bıraz ayıp olmadı mı canım bu yorum sence :)
ustume alındım :26:
benimde ailem cok skidirlar bu konuda birak beraber kalmayi yan yana bile gezmemize izin vermezler
yani hep elalem ne der dusuncesi
erkek arkadasima gittigimde hep beraber olurduk odasinda annesi babasida olurdu evde ama hic karismazlardi yanimiza bile gelmezlerdi yanii..
askimla en mutlu oldugum ani hic unutmamm
bu sen ablamin dugunu vardi sabah erken gittik kuafore ilk once hemen isimi bitirdim sabah erken gittim askima
uyuyomus halaa babasi acti kapiyiyolcu dedi banaa (saka tabi)
askimda uyuyormuss gittim yanagindan öptümm uyandirdim girdim koynunaa
hakvalti hazirlanana kadar beraber uyumustumm bidenemleeee..ahh ahhh keske o gunlr geri gelsee
bıraz ayıp olmadı mı canım bu yorum sence :)
ustume alındım :26:
kuzumm üstüne alıncak bişi yok.. özürdilerimm kötü bi niytle yazmadım hala da içimde kötü bi niyt yok.
çok özürdilerimm=((
bugün yazmıştım ama kimse önemsemedi sanırım yorum yapılmadı oysaki benim için çok önemli
yarın çizelgemizde 4. aya düşüyoruzzzzzzz
yok alınma canım sanmıyorum sana bir kinaye yaptığını arkadaşın. tamamen hayat görüşüyle ilgili bir durum heralde erken evlilik meselesi
40 lara geciyoruz vallahı saka maka
evet evet zaten sözlüyüz. işlerimzde var
inşallh askerden geldiktn soraki 6 ay içinde düşünüyorz. bukadrcık yani. kötü biniyet yok :S
merhaba kızlarrrnasılsınız arıomu sizinkiler biz artık rahat konusuoruz gunde 3 kez ve 5 dk yı gecıo :) ama bgn dayanamadım konusurken basladım zırlamaya ben seni özledimmm die
merhaba kızlarrrnasılsınız arıomu sizinkiler biz artık rahat konusuoruz gunde 3 kez ve 5 dk yı gecıo :) ama bgn dayanamadım konusurken basladım zırlamaya ben seni özledimmm die
gercektennn 5.gunude bitiriyoruz artikkk
ben cikiyorum canlarimmm askima sözümü tutum biraz ders bakayim kitap falan okuyup uyuyayim yarin gene ise gidicegimmm
hepinize iyi gecelerr öptümmmm askerinizi görün ruyanizda
merhaba arkadaşlar..aranıza yeni katılanlardan biride benim:)yaklaşık bir haftadır sıkıntımı tek gideren sizsiniz..5 aylık evliyiz.eşimi ankaraya gönderdim bende..
merhaba arkadaşlar..aranıza yeni katılanlardan biride benim:)yaklaşık bir haftadır sıkıntımı tek gideren sizsiniz..5 aylık evliyiz.eşimi ankaraya gönderdim bende..
Arkadaşlar bugün bir arkadaşımız kullandığı kelimeyi yönetime bildirmek zorunda kaldım .Lütfen bundan sonra kelimelerinizi özenle seçiniz .Şu an yaptığınız muhabbette pek hoş değil .
Lütfen konu başlığına sadık kalarak paylaşıma devam ediniz.
Arkadaşlar bugün bir arkadaşımız kullandığı kelimeyi yönetime bildirmek zorunda kaldım .Lütfen bundan sonra kelimelerinizi özenle seçiniz .Şu an yaptığınız muhabbette pek hoş değil .
Lütfen konu başlığına sadık kalarak paylaşıma devam ediniz.
bızde 6 ay aynı evde yasadık..askere gıtmeden 3 ay once cıktık evden :) askere gıtmeden alıstırma olsun dıye :) aynı evde yasamak cok guzel bır sey :) kerkes herkes yasabılse bu deneyımı :) ozellıkle evlılıge bakıs acısı olumlu yonde degısıyor her ıkı tarafında dıye dusunuyorum :)
hmmm donunce aynı tas aynı hamam mı dıyorsunooff bea barı bıraz daha surseydı kız neyse buna da sukur derım ben artık :) benımkının bana duskun oldugunu 1 gun goreyım o bıle yeter
Aynı şekilde bize 3 ay kadar ayrı kalmıştık hem alışmak için hemde tr ye dönüş yapmıştık ailelerle yaşadık zorunlu olarak:) Kesinlikle evlilik öncesi birbirini tanımak için birarada yaşanmasını gerektiğini savunanlardanım, evlilik öncesi alıtırma gibi birşey bence:)
Valla aynı tas aynı hamam oluyorlar. İlk 1 ay gene çok ilgililer ama sonrasında normal hayata adapte oluyorlar hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?