337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

ayy bizimkiler hayatta birlikte yaşamamıza izin vermezler.. oysa ki bende bu deneyimi çok isterdim

cansuery birtanede bende var o numuneden oyüzden hiçbirşey yapmıyorum ben

bızım az oldu ama öz oldu :)
guzel bır deneyım bence..ılerde kızım da olsa oglum da olsa..boyle bır teklıfle gelseler asla hayır demıyecegıme adım gıbı emınım :) ben yaptım onlar nıye yapmasın

ulastim askimaaaa
bitanem hafta olmus biraz cok sogukmus havalar bogazim sisicek galiba dedi..
sesini duydumya allahima bin sükürr
10dk konustukk telefon gorusmeleri yasaklanicakmis ailenize söyleyin 2gune bir arasinlar diyolarmis
yemin töreninde gelmek istemistim ama vazgectim askim dedim rahat olmayiz sizinkilerin yaninda dedim
nereye gidicem belli olsun öle gel askim dedii evci cikarim belki dedi

:86::86:
ailenden nasıl izin kopardın kız
ben böyle bir teklifle gitsem babam da bana hayat yada ölüm teklifini sunar herhalde:86::86:

hahaha deneyim guzelmiş. biz aynı üniversitedeydik benimki şimdiden kızı tek yollamam üniversiteye anasıda gitsin yanında işi ne diyo
sen çocuklara izin veriyosun iyiymiş

ay hadı gozunaydın canım
of su komutanlar da ya ne demek 2 gunde bır arasın
ben aılesıyle gıdıcem ya..yanımıza geldıgınde kendımı tutmam lazım..ılk once annesıyle babasıyla sarılması ıcın :))))) nasıl tutucam ama bılmıyorum neyse ya ılk onlara sarılsın nasılsa otelde beraber kalıcaz ben aksam uyurken sarılırım bol bol

hadi gözün aydın raziyerkannn bıktırdınız araya araya komutanları napsınlar :86:

:90::90: sorma canimmmm ilk kogustan arkadaslarida slm söyle yengeye diyolarmiss :)))
insallahh sevgileme yakin biryer cikarr izmir ciksa keskeee hem yakinn hemde bildigi yerr:18:
napiyon pc basindamisin diyo evet askim kkda kizlarla sahbetteyiz diyorumm
cok oturma pc basinda derslerine calis diyoo,calisicam askim dedim kendime geliorum yavas yavass

şimdi bayilazayimmm
anası ordayken senle otelde kalabilecekmi
cekhuu kaynananı kaynanamla tanıştır , anneni annemle

:86::86:

ailenden nasıl izin kopardın kız
ben böyle bir teklifle gitsem babam da bana hayat yada ölüm teklifini sunar herhalde:86::86:

bızımkıler ayrı :) annem de benım arkadasım gıbıdır herseyımı en ınce detayına kadar bılır :) bende annemle yasadıgım ıcın bır tek annemın haberı vardı :) babamın ve abımın ruh u bıle duymadı yanı :) zaten annemın evıne cok yakındı evımız :) bır terslık oldugu anda 2 sanıyede evdeydım :))))

hahaha deneyim guzelmiş. biz aynı üniversitedeydik benimki şimdiden kızı tek yollamam üniversiteye anasıda gitsin yanında işi ne diyo
sen çocuklara izin veriyosun iyiymiş

aa ben yapmısım cocuklarım nıye yapmasın..kotu bır sey olsaydı ben yapmazdım zaten :) kotu bır sey olmadıgına gore ben yaptıgıma gore cocugum da yapabılır :))))) dıye dusunuyorum ben :)

bende kk diyorum yinemi orası diyoo kkdaki kızların sevgilileri hep arıyo diyorum.. ya yeter girme oraya bunalıma giriosun aşık attırıosun bizi onlarla dio

ooff benımde yaa..acaba onlarda bızı ozluyomudr boyle :78:

özlemezler mi yaaa..

burnunda tütüyomuşum

off ailesiyle gidersem bizde rahat olamıcazz
otele gitme falan hatta olmaz zatn..
hıı aynı evde kalmada söz konusu olamaz
babam ölümlerden ölüm beğendirir
aman babam istese bilee eray günah diye olmaz der zaten
evlilik tarihimiz çok erken olcak oyzdn

şimdi bayilazayimmm

tanıstırayım canım seve seve
ya bız bu konuda gercekten sanslıyız :) yanı onun aılesı de benım annem de bu tarz seylerde oldukca acıklar :) ama bu tarz seylerı ılk defa bana yapıyorlar cunku zaten benımkının ılk duzgun ve cıddı ılıskısı ben oldugum ıcın :) bızı evlı sanıyorlar sanırım

OHH valla hayat size güzelmiş yavrum gelince artık evlenirrr dahada rahat olursunuz

şimdi bayilazayimmm

benimde ailem cok skidirlar bu konuda birak beraber kalmayi yan yana bile gezmemize izin vermezler
yani hep elalem ne der dusuncesi
erkek arkadasima gittigimde hep beraber olurduk odasinda annesi babasida olurdu evde ama hic karismazlardi yanimiza bile gelmezlerdi yanii..
askimla en mutlu oldugum ani hic unutmamm
bu sen ablamin dugunu vardi sabah erken gittik kuafore ilk once hemen isimi bitirdim sabah erken gittim askima
uyuyomus halaa babasi acti kapiyiyolcu dedi banaa (saka tabi)
askimda uyuyormuss gittim yanagindan öptümm uyandirdim girdim koynunaa
hakvalti hazirlanana kadar beraber uyumustumm bidenemleeee..ahh ahhh keske o gunlr geri gelsee

bıraz ayıp olmadı mı canım bu yorum sence :)
ustume alındım :26:

Allah dağına göre kar veriyor sanırım onun aileside benim ailemde bu durumlaa oldukça kapalılar
ohh çok rahatsın o zaman, doya doya hasret giderirsin sevdiceğinle
bende yemin törenine gidemicem 7 ocakta çarşı iznine gidicem inşallah bende o zaman ancak kavuşucam

OHH valla hayat size güzelmiş yavrum gelince artık evlenirrr dahada rahat olursunuz

ınsallah canım :) zaten iş güc sorunu olmasa evlılık konusunda hıc bır suphemız yok..hayırlısıyla gelsın de askerden ısını gucunu halletsın..ondan sonra ver elını evlılık

oyle cok sukur..
ınsallah canım gıdersın doya doya hasret gıderırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…