dicem cekhu kankimm varrrr karışma senvalla dınlemıcem zaten bu gıdışle hem bıraz daha zaman geçsin o da ıstıcek gıtmemı yanı ıster heralde yılmak yok yola devam gidicemm
KK' nın güzel kızları merhabalarr ben geldimmm nasılsınız askerlerden haber var mı
selam kızlar..
bugün çok daha iyiym...
atlattım dünkü psikolojimi..
askerim aradı sinema izleyecekmiş aşkitom
av mevsimini 2,5 tl ye..
aslında beraber izlemiştik ama zaman geçsin diye izlicem bi daha dedi...
bağırmaktan sesi kısılmış yaa
hasta mısın dedim de yok dedi dalga geçiyorum bağırabildiğim kadar bağırıyorum dedi güldü :)
keyfi yerindeydi yani çok mutlu oldum..
seni çok seviyorum bebeğim dedimben de seni çok seviyorum köpeeem dedi
bana köpeem dediyse anladım ki alıştı artık, rahatladı..
kıbrısa gitmesi de kesinmiş
Haklısın... Herkes stres karşısında aynı tepkileri vermez...
Birde çikolata çok istiyor canım...ama diyetteyim...
Çarşı izinleri süpermiş işte
Ben zaten şu yemin töreninin nasıl olacağını halen kestirebilmiş değilim .Törenden sonra 1-2 saat onlara izin verecekler mi ?Bu tören 2-3 saatlik birşey mi yani ?:44:
geçmişi okumadan gelen bi uyanık dahahadi bakim geçmişe tüm soruların cevapları orda :86:
e o zaman süperrr
kıprısta iyidir güzeldir bence sevindim adınıza
Çarşı izinleri süpermiş işte
Ben zaten şu yemin töreninin nasıl olacağını halen kestirebilmiş değilim .Törenden sonra 1-2 saat onlara izin verecekler mi ?Bu tören 2-3 saatlik birşey mi yani ?:44:
Görürsün merak etme 150 kişiden fazla asker vardı ve hepsi birbirine benziyor ama bişey oluyor işte gözgöze geliyosunuz ben gözlerimi kırpmadan bakmıştım dakikalara sonra dağılıp yanımıza geldiler ahh ya dün gibi hatırlıyorum 7 ocaktı sanırım bizim yemin törenimizde bizim ev yakın olduğu için izmir edremit 3 saat kadar eve gelmiştik kaçırmıştık yani askerimizio lanet pazar günü ayrılış.. Ağlamamaya çalışın kızlarr çok fena oluyorlar sonra..
.
KIzlar ocakta askere gidecek olan da mi 337. dönem olmus oluyor?????????
.
Görürsün merak etme 150 kişiden fazla asker vardı ve hepsi birbirine benziyor ama bişey oluyor işte gözgöze geliyosunuz ben gözlerimi kırpmadan bakmıştım dakikalara sonra dağılıp yanımıza geldiler ahh ya dün gibi hatırlıyorum 7 ocaktı sanırım bizim yemin törenimizde bizim ev yakın olduğu için izmir edremit 3 saat kadar eve gelmiştik kaçırmıştık yani askerimizio lanet pazar günü ayrılış.. Ağlamamaya çalışın kızlarr çok fena oluyorlar sonra..
.
KIzlar ocakta askere gidecek olan da mi 337. dönem olmus oluyor?????????
.
yanı benım bıldıgım 9 da baslıyor 12 de bıtıyor...12 den sonra da 2 gece ızınlı olyor..
ben benımkıne edremıt cıksın dıe cok dua etmıstım :) ev var orada,gıder kalırım rahat rahat gorurum dıye ama canakkale cıktı :) edremıt bızım memleket yanı :)
ay benımkı de bugun 'benı gorun dıye sıranın en basını kapmaya calısıyorum' dıyor :))))) ben yemın torenınde kesın aglarım ya
Edremit valla bizde çok sevinmiştik bizimde dikilide evimiz var çarşı izni olacağı zaman giyordum 40dk falan zaten mesafe:) ama çok çarşı izni olmadı sürekli denetleme geçirdilerÇok acayip bir duygu gözlerim dolmuştu benimde..
cekhummm benimkinden haber var aşkımın baş parmakları çok yaraymış gidersem krem götürcem ama nasıl krem götürsem bilmiyorum.bi d sesi az çıkmış komutan kaç kere bağırtmış benim aşkımıı yaa canım benim
cekhummm benimkinden haber var aşkımın baş parmakları çok yaraymış gidersem krem götürcem ama nasıl krem götürsem bilmiyorum.bi d sesi az çıkmış komutan kaç kere bağırtmış benim aşkımıı yaa canım benim
uzun dönemler atıyorum 88/1 90/2 diye adlandırılıyor
kısa dönemler ise 335. dönem 337.döenm diye adlandırılıyor herhalde :26::26:
neyse kı edremıt ten canakkale de yakın :) havalar guzellesınce gıderız dıye dusunuyoruz :) bende oradan canakkale ye gıder gelırım gunu bırlık..2 saat falan suruyor sanırım canakkale..ama tabıı usta bırlıgının yerı de cok onemlı bunun ıcın...onu da bır ogrensek hayırlısıyla..ben canakkale nın ıcınde kalmasını cok ıstıyorum..carsıya cıktıgında yapacak bır seyı olsun dıye..kucuk bır yere gıderse canı sıkılır
canım bız benımkıne gıtmeden medikal den sılıkon taban almıstık..onunla cok rahat etmıs..eger taban almadıysanız ondan bı al derım ben..bır de vatka al..gercı benım kı vakta kullanmıyormus ama kullanan cok oldu cevremde..
krem olarak bephanten ıyı gelır herhalde..ılac etkısı de var ya onun..
bı eczaneye sor bence..
kısa dönemler genelde aynı yerde kalıyor canım çok az kişinin yeri değişiyor 3-5 belki.. tek sıkıntıları acemilik bitince uzun dönemlerle aynı koğuşa gitmek oluyor genelde sorun yaşıyorlar
460 gün
canım vatka derken normal bildiğimiz gömlek vatkası mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?