ayy bizimkiler hayatta birlikte yaşamamıza izin vermezler.. oysa ki bende bu deneyimi çok isterdim
cansuery birtanede bende var o numuneden oyüzden hiçbirşey yapmıyorum ben
çok aşırı asabi hemde. bide çekik gözleri fındık kadar açması yok mu
oyy kıyamam bak özlemim gene hatsafhaya ulaştıı yaaa
offff
bızım az oldu ama öz oldu :)
guzel bır deneyım bence..ılerde kızım da olsa oglum da olsa..boyle bır teklıfle gelseler asla hayır demıyecegıme adım gıbı emınım :) ben yaptım onlar nıye yapmasın
:86::86:
ailenden nasıl izin kopardın kız
ben böyle bir teklifle gitsem babam da bana hayat yada ölüm teklifini sunar herhalde:86::86:
bızım az oldu ama öz oldu :)
guzel bır deneyım bence..ılerde kızım da olsa oglum da olsa..boyle bır teklıfle gelseler asla hayır demıyecegıme adım gıbı emınım :) ben yaptım onlar nıye yapmasın
ulastim askimaaaa
bitanem hafta olmus biraz cok sogukmus havalar bogazim sisicek galiba dedi..
sesini duydumya allahima bin sükürr
10dk konustukk telefon gorusmeleri yasaklanicakmis ailenize söyleyin 2gune bir arasinlar diyolarmis
yemin töreninde gelmek istemistim ama vazgectim askim dedim rahat olmayiz sizinkilerin yaninda dedim
nereye gidicem belli olsun öle gel askim dedii evci cikarim belki dedi
hadi gözün aydın raziyerkannnbıktırdınız araya araya komutanları napsınlar :86:
ay hadı gozunaydın canım
of su komutanlar da yane demek 2 gunde bır arasın
ben aılesıyle gıdıcem ya..yanımıza geldıgınde kendımı tutmam lazım..ılk once annesıyle babasıyla sarılması ıcın :))))) nasıl tutucam ama bılmıyorumneyse ya ılk onlara sarılsın nasılsa otelde beraber kalıcaz ben aksam uyurken sarılırım bol bol
:86::86:
ailenden nasıl izin kopardın kız
ben böyle bir teklifle gitsem babam da bana hayat yada ölüm teklifini sunar herhalde:86::86:
hahaha deneyim guzelmiş. biz aynı üniversitedeydik benimki şimdiden kızı tek yollamam üniversiteye anasıda gitsin yanında işi ne diyo
sen çocuklara izin veriyosun iyiymiş
:90::90: sorma canimmmm ilk kogustan arkadaslarida slm söyle yengeye diyolarmiss :)))
insallahh sevgileme yakin biryer cikarr izmir ciksa keskeee hem yakinn hemde bildigi yerr:18:
napiyon pc basindamisin diyoevet askim kkda kizlarla sahbetteyiz diyorumm
cok oturma pc basinda derslerine calis diyoo,calisicam askim dedim kendime geliorum yavas yavass
ooff benımde yaa..acaba onlarda bızı ozluyomudr boyle :78:
şimdi bayilazayimmm
anası ordayken senle otelde kalabilecekmi
cekhuu kaynananı kaynanamla tanıştır , anneni annemle
bızımkıler ayrı :) annem de benım arkadasım gıbıdır herseyımı en ınce detayına kadar bılır :) bende annemle yasadıgım ıcın bır tek annemın haberı vardı :) babamın ve abımın ruh u bıle duymadı yanı :) zaten annemın evıne cok yakındı evımız :) bır terslık oldugu anda 2 sanıyede evdeydım :))))
aa ben yapmısım cocuklarım nıye yapmasın..kotu bır sey olsaydı ben yapmazdım zaten :) kotu bır sey olmadıgına gore ben yaptıgıma gore cocugum da yapabılır :))))) dıye dusunuyorum ben :)
şimdi bayilazayimmm
anası ordayken senle otelde kalabilecekmi
cekhuu kaynananı kaynanamla tanıştır , anneni annemle
özlemezler mi yaaa..
burnunda tütüyomuşum
off ailesiyle gidersem bizde rahat olamıcazz
otele gitme falan hatta olmaz zatn..
hıı aynı evde kalmada söz konusu olamaz
babam ölümlerden ölüm beğendirir
aman babam istese bilee eray günah diye olmaz der zaten
evlilik tarihimiz çok erken olcak oyzdn
tanıstırayım canım seve seve
ya bız bu konuda gercekten sanslıyız :)yanı onun aılesı de benım annem de bu tarz seylerde oldukca acıklar :) ama bu tarz seylerı ılk defa bana yapıyorlar cunku zaten benımkının ılk duzgun ve cıddı ılıskısı ben oldugum ıcın :) bızı evlı sanıyorlar sanırım
OHH valla hayat size güzelmiş yavrumgelince artık evlenirrr dahada rahat olursunuz
Allah dağına göre kar veriyor sanırımonun aileside benim ailemde bu durumlaa oldukça kapalılar
ohh çok rahatsın o zaman, doya doya hasret giderirsin sevdiceğinle
bende yemin törenine gidemicem 7 ocaktaçarşı iznine gidicem inşallah bende o zaman ancak kavuşucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?