337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

birazdan çarşımız var kızlar aşkım msn gelcek

çok iyiler kıslar ağlamayın artık yaw benmki çok iyiymiş seni özledim dedi uyan artık diyo sbah senden önce kalktım herşey hazır hala yatıyosun die gülüyo

aaa bnmkı hiç çarşı falan bahsetmediii banaaa ilk haftadan çıkıolarmıkii acabaa

canım julia uzun dönem bekliyor o yüzden onların 157 günü felan kaldı sanırsam usta birliğinde olduğu içinn acemilikte çarşı olmuyor canım. Hoş benim gibi Doğudaysa askeriniz usta birliğine geçince de olmuyor. Ahh ahhh

Ne kadar konuşuyorsun arıyormu seni hergün geçen internet cafesi açılmış gördün mü peki

evet dogu cnm yaa agrıda usta birliğide ıgdıra çıktıı orda msnde yoktur zaten internet gtmemştr oralaraa kesinn puhahaha telefonu zor buluolar ayoll

tünaydın kızlaaarrr....
az önce biriciğimle konuştuk,1,5 saat spor yaptırmışlar,her yer kar çamurdu üzerimiz leş gibi oldu diyor..benim titiz nişanlım spordan sonra arazi olmuş :81: koşa koşa banyoya gitmiş bembeyaz olan ayakkabıları çamurda simsiyah göriniyormuş,hemen ayakkabılarını silmişşimdi eskisi gibiler bembeyazlar diyor..diğer arkadaşlarıda şaşırmış,oğlum sen spora hangi ayakkabınla çıktın diye:90:kurban olurum ben aşkıma..temiz pak nişanlım benim...ben de bırak aşkım biraz pisliğin tadını çıkar,yat sürün çamurda,dönünce bulamazsın bir daha öyle bi ortam dedim gülüştük biraz..

ewt bizimkide spora gidiyorumseni uyandırım her zmn ki gibi dedi of özledim ya gel artık

olsun olsun boşwerr snra alışır pisliğee evlendıgınde yanarsın vallaaa bnmkıde bıras dagınıktıı öle pijamalrını falan katlamz atardı hepp şmdi dıo kagıt gibi katlıorum yatagı düzeltiorum senı nöğretemedğini TSK ögretti aşkm dıo ii oldu sana dıorum bnmde işime gelıo

ewt cnm ya hemn herşeyi topluyorum diyodu bizimkide idare eder dağınıklardan

sabah nişanlımla konuştuk siirtte yemin töreni 7 ocakmış ama yarım saat için gelmeyin diyor
ben onu görmeden yaşayamıyorum şafak daha 148:

kızlarr ben geldim keyfinizz nasıll listeye benide ekleyin kırklar eli babaeski 1. zırhlı tugay komutanlığı

Reva mı bu yaaa...televizyonları falan varmış ama uzun dönemler izlettirmiyorlarmış..günahları ne bu kısa dönemlerin,okuyup kendilerini geliştirmek günah mıı...tamam kolay değil uzun dönemlere de hak veriyorum ama bu yasalarla alakalı bişey...kısa dnemlerin ne günahı var..biriciğim diğer arkadaşların dediği gibi ne tv izleyebiliyor,ne sinema (istanbul da olmasına rağmen ):127:

bnmkıde doguda ayy aman cıkmasın bı yere

aman nazar değmesin ama benim ki gitmeden de öyleydi,çok dua etmiştim pis bir eşe sahip olmam inşallah diye..Allahım yüzüme güldü...benle yarışacak kadar temiz ve düzenli nişanlım,çok seviyorum onun bu huyunu,oy kurban olurum onun yoluna

yok artık bi de jakuzi keyfi yapsınlar oldu olucak kızlar sevgilileriniz asker ocağında, ne ana kucağında, ne de tatilde... Daha neler duyucaksınız bunlara takılmayın bence. Bırak tv izlemeyi, neler var yaaa neler.... anlatsam roman olur! inşallah sizin askerlerinizi iyilerle karşılaştırır Allah....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…