337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

dicem cekhu kankimm varrrr karışma sen valla dınlemıcem zaten bu gıdışle hem bıraz daha zaman geçsin o da ıstıcek gıtmemı yanı ıster heralde yılmak yok yola devam gidicemm

de kız de..ızmır gıbı bır yere gelmıcen de nereye gıdıcen yahu kız bak cıdden ben sana her konuda yardımcı olurum..sen o konuda sakın kafana bır sey takma..gelır alırım bıle senı havaalanından arabayla bırakırım da..soyle enısteye benı kızdırmasın gelırsem oraya

KK' nın güzel kızları merhabalarr ben geldimmm nasılsınız askerlerden haber var mı

hosgeldın canım
var cok sukur :)
senınkınden bır haber var mı?

gozunaydın canım benım :)
oohh sınema falan ne guzel :)
benımkı de bagırıyormus delı gıbı :) komutan ornek gostermıs hatta boyle bagırıcaksınız dıye
kıbrıs guzel canım merak etme sen

Haklısın... Herkes stres karşısında aynı tepkileri vermez...
Birde çikolata çok istiyor canım...ama diyetteyim...

eczaneden Sağlık Bakanlığı onaylı exodex diye bir hap var onu alsana, tatlı ve şeker ihtiyacını yok ediyo

Çarşı izinleri süpermiş işte

Ben zaten şu yemin töreninin nasıl olacağını halen kestirebilmiş değilim .Törenden sonra 1-2 saat onlara izin verecekler mi ?Bu tören 2-3 saatlik birşey mi yani ?:44:

evci çıkacaklar 2 gün izinli oluyor ailesi gelenler, diğerleride heralde 4 e kadar falan izinlidir sanırım :26: .. ertesi günde yeni yerlerine teslim olurlar.. sanırım :26: tabi bunların hepsi varsayım canım

geçmişi okumadan gelen bi uyanık daha hadi bakim geçmişe tüm soruların cevapları orda :86:

e o zaman süperrr
kıprısta iyidir güzeldir bence sevindim adınıza

evet canım yaa ben de çok rahatladım keyfim yerine geldi..
ya kıbrısta çok rahat yaptım diyenler de var berbattı diyenler de..
bakalım kısmet... şansı neyse öyle olacak..
ama telefonla konuşmak sorun olacak, bir de yanına gidemem

Çarşı izinleri süpermiş işte

Ben zaten şu yemin töreninin nasıl olacağını halen kestirebilmiş değilim .Törenden sonra 1-2 saat onlara izin verecekler mi ?Bu tören 2-3 saatlik birşey mi yani ?:44:

yanı benım bıldıgım 9 da baslıyor 12 de bıtıyor...12 den sonra da 2 gece ızınlı olyor..

ben benımkıne edremıt cıksın dıe cok dua etmıstım :) ev var orada,gıder kalırım rahat rahat gorurum dıye ama canakkale cıktı :) edremıt bızım memleket yanı :)
ay benımkı de bugun 'benı gorun dıye sıranın en basını kapmaya calısıyorum' dıyor :))))) ben yemın torenınde kesın aglarım ya

ah ahh ben kim kendini tutmak kim. hüngür hüngür ağlarım orda ben yaa ahh zaten çok merak ediyorum aşkımı o kıyafetlerle yaa kıyamam

Edremit valla bizde çok sevinmiştik bizimde dikilide evimiz var çarşı izni olacağı zaman giyordum 40dk falan zaten mesafe:) ama çok çarşı izni olmadı sürekli denetleme geçirdiler Çok acayip bir duygu gözlerim dolmuştu benimde..

cekhummm benimkinden haber var aşkımın baş parmakları çok yaraymış gidersem krem götürcem ama nasıl krem götürsem bilmiyorum.bi d sesi az çıkmış komutan kaç kere bağırtmış benim aşkımıı yaa canım benim

uzun dönemler atıyorum 88/1 90/2 diye adlandırılıyor
kısa dönemler ise 335. dönem 337.döenm diye adlandırılıyor herhalde :26::26:

neyse kı edremıt ten canakkale de yakın :) havalar guzellesınce gıderız dıye dusunuyoruz :) bende oradan canakkale ye gıder gelırım gunu bırlık..2 saat falan suruyor sanırım canakkale..ama tabıı usta bırlıgının yerı de cok onemlı bunun ıcın...onu da bır ogrensek hayırlısıyla..ben canakkale nın ıcınde kalmasını cok ıstıyorum..carsıya cıktıgında yapacak bır seyı olsun dıye..kucuk bır yere gıderse canı sıkılır

Kesinlikle bepanthene canım hem hergün traş olmaktan yüzleri mahvoluyor yüzünede sürer.. O ses kısılması ilk aylarda ne yazıkki tüm askerlede oluyor canım üzülme çok fazla 1 ay içinde alışıyorlar hava değişimi erken uyanıp ayazda eğitim yapmaya bir süre sonra alışıyor bünyeleri

canım bız benımkıne gıtmeden medikal den sılıkon taban almıstık..onunla cok rahat etmıs..eger taban almadıysanız ondan bı al derım ben..bır de vatka al..gercı benım kı vakta kullanmıyormus ama kullanan cok oldu cevremde..
krem olarak bephanten ıyı gelır herhalde..ılac etkısı de var ya onun..
bı eczaneye sor bence..

uzun dönemler atıyorum 88/1 90/2 diye adlandırılıyor
kısa dönemler ise 335. dönem 337.döenm diye adlandırılıyor herhalde :26::26:

evt bende oyle bılıyorum :26:

kısa dönemler genelde aynı yerde kalıyor canım çok az kişinin yeri değişiyor 3-5 belki.. tek sıkıntıları acemilik bitince uzun dönemlerle aynı koğuşa gitmek oluyor genelde sorun yaşıyorlar

canım vatka derken normal bildiğimiz gömlek vatkası mı

bizde tabanlık aldık ama çok iyi çıkmadı galiba ya başka almak lazım o zman. bi de bepanthene alayım madem ben ayy kıyamam yaa ben olsam yanında severdim aşkitomuu ühüü ben çok özledimm

Silikon tabanlığı bende tavsiye ederim.Nişanlımda istememişti ama ben ona almıştım ve sonra aradığında iyiki almışsın aşkım dedi

kısa dönemler genelde aynı yerde kalıyor canım çok az kişinin yeri değişiyor 3-5 belki.. tek sıkıntıları acemilik bitince uzun dönemlerle aynı koğuşa gitmek oluyor genelde sorun yaşıyorlar

benımkıne aslında canakkale ıl jandarma cıkmıstı ama orası usta bırlıgı dıye ezıne ye yolladılar..
bır de cavusluk sınavı olacakmıs sanırım..bızımkının hedefı de cavus olmak

Allah kavustursun canım sımdıden..
nereye gıdecek?

canım vatka derken normal bildiğimiz gömlek vatkası mı

evet canım eskıden annelerımızın kullandıgı vatkalardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…