337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

Benim arkadaşımın eşide ezinede oda jandarma aynı yerdeler demekki:) Tüm kısa dönemleri çavuş yapmışlardı geçen sene sınav mı çıkmış birde:D

Benim arkadaşımın eşide ezinede oda jandarma aynı yerdeler demekki:) Tüm kısa dönemleri çavuş yapmışlardı geçen sene sınav mı çıkmış birde:D

burdan da bır arkdasın esı ezıne deydı cok ıyı oluyordu bırbırımızden haber alıyorduk..ama artık onlıne gormuyorum
vallahı bılmıyorum kı oyle demıslerdı bıze gıtmeden of anam ösym gıbı bu askerıye de her dakka bır seylerı degısıyor

bu gecelik buraya veda ediyim biraz kendi topiğimde takılıyimm.. iyi geceler kızlarrrr
Mevlananın şu sözüyle veda ediyorum sizlere ;

Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük. Bir başka bahar için sadece yaprak döktük... :97::97:

Sormaa ya hele birde öyle şeyler oluyorki akıl sır erdiremiyorsun.. Mantık yok zaten herşey üstlerin kafasına göre..

Allah kavustursun canım sımdıden..
nereye gıdecek?

sagol canim, acemi birlik Kütahyada ama sonrasini bilmiyoruz

üff Allah kolaylık versin
yok canım senin sevgilin kaçlı? sanırım 91/1 tertipler gidecek askere ocakta
bizim dönem değilsiniz

amin canim, kacli neli oldugunu bilmiyorum ama uzun dönem koca 460 gün

siz cok sanslisiniz

.

yine beklerız canım

Sormaa ya hele birde öyle şeyler oluyorki akıl sır erdiremiyorsun.. Mantık yok zaten herşey üstlerin kafasına göre..

ya sorma zaten benımkının asıl komutanı 83luymus (benımkı 84lu:)) ve super kafa bırı dıyor..ama bunları egıten komutan 81lıymıs ve cok fenaymıs onun elıne dustuk mu canımız cıkıyor dedı :)
herkes gıtmeden dıyordu; gıdecegın yer degıl,komutanın onemlı dıye hakatten oyle...

kızlar ben bıraz cıkıyorum...aksama gorusuruz artık..
opuyorum hepınızı...
gorusuruz

merhabaaaaa kızlar bi gün daha yicez az sora şafaktan bende uzun dönem asker bekliorum şafak 150 liste yapıorum uzun dönem topiğindeeee tazecik attırcam şimdi şafaklarııı

merhabaaaaa kızlar bi gün daha yicez az sora şafaktan bende uzun dönem asker bekliorum şafak 150 liste yapıorum uzun dönem topiğindeeee tazecik attırcam şimdi şafaklarııı

Merhaba julia,
Bizim askerlerle yaklaşık aynı zamanda gelecek askerin şafak sayıları yakın:)Allah kavuştursun askerini

Merhaba julia,
Bizim askerlerle yaklaşık aynı zamanda gelecek askerin şafak sayıları yakın:)Allah kavuştursun askerini

evet cnmm ama ben sizden önce 2 kısa dönem daha gördüm siz 3.sünüzzz teskere alacakkk ben hala 150deim yaaaaa bitmiooo ama sabırrr cnmm elbet bitcek bütün şafaklar bitmeye mahkumdurrr dimiiiii kızlar sizin listenizzz neden yok her gün biri attırsın şafaklarınızıı çok daha motive oluo insann

Bitecek elbette...Senin durumun daha zor tabiki ama çoğunu atlatmışsın canım biraz daha sabır

Bitecek elbette...Senin durumun daha zor tabiki ama çoğunu atlatmışsın canım biraz daha sabır

sabrediorum cnm bnm yapacak bişiy yok kii ama bazen şafak öle sıkıştırıo ki yaaaa

sabrediorum cnm bnm yapacak bişiy yok kii ama bazen şafak öle sıkıştırıo ki yaaaa

Zaman azaldıkça daha çok sıkıştırır ama sen öyle zamanlarda kafanı dağıtmaya çalış.Başka şeylerle oyalanmaya bak.Bende sanki çok tecrübeliyimde bir de sana tavsiyede bulunuyorum

Zaman azaldıkça daha çok sıkıştırır ama sen öyle zamanlarda kafanı dağıtmaya çalış.Başka şeylerle oyalanmaya bak.Bende sanki çok tecrübeliyimde bir de sana tavsiyede bulunuyorum

bazen sağdan sağdan sıkıştırıo şafak cnm yaa azıcık yarıla o zaman sorcam ben sanaaa şafak nasıl sıkıştırcak görcem seniiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…