birazdan çarşımız var kızlar aşkım msn gelcek
bnmkı duyarbakırdaydı yıne aynı yerde kalcakmıs 3 gundur ses cıkmıo ya
aaa bnmkı hiç çarşı falan bahsetmediii banaaa ilk haftadan çıkıolarmıkii acabaa
aaa bnmkı hiç çarşı falan bahsetmediii banaaa ilk haftadan çıkıolarmıkii acabaa
canım julia uzun dönem bekliyor o yüzdenonların 157 günü felan kaldı sanırsam usta birliğinde olduğu içinn acemilikte çarşı olmuyor canım. Hoş benim gibi Doğudaysa askeriniz usta birliğine geçince de olmuyor. Ahh ahhh
tünaydın kızlaaarrr....
az önce biriciğimle konuştuk,1,5 saat spor yaptırmışlar,her yer kar çamurdu üzerimiz leş gibi oldu diyor..benim titiz nişanlım spordan sonra arazi olmuş :81: koşa koşa banyoya gitmiş bembeyaz olan ayakkabıları çamurda simsiyah göriniyormuş,hemen ayakkabılarını silmişşimdi eskisi gibiler bembeyazlar diyor..diğer arkadaşlarıda şaşırmış,oğlum sen spora hangi ayakkabınla çıktın diye:90:kurban olurum ben aşkıma..temiz pak nişanlım benim...ben de bırak aşkım biraz pisliğin tadını çıkar,yat sürün çamurda,dönünce bulamazsın bir daha öyle bi ortam dedim gülüştük biraz..
tünaydın kızlaaarrr....
az önce biriciğimle konuştuk,1,5 saat spor yaptırmışlar,her yer kar çamurdu üzerimiz leş gibi oldu diyor..benim titiz nişanlım spordan sonra arazi olmuş :81: koşa koşa banyoya gitmiş bembeyaz olan ayakkabıları çamurda simsiyah göriniyormuş,hemen ayakkabılarını silmişşimdi eskisi gibiler bembeyazlar diyor..diğer arkadaşlarıda şaşırmış,oğlum sen spora hangi ayakkabınla çıktın diye:90:kurban olurum ben aşkıma..temiz pak nişanlım benim...ben de bırak aşkım biraz pisliğin tadını çıkar,yat sürün çamurda,dönünce bulamazsın bir daha öyle bi ortam dedim gülüştük biraz..
olsun olsun boşwerr snra alışır pisliğee evlendıgınde yanarsın vallaaa bnmkıde bıras dagınıktıı öle pijamalrını falan katlamz atardı hepp şmdi dıo kagıt gibi katlıorum yatagı düzeltiorum senı nöğretemedğini TSK ögretti aşkm dıo ii oldu sana dıorum bnmde işime gelıo
canım benim çok sıra oluyormuş sonra yemin töreni için çok uğraşıyorlarmış zaman hiç kalmıyor diyor arar bugün inşaallah
canım julia uzun dönem bekliyor o yüzdenonların 157 günü felan kaldı sanırsam usta birliğinde olduğu içinn acemilikte çarşı olmuyor canım. Hoş benim gibi Doğudaysa askeriniz usta birliğine geçince de olmuyor. Ahh ahhh
olsun olsun boşwerr snra alışır pisliğee evlendıgınde yanarsın vallaaa bnmkıde bıras dagınıktıı öle pijamalrını falan katlamz atardı hepp şmdi dıo kagıt gibi katlıorum yatagı düzeltiorum senı nöğretemedğini TSK ögretti aşkm dıo ii oldu sana dıorum bnmde işime gelıo
bnmkıde doguda ayy aman cıkmasın bı yere
Reva mı bu yaaa...televizyonları falan varmış ama uzun dönemler izlettirmiyorlarmış..günahları ne bu kısa dönemlerin,okuyup kendilerini geliştirmek günah mıı...tamam kolay değil uzun dönemlere de hak veriyorum ama bu yasalarla alakalı bişey...kısa dnemlerin ne günahı var..biriciğim diğer arkadaşların dediği gibi ne tv izleyebiliyor,ne sinema (istanbul da olmasına rağmen ):127:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?