337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

yeniden gelecek tatlım o günler, azcık dişimizi sıkıcaz tüm güzel hatıralarımıza yeniden kavuşacağız allahın izniyle

bıraz ayıp olmadı mı canım bu yorum sence :)
ustume alındım :26:

yok alınma canım sanmıyorum sana bir kinaye yaptığını arkadaşın. tamamen hayat görüşüyle ilgili bir durum heralde erken evlilik meselesi

bugün yazmıştım ama kimse önemsemedi sanırım yorum yapılmadı oysaki benim için çok önemli
yarın çizelgemizde 4. aya düşüyoruzzzzzzz

kuzumm üstüne alıncak bişi yok.. özürdilerimm kötü bi niytle yazmadım hala da içimde kötü bi niyt yok.
çok özürdilerimm=((

canım benım,paranoyak oldum ben bu konuda da sanırım o yuzden hemen ustume alınıverdım bende ozur dılerım

yok alınma canım sanmıyorum sana bir kinaye yaptığını arkadaşın. tamamen hayat görüşüyle ilgili bir durum heralde erken evlilik meselesi

evet evet zaten sözlüyüz. işlerimzde var
inşallh askerden geldiktn soraki 6 ay içinde düşünüyorz. bukadrcık yani. kötü biniyet yok :S

merhaba kızlarrrnasılsınız arıomu sizinkiler biz artık rahat konusuoruz gunde 3 kez ve 5 dk yı gecıo :) ama bgn dayanamadım konusurken basladım zırlamaya ben seni özledimmm die

Arkadaşlar bugün bir arkadaşımız kullandığı kelimeyi yönetime bildirmek zorunda kaldım .Lütfen bundan sonra kelimelerinizi özenle seçiniz .Şu an yaptığınız muhabbette pek hoş değil .

Lütfen konu başlığına sadık kalarak paylaşıma devam ediniz.

Son düzenleme:
gercektennn 5.gunude bitiriyoruz artikkk

ben cikiyorum canlarimmm askima sözümü tutum biraz ders bakayim kitap falan okuyup uyuyayim yarin gene ise gidicegimmm
hepinize iyi gecelerr öptümmmm askerinizi görün ruyanizda

merhaba kızlarrrnasılsınız arıomu sizinkiler biz artık rahat konusuoruz gunde 3 kez ve 5 dk yı gecıo :) ama bgn dayanamadım konusurken basladım zırlamaya ben seni özledimmm die

geçmişi okusana bebiş sorcağına yazıyoruz oraya ne var ne yok :86::86: gelen okumuyor soru soruyor olmuyor böyle :86:
bende zırladımmm

oh masallah...benı bugun 2. kez aradı dıye bayram yaptım ben :)
kız aglamasaydın keske yazık uzulmustur o da..

merhaba arkadaşlar..aranıza yeni katılanlardan biride benim:)yaklaşık bir haftadır sıkıntımı tek gideren sizsiniz..5 aylık evliyiz.eşimi ankaraya gönderdim bende..

benım hatam...
özür diliyorum herkesten...

Aynı şekilde bize 3 ay kadar ayrı kalmıştık hem alışmak için hemde tr ye dönüş yapmıştık ailelerle yaşadık zorunlu olarak:) Kesinlikle evlilik öncesi birbirini tanımak için birarada yaşanmasını gerektiğini savunanlardanım, evlilik öncesi alıtırma gibi birşey bence:)

Valla aynı tas aynı hamam oluyorlar. İlk 1 ay gene çok ilgililer ama sonrasında normal hayata adapte oluyorlar hemen

olsun kız gelsinler de bıran once...
ben onu zaten odun olarak sevdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…