337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

Ben yeni geldim ama hep geç kalıyorum muhabbetlere tam 32 sayfa geriye giderek okudum yetişiyim size diye....Slm herkeze bu arada askerim kütahya jandarma eğitim kom.lğnda. ben bursadayım.. aynı kaderi paylaşmak çok güzel gördümki paylaştıkça yükünüz hafifllemiş ve çok sıcak bir ortam çıkmış ortaya...hepimizi ALLAH KAVUŞTURSUN....

günaydın kızlar sabah aşkımın sesiyle uyandım uyuyomuusn hala dedi kalk diyo

günaydınnnn laarrrrrrr aşkımmlaaaa konştumm çookk mutluyummmm yuppiiiiiii

ŞAFAK_149

Son düzenleme:
merhaba kızlarrr şafak 151 bitmed,i gitttiii ya çok özledim ama ben artıkkkk 11.ayın içindeiz artık offfffffff

merhaba kızlarrr şafak 151 bitmed,i gitttiii ya çok özledim ama ben artıkkkk 11.ayın içindeiz artık offfffffff

ben yemın torenıne gıdemem dıyordum19saat surecek ve dırek araba yok.uçak ta uzak...ama dun bır an da gıtmelıyım dedım.eşim yok dedi o oyle deyınce daha da koydum aklıma bıletımı ayarladım kalacak yer için de arastırma yapıyorum.
otobusle gıdıp uçak la donmeyı planlıyorum
van a gıdecek olan var mı?
ya da van ı bılen biri...

ta BENİMKİDE İSTANBUL HASDAL DA 23 KOMUTANLIK

günaydın kızlar..
ya aramadı bugün sevgilim ne güzel her sabah arıyordu bugün neden aramadı ki oof

çekhucum cnm üzülme arar şimdi eğitim alıolar ki yemin törenleri yaklaştıkça eğitimler ağırlaşıo cnmm acemilik bitsn daha rahat edeceksin emin ol cnmm

Slm ben ilk defa forum sitesine üye oluyorum eşim 337 kısa dönem olarak askere gitti acemilik hatay serin yol ayın 24 de yemin töreni ve daha sonrada hakkari çukurya ya düştü ağlamaktan maf oldum bana yardımcı olur iseniz çok sevinirim çok mutsuzum

çekhucum cnm üzülme arar şimdi eğitim alıolar ki yemin törenleri yaklaştıkça eğitimler ağırlaşıo cnmm acemilik bitsn daha rahat edeceksin emin ol cnmm

biliyorum canım ama her sabah aradı ya,bugün aramayınca merak ettim iste gerçi dün demişti her sabah aramamı bekleme,aramadigim zamanlar olacak merak etme dedi..ama ben yinede merak ediyorum iste

ama senn şimdi güçlü olman lazım ki sevdiceğine de bunu hissettiresinn senn üzüldüğünü anlarsa inan hem kendi için üzülür b,r de aklı sende kalır hem bak çabucak geçcek 1 hafta oldu biile demiii cnm

biliyorum canım ama her sabah aradı ya,bugün aramayınca merak ettim iste gerçi dün demişti her sabah aramamı bekleme,aramadigim zamanlar olacak merak etme dedi..ama ben yinede merak ediyorum iste

cnm sabah aramadıysa akşam kesin arar sen merak etme cnm bnmm üzülmeee tmm mı

walla bnmkıde agrıda ama gelmeyn sakın dıo burda nrde klacaksınz dıo da bılmıorum yaaaa

günaydınnnn laarrrrrrr aşkımmlaaaa konştumm çookk mutluyummmm yuppiiiiiii

ŞAFAK_149

günaydın canım..
ben de sabah konuştum aşkımls hem de uzun uzun
sesi düzelmiş, hem de çok neşeli geliyordu.
öğleden sonra serbest olacaklarmış yine sinema izleyeckmiş..
ay nasıl moral doldum anlatamam, akşam da aramaya çalış olur mu dedim. tamam aşkım dedi
ay hep ciddi ciddi konuşuyordu artık aşkım falan diyebiliyor
ahh ahh çok seviyom onu çoooookk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…