istiyorum ama becerebılırmıyım kiiiiresımlerımzı yollarm bnde arkalarna yazılar yazarak mektup bıde tmm işte
fikirler yapılacaklar edilecekler havada uçuşuyorrrrr ,yürüyün be hatunlar kim tutar siziiii
vallahı kız kafayı yedım artık :)
orersın kızım atkııı hem ıyı de gelır :) orgu cok guzel oyalıyor ınsanı :))))) bende baslıyacam en kısa zamanda :) hele hele atkı ormek hem kolay hemde oyalayıcı :)))) ıkı ters bı duz
yaa delı olcam haberlre baktım ocalan 6 ay ıcınde kotu seyler olur ozellıkle dyrbkrdakıları tutamam fln demısss ya
ben telefon aramalarina basladim bileeama mesgul mesgul mesgulllll
ay benımkı de yazar mı kı acaba mektup :)
evlenme teklıfı etmıscesıne sasırır aglarım vallahı mektup yazarsacunku o da aynı senınkı gıbıdır :)))))
bende her gunumun fotografını cekıyorum..155 gun 155 fotograf hedefım :) mesela bugun annemle alısverıs merkezıne gıttık,yemek yerken fotograf cektırdım :) dun arkdaslarım gelmıstı hepsıyle toplu fotograf cektırdım.ondan oncekı gun ona cok kızgındım :) kızgın halımın fotografını cektım :)))))) boyle boyle bır şafak albumu yapmayı dusunuyorum :)
senın yaptıgın gıbı bır albumu daha once yapmıstım cok hosuna gıtmıstı..o da cok guzel bır fıkır..
kızlar yıldönümünde sizin onlara yapabiliceğiniz en büyük şey ta ziyarete gitmek yada mektup , bırakın onlar size yapsınlar bişey
Hiç olmadıkları kadar duygusal ve yaratıcılar biz askere gitmeden 1 seneden fazla aynı evde yaşamıştık yurtdışında, ayrılmamız çok zor olmuştu belki onunda etkisi var bilemiyorum ama askerlik bitiyor o duygusallıkta bitiyor en kötü yanı bu
ikisinide istemiyosa napcazz =((
--mektup yazma, okunupda veriliyo bize çıldırırım başkası okursa dedi.
--sakın gelmeye kalkma yalnız başına bilmediğin bi şehre dedi.
lif ördüm atkı ördüm götrsün diye, eğer bunlar çalınırsa, o kişiyi bulur sora katil olurum dedi götrmedi.
benmki gibi aksi inatcı ve bişeyi ennn enn incesinde düşünen kızlarr napcaz bizz yaaa
gizli aşk notu yaptım. bi kağıda yazı yazdım origami yaptım. kolay kolay açılmaz. abuk sabuk bi şekil kimsede anlamaz onu.
eğer gidemezsem yemn törenine annesiyle göndercem.
notun altında parantezle yazan yazı da aynen şöyle
"okuduktan sora yırtki kimseler bulamasın"
sürprizlerimi biriktiriyorum. artık gelince inşallh...
ikisinide istemiyosa napcazz =((
--mektup yazma, okunupda veriliyo bize çıldırırım başkası okursa dedi.
--sakın gelmeye kalkma yalnız başına bilmediğin bi şehre dedi.
lif ördüm atkı ördüm götrsün diye, eğer bunlar çalınırsa, o kişiyi bulur sora katil olurum dedi götrmedi.
benmki gibi aksi inatcı ve bişeyi ennn enn incesinde düşünen kızlarr napcaz bizz yaaa
gizli aşk notu yaptım. bi kağıda yazı yazdım origami yaptım. kolay kolay açılmaz. abuk sabuk bi şekil kimsede anlamaz onu.
eğer gidemezsem yemn törenine annesiyle göndercem.
notun altında parantezle yazan yazı da aynen şöyle
"okuduktan sora yırtki kimseler bulamasın"
sürprizlerimi biriktiriyorum. artık gelince inşallh...
ayyy benımkıde sakın tek gelme tek başına olmaz..e ben gıtmek ıstıyorum gunu bırlıkasabi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?