Ya uf bana da ızın yok tabıkı gıdemıcem yemın torenıneama çarşısı oldugu zaman çok gitmek istiyorum onada o ızın vermıyo tek başıma gıdemezmişim olmaz diyo banane yaaa
Ya uf bana da ızın yok tabıkı gıdemıcem yemın torenıneama çarşısı oldugu zaman çok gitmek istiyorum onada o ızın vermıyo tek başıma gıdemezmişim olmaz diyo banane yaaa
nerdeki seninki?
Hmmmm canım nette şu şekilde yazıyor "9 ile10 da baslar saat 12 de son bulur" acaba bu bilgi doğru mu ?9 da baslıyor dıye bılıyorum ben hemserim..ama emin degılım..bıttıgı saatı de 12 dıye bılıyorum...ama ıkısınde de emin degılım :26:
Livim üzülme bende gidemicemdaha sonra çarşısına gideriz hem daha rahat olmazmı :26::26:
hiç bir bilgim yok canım ama öğlene doğru başlar heralde :26:
izmirde canm..tek başına gelme diyo..üff..
Hmmmm canım nette şu şekilde yazıyor "9 ile10 da baslar saat 12 de son bulur" acaba bu bilgi doğru mu ?
Haklısın canım .Bende senin gibi düşünüyorumÇarşı izinde daha rahat oluruz.
KK' nın güzel kızları merhabalarr ben geldimmm nasılsınız askerlerden haber var mı
selam kızlar..
bugün çok daha iyiym...
atlattım dünkü psikolojimi..
askerim aradı sinema izleyecekmiş aşkitom
av mevsimini 2,5 tl ye..
aslında beraber izlemiştik ama zaman geçsin diye izlicem bi daha dedi...
bağırmaktan sesi kısılmış yaa
hasta mısın dedim de yok dedi dalga geçiyorum bağırabildiğim kadar bağırıyorum dedi güldü :)
keyfi yerindeydi yani çok mutlu oldum..
seni çok seviyorum bebeğim dedimben de seni çok seviyorum köpeeem dedi
bana köpeem dediyse anladım ki alıştı artık, rahatladı..
kıbrısa gitmesi de kesinmiş
üzülme canım ya benmki de kıbrısa gidiyo malesef,ama orası çok rahatmış inşallah bizimkiler de öyle rahat ederselam kızlar..
bugün çok daha iyiym...
av mevsimini 2,5 tl ye..
hasta mısın dedim de yok dedi dalga geçiyorum bağırabildiğim kadar bağırıyorum dedi güldü :)
selam kızlar..
bugün çok daha iyiym...
av mevsimini 2,5 tl ye..
ay sende benim tam tersim bir tip olmuşsun.. yemek yemeye başladım kilo alıcam, kendimi saldım kıyafet falan gözümde değil :76::76:
Allahım huy değiştirtiyo insana bu askerlik
çarşıda sabah 9 akşam 4müş livim
düşünsene epey bir vakit var başbaşa olabilmek içintörendeki curcuna olmıcak sakin kafayla görüşücez gerçi imkan varsa hem törene hem çarşıuya gitmek çok daha güzel ama ne yazıkki tek seçim var bizde
Benim nişanlım edremitte yaptı askerliğini biz yemin törenine izmirden 5e doğru çıkmıştık ve gittiğimizde bir sürü aile çoktan gelmişti ucu ucuna yetişmiştik en güzeli ne biliyor musunuz o kadar birbirine benzeyen asker içinden sevgilinizle gözgöze gelmeniz..:69:
amanın yaa bişey dicem ben de en çok şeyden korkuyorum ya aşkımı bulamazsam göremezsem onu yaa çok üzülürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?