Slm ben ilk defa forum sitesine üye oluyorum eşim 337 kısa dönem olarak askere gitti acemilik hatay serin yol ayın 24 de yemin töreni ve daha sonrada hakkari çukurya ya düştü ağlamaktan maf oldum bana yardımcı olur iseniz çok sevinirim çok mutsuzum
günaydın kızlar..
ya aramadı bugün sevgilimne güzel her sabah arıyordu bugün neden aramadı ki oof
günaydın canım..
ben de sabah konuştum aşkımls hem de uzun uzun
sesi düzelmiş, hem de çok neşeli geliyordu.
öğleden sonra serbest olacaklarmış yine sinema izleyeckmiş..
ay nasıl moral doldum anlatamam, akşam da aramaya çalış olur mu dedim. tamam aşkım dedi
ay hep ciddi ciddi konuşuyordu artık aşkım falan diyebiliyor
ahh ahh çok seviyom onu çoooookk
Slm ben ilk defa forum sitesine üye oluyorum eşim 337 kısa dönem olarak askere gitti acemilik hatay serin yol ayın 24 de yemin töreni ve daha sonrada hakkari çukurya ya düştü ağlamaktan maf oldum bana yardımcı olur iseniz çok sevinirim çok mutsuzum
aynen yaaa benımkıde bugun bıraz uzn konştu c.tesi pazar daha rahatız aşkım dedi bnde şaşırdım hep cddiyet ciddiyet hiç alışıkta deilim nası sıkılıodum bugun cok mutlu oldum sesi bagrmaktan bıras kısık ama neşesi gayet iiidii yavrumun o iiyiyse bnde cok ii oluorum seni çok sevıorum bebeğim çokta özledm dedi ama yemin törenine gelmıosunuz ona göre dedii keyfımı kaçrmasana bee dedimm agrı dagında nrde kalıcksınz dio dedim ben bugun gelnlkçiye gtcem hbrın olsun dedim tamam bnde zaten daha akşama ararım dedi öle konştuk kapattk ama süperim yani bugunn tütütüt 41 kere maaşallahhh nazar değmesnn
ŞAFAK_149
demek ki senle aynı durumdaymışız canım:13:
dün çok fena kısıktı sesi de bugün düzelmiş dinlenince..
neyse artık haftasonları daha iyi geçecek demek ki bizim için de onlar için de.
benim aşkitom da seni çok seviyorum, dikkat et kendine dedi..
ben sıcak evimdeyim iyiyim esas sen dikkat et dedim..
ama yine de sessizce söylüyor seni çok seviyorum derken.
arkasında birileri oluyor herhalde çatırmadan söylüyor
her aradığında da kızını soruyor nasıl seviyorsa
Cumartesi günleri napıyolar acaba,eğitim falan alıyolarmı yine.
her zaman istediklerini yapamıyorlar işte, kim bilir ne yaptılar..
belki banyoya falan götürmüşlerdir ya da eğitim vardır..
müsait olunca hemen arar ama seni anlıyorum.
insanın morali bozuluyor sesi duymak istiyor..
onlarla beraber biz de sabretmeyi öğrenicez işte..
Sevdikleriniz nerede askerlik yapıyor paylaşırmısınız benimle
sımdı konustuk ıgne vyrmuslar 2 gun ızınlılerTammm 35 dakıka konustukkk yuppı gercı bıraz kavga da ettık ama olsun
merhaba canım
benim erkek arkadaşımda hatay serinyolda şuan jandarma usta birliği gaziantep il jandarmaya düştü ama canını sıkma sen nerde rahat olcak belli olmaz adından korkup kendini bırakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?