460 gün
benımkıne aslında canakkale ıl jandarma cıkmıstı ama orası usta bırlıgı dıye ezıne ye yolladılar..
bır de cavusluk sınavı olacakmıs sanırım..bızımkının hedefı de cavus olmak
Allah kavustursun canım sımdıden..
nereye gıdecek?
evet canım eskıden annelerımızın kullandıgı vatkalardan
Benim arkadaşımın eşide ezinede oda jandarma aynı yerdeler demekki:) Tüm kısa dönemleri çavuş yapmışlardı geçen sene sınav mı çıkmış birde:D
burdan da bır arkdasın esı ezıne deydı cok ıyı oluyordu bırbırımızden haber alıyorduk..ama artık onlıne gormuyorum
vallahı bılmıyorum kı oyle demıslerdı bıze gıtmedenof anam ösym gıbı bu askerıye de her dakka bır seylerı degısıyor
Allah kavustursun canım sımdıden..
nereye gıdecek?
üffAllah kolaylık versin
yok canım senin sevgilin kaçlı? sanırım 91/1 tertipler gidecek askere ocakta
bizim dönem değilsiniz
bu gecelik buraya veda ediyim biraz kendi topiğimde takılıyimm.. iyi geceler kızlarrrr
Mevlananın şu sözüyle veda ediyorum sizlere ;
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük. Bir başka bahar için sadece yaprak döktük... :97::97:
Sormaa ya hele birde öyle şeyler oluyorki akıl sır erdiremiyorsun.. Mantık yok zaten herşey üstlerin kafasına göre..
sagol canim, acemi birlik Kütahyada ama sonrasini bilmiyoruz
amin canim, kacli neli oldugunu bilmiyorum ama uzun dönem koca 460 gün
siz cok sanslisiniz
.
Yarın daha rahat arıcam dedi benimki maç izlemeye gitmişti en son keyfi yerindeydi.Yarın biraz uzun konuşucaz sanırım haber veririm sana cnmhaber varmi bizikilerden bugun canim :72
merhabaaaaa kızlar bi gün daha yicez az sora şafaktan bende uzun dönem asker bekliorum şafak 150liste yapıorum uzun dönem topiğindeeee tazecik attırcam şimdi şafaklarııı
Merhaba julia,
Bizim askerlerle yaklaşık aynı zamanda gelecek askerin şafak sayıları yakın:)Allah kavuştursun askerini
evet cnmm ama ben sizden önce 2 kısa dönem daha gördüm siz 3.sünüzzz teskere alacakkk ben hala 150deim yaaaaabitmiooo ama sabırrr cnmm elbet bitcek bütün şafaklar bitmeye mahkumdurrr dimiiiii kızlar sizin listenizzz neden yok her gün biri attırsın şafaklarınızıı çok daha motive oluo insann
Bitecek elbette...Senin durumun daha zor tabiki ama çoğunu atlatmışsın canım biraz daha sabır
sabrediorum cnm bnm yapacak bişiy yok kii ama bazen şafak öle sıkıştırıo ki yaaaa
Zaman azaldıkça daha çok sıkıştırır ama sen öyle zamanlarda kafanı dağıtmaya çalış.Başka şeylerle oyalanmaya bak.Bende sanki çok tecrübeliyimde bir de sana tavsiyede bulunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?