337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

hoşbulduk kızlar..herkes ne kadar uzun konuşoyu sevdiğiyle..ben enfazla 9dk konuşabildim.günde 1 defa arıyo hep ankara olduğu için olabilir mi?

hoşbulduk kızlar..herkes ne kadar uzun konuşoyu sevdiğiyle..ben enfazla 9dk konuşabildim.günde 1 defa arıyo hep ankara olduğu için olabilir mi?

üzülme canım bende sendenim
heryer farklı işte benimkiside erzurumda senin durumundayım hatta 2 gündür konuşamıyordum oluyor öyle şeyler

yok tatlım benım de oyle..
gunde 1 kere..o da sabah 6:30 da en fazla 15dk konustuk..sabahın köründe aradıgı ıcın

merhaba arkadaşlar..aranıza yeni katılanlardan biride benim:)yaklaşık bir haftadır sıkıntımı tek gideren sizsiniz..5 aylık evliyiz.eşimi ankaraya gönderdim bende..

ay benim gibisin cnm hoşgeldin aramıza Allah kavustursun bizde aynıyız konyada benimki..evlendik daha doyamadan alışamadan pırt uctu adam hep su uzayacak davasından oldu sizinde mi?

evet arzum..sadece uzamasından korktuğumuz için..hiç doyamadım bende kocama aynı kaderi farklı şehirlerde yaşıyoruz demekki..

Annemlerden izin çıkmadığı için yemin törenine gidemeyeceğim Moralim çok bozuk
Yemin töreni kaçta başlayıp kaçta bitecek:44: Bu konuda bilgisi olan var mı ?

Son düzenleme:
Annemlerden izin çıkmadığı için yeminine gidemeyeceğim Moralim çok bozuk

Livim üzülme bende gidemicem daha sonra çarşısına gideriz hem daha rahat olmazmı :26::26:
hiç bir bilgim yok canım ama öğlene doğru başlar heralde :26:

Annemlerden izin çıkmadığı için yeminine gidemeyeceğim Moralim çok bozuk

9 da baslıyor dıye bılıyorum ben hemserim..ama emin degılım..bıttıgı saatı de 12 dıye bılıyorum...ama ıkısınde de emin degılım :26:

Ya uf bana da ızın yok tabıkı gıdemıcem yemın torenıne ama çarşısı oldugu zaman çok gitmek istiyorum onada o ızın vermıyo tek başıma gıdemezmişim olmaz diyo banane yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…