337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

Ya uf bana da ızın yok tabıkı gıdemıcem yemın torenıne ama çarşısı oldugu zaman çok gitmek istiyorum onada o ızın vermıyo tek başıma gıdemezmişim olmaz diyo banane yaaa

ızmır de arkdasım var de kankim benim de yalnız olmıycam onunla olucam de adı cekhu de

9 da baslıyor dıye bılıyorum ben hemserim..ama emin degılım..bıttıgı saatı de 12 dıye bılıyorum...ama ıkısınde de emin degılım :26:
Hmmmm canım nette şu şekilde yazıyor "9 ile10 da baslar saat 12 de son bulur" acaba bu bilgi doğru mu ?
Livim üzülme bende gidemicem daha sonra çarşısına gideriz hem daha rahat olmazmı :26::26:
hiç bir bilgim yok canım ama öğlene doğru başlar heralde :26:

Haklısın canım .Bende senin gibi düşünüyorum Çarşı izinde daha rahat oluruz.

Arkadaşlar yemin töreni genelde 9 da başlıyor ve öğlene kadar bitiyor. Eğer soyadı uyan biri gidersede yaklaşık 2 gece 3 gün izin veriliyor.Öneden kesinlikle yeri ayırtmak gerekiyor yoksa imkansız otellerde yer bulunması.

Hmmmm canım nette şu şekilde yazıyor "9 ile10 da baslar saat 12 de son bulur" acaba bu bilgi doğru mu ?

Haklısın canım .Bende senin gibi düşünüyorum Çarşı izinde daha rahat oluruz.

çarşıda sabah 9 akşam 4müş livim
düşünsene epey bir vakit var başbaşa olabilmek için törendeki curcuna olmıcak sakin kafayla görüşücez gerçi imkan varsa hem törene hem çarşıuya gitmek çok daha güzel ama ne yazıkki tek seçim var bizde

dicem cekhu kankimm varrrr karışma sen valla dınlemıcem zaten bu gıdışle hem bıraz daha zaman geçsin o da ıstıcek gıtmemı yanı ıster heralde yılmak yok yola devam gidicemm

KK' nın güzel kızları merhabalarr ben geldimmm nasılsınız askerlerden haber var mı

selam kızlar..
bugün çok daha iyiym...
atlattım dünkü psikolojimi..
askerim aradı sinema izleyecekmiş aşkitom
av mevsimini 2,5 tl ye..
aslında beraber izlemiştik ama zaman geçsin diye izlicem bi daha dedi...
bağırmaktan sesi kısılmış yaa
hasta mısın dedim de yok dedi dalga geçiyorum bağırabildiğim kadar bağırıyorum dedi güldü :)
keyfi yerindeydi yani çok mutlu oldum..
seni çok seviyorum bebeğim dedim ben de seni çok seviyorum köpeeem dedi
bana köpeem dediyse anladım ki alıştı artık, rahatladı..

kıbrısa gitmesi de kesinmiş

liv im bende öyle biliyorum saatleri..hatta biz yetişebilmek için sabaha karsı 5te yola cikicaz cuma gunü...

KK' nın güzel kızları merhabalarr ben geldimmm nasılsınız askerlerden haber var mı

geçmişi okumadan gelen bi uyanık daha hadi bakim geçmişe tüm soruların cevapları orda :86:

e o zaman süperrr
kıprısta iyidir güzeldir bence sevindim adınıza

üzülme canım ya benmki de kıbrısa gidiyo malesef,ama orası çok rahatmış inşallah bizimkiler de öyle rahat eder

gözunaydın cnmm
benmkıde dıyokı paso sınemadayız ya fılm ızlettırıyolar yada egıtım fılan..
izlemeyle egıtımmı olurmus çakma egıtımcıler
bugunde psikolog gelmıs kızlarr..butun gun konusma yapıldı fılan dedi..
ıyı bakıyolar askerlerımızeeee

Benim nişanlım edremitte yaptı askerliğini biz yemin törenine izmirden 5e doğru çıkmıştık ve gittiğimizde bir sürü aile çoktan gelmişti ucu ucuna yetişmiştik en güzeli ne biliyor musunuz o kadar birbirine benzeyen asker içinden sevgilinizle gözgöze gelmeniz..:69:

ay sende benim tam tersim bir tip olmuşsun.. yemek yemeye başladım kilo alıcam, kendimi saldım kıyafet falan gözümde değil :76::76:
Allahım huy değiştirtiyo insana bu askerlik

Haklısın... Herkes stres karşısında aynı tepkileri vermez...
Birde çikolata çok istiyor canım...ama diyetteyim...

Çarşı izinleri süpermiş işte

Ben zaten şu yemin töreninin nasıl olacağını halen kestirebilmiş değilim .Törenden sonra 1-2 saat onlara izin verecekler mi ?Bu tören 2-3 saatlik birşey mi yani ?:44:

amanın yaa bişey dicem ben de en çok şeyden korkuyorum ya aşkımı bulamazsam göremezsem onu yaa çok üzülürüm

amanın yaa bişey dicem ben de en çok şeyden korkuyorum ya aşkımı bulamazsam göremezsem onu yaa çok üzülürüm

Görürsün merak etme 150 kişiden fazla asker vardı ve hepsi birbirine benziyor ama bişey oluyor işte gözgöze geliyosunuz ben gözlerimi kırpmadan bakmıştım dakikalara sonra dağılıp yanımıza geldiler ahh ya dün gibi hatırlıyorum 7 ocaktı sanırım bizim yemin törenimizde bizim ev yakın olduğu için izmir edremit 3 saat kadar eve gelmiştik kaçırmıştık yani askerimizi o lanet pazar günü ayrılış.. Ağlamamaya çalışın kızlarr çok fena oluyorlar sonra..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…