337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

canım benim lütfen metanetli ol..
bizim çok yakın bi arkadaşımız silopide yaptı.
çok üzüldük çok korktuk ama çok rahat yaptı.
sadece çarşı iznine çıkamadı, çıkarmıyorlarmış güvenlik için.
tek şikayeti buydu, onun dışında birliğin içinde gayet rahat bi şekilde bitirdi geldi.
kısa dönem olduğu için birşey yaptırmıyorlarmış merak etme içini ferah tut canım..

günaydın kızlar..
ya aramadı bugün sevgilim ne güzel her sabah arıyordu bugün neden aramadı ki oof

her zaman istediklerini yapamıyorlar işte, kim bilir ne yaptılar..
belki banyoya falan götürmüşlerdir ya da eğitim vardır..
müsait olunca hemen arar ama seni anlıyorum.
insanın morali bozuluyor sesi duymak istiyor..
onlarla beraber biz de sabretmeyi öğrenicez işte..

aynen yaaa benımkıde bugun bıraz uzn konştu c.tesi pazar daha rahatız aşkım dedi bnde şaşırdım hep cddiyet ciddiyet hiç alışıkta deilim nası sıkılıodum bugun cok mutlu oldum sesi bagrmaktan bıras kısık ama neşesi gayet iiidii yavrumun o iiyiyse bnde cok ii oluorum seni çok sevıorum bebeğim çokta özledm dedi ama yemin törenine gelmıosunuz ona göre dedii keyfımı kaçrmasana bee dedimm agrı dagında nrde kalıcksınz dio dedim ben bugun gelnlkçiye gtcem hbrın olsun dedim tamam bnde zaten daha akşama ararım dedi öle konştuk kapattk ama süperim yani bugunn tütütüt 41 kere maaşallahhh nazar değmesnn

ŞAFAK_149

Çok teşekkür ediyorum canım ya inan bu zamana kadar ilh defa ayrı kaldık ayın 24 de yemin töreni var iple çekiyorum forum sitesine ilk defa üye oluyorum o nedenle pek bilmiyorum umarım hatam olur ise anlayış ile karşılarsınız

canım üzülme korkulcak bişi yokk bizim askrlermz kısa dönem usta bırlıklerıne çavuş olarak gidecek ler herbiri zaten o yusden sıkıntı yapacak bişi yok bnm nişanlmda agrıda ordanda ıgdıra vermşler ne yapalım şmdi aglamak aglamak getırır kendıne gel ve bolbol dua ett tek yapacağmz bu şuan tamammı tatlm skma canını hepsi Allaha Emanet

ŞAFAK_149

demek ki senle aynı durumdaymışız canım:13:
dün çok fena kısıktı sesi de bugün düzelmiş dinlenince..
neyse artık haftasonları daha iyi geçecek demek ki bizim için de onlar için de.
benim aşkitom da seni çok seviyorum, dikkat et kendine dedi..
ben sıcak evimdeyim iyiyim esas sen dikkat et dedim..
ama yine de sessizce söylüyor seni çok seviyorum derken.
arkasında birileri oluyor herhalde çatırmadan söylüyor
her aradığında da kızını soruyor nasıl seviyorsa

Cumartesi günleri napıyolar acaba,eğitim falan alıyolarmı yine.

evet cnm aynen k.i.b dıo bnde dedım asıl sen ii bak ben gayet ii ve rahatım hiç merak etme dedm de bılıomusun benm aklm hep snde dedii cnm bnm yaa hemen hemen hergece ruyamda göruorum dedibnde dedmkii ayy aşkm çok heyecanlı nasıl göruosun ne yapıoruz dedim de koptu deniz sus hayatım telefnlar dnlenıo olabılır benı konuştrma dıo

ŞAFAK_149

Cumartesi günleri napıyolar acaba,eğitim falan alıyolarmı yine.

sabah aynı şeyleri yapmışlar eşim öyle dedi.
öğleden sonra serbest olacakmlarmış.
ama belki de her yerde aynı değildir kurallar..

benim gibi sabırsız bir insan için özellikle çok kötü bir ders bu bügünde her zaman olduğu gibi evde olucam..dışarıya çıkmayacağım..aramasını bekliyecegim,sabırla :)
bizimkilere goz actirmiyoarmis ne güzel bazısı film falan seyredebiliyor neyse benimkide bu bahaneyle kilo vermiştir belki :)))

SME aramıza hosgeldin canım..Allah kavuştursun seni de..
gecen sene Şırnak ta yolu olmayan,ulaşımı sadece helikopterle olan dag basında bir karakolda kısa donem askerlik yapmıştı bir arkadasımız..ve o kadar rahat o kadar memnundu ki..çarşı izni yoktu bir tek,zaten çarşıya çıkacak yeri ve imkanı da yoktu ama bir çok kisiden daha rahat yaptı askerliğini..doğudaki askerlere çok daha iyi bakıyorlarmış,çok daha iyi davraniyorlarmis..kısa dönemlere gorev vermiyorlarmış çok fazla..üzülmekte haklisin tabiiki ama sag salim gelecek sevdiğin..

SME canım üzülme korkulcak bişi yokk bizim askrlermz kısa dönem usta bırlıklerıne çavuş olarak gidecek ler herbiri zaten o yusden sıkıntı yapacak bişi yok bnm nişanlmda agrıda ordanda ıgdıra vermşler ne yapalım şmdi aglamak aglamak getırır kendıne gel ve bolbol dua ett tek yapacağmz bu şuan tamammı tatlm skma canını hepsi Allaha Emanet

ŞAFAK_149[/QUOTE]

sımdı konustuk ıgne vyrmuslar 2 gun ızınlıler tammm 35 dakıka konustukkk yuppı gercı bıraz kavga da ettık ama olsun

merhaba canım
benim erkek arkadaşımda hatay serinyolda şuan jandarma usta birliği gaziantep il jandarmaya düştü ama canını sıkma sen nerde rahat olcak belli olmaz adından korkup kendini bırakma

merhaba canım
benim erkek arkadaşımda hatay serinyolda şuan jandarma usta birliği gaziantep il jandarmaya düştü ama canını sıkma sen nerde rahat olcak belli olmaz adından korkup kendini bırakma

bnmkı duyarbakırdaydı yıne aynı yerde kalcakmıs 3 gundur ses cıkmıo ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…