merhaba nice89
bazen sağdan sağdan sıkıştırıo şafak cnm yaaazıcık yarıla o zaman sorcam ben sanaaa şafak nasıl sıkıştırcak görcem seniiii
merabaaa canıımm beni uyku tutmadı içimde çok heyecan var belki pazar günü askerimi görebilirim ondan içim kıpır kıpır
Nasıl görüceksin ki?
Selam kızlaar :80: Umarım hepiniz iyisinizdirr1 haftayı atlattınız, bundan sonrası daha az sancılı geçer umarım ... Güçlü olun, sevgililerinizin size çokk ihtiyacı varr :98: Şu 5 ay sonrasında sizlere bin kat daha fazla aşık aşklarınızla karşılaşacaksınızz Sabır en büyük erdemmiş, ben bunu çok iyi anladım. Sonunda ZAFER sizin olacak :123::119:
canımm askeriye içinde görüşme oluyomuş pazarları saat 9 ve 5 arası ben de yanına gidiicem
Selam kızlaar :80: Umarım hepiniz iyisinizdirr1 haftayı atlattınız, bundan sonrası daha az sancılı geçer umarım ... Güçlü olun, sevgililerinizin size çokk ihtiyacı varr :98: Şu 5 ay sonrasında sizlere bin kat daha fazla aşık aşklarınızla karşılaşacaksınızz Sabır en büyük erdemmiş, ben bunu çok iyi anladım. Sonunda ZAFER sizin olacak :123::119:
Yemin töreninden sonra görüşebileceğimizi biliyorum ben.Acemilikte görüştürmüyolar diye duymuştum ondan sordum
canımm bende öyle biliyodum ama dün akşam askerim aşkım öyle dedi ben de heyecan yaptım topikten de bi kaç kişi daha var gitçek
Bide yakınsanız süper olur.Ben haftaya yemin törenine gideceğim kısmetse
Bide yakınsanız süper olur.Ben haftaya yemin törenine gideceğim kısmetse
Sevindim canım alışmana, buranın da çok büyük etkisi var tabii. Aynı dilden konuşan insanlar var burda.. Dışardakilere çok fazla anlatamıyorsunuz derdinizi çünkü askerlikte asker beklemekte ancak yaşanınca anlaşılıcak duygular..Hoşgeldin Perisoko,
Ben yavaş yavaş alışmaya başladım.İlk günler gibi değilim.İnsan herşeye alışıyor zamanla.Benimkinde aşkının fazlalaştığını gösteren hiçbir belirti yok şimdiye kadar
selam canımmm ya inşaallah dediğin gibi olur geldiklerinde herşey daha da güzel olur.daha öncceden birbirimizi üzüp kırdığımız konularda artık daha itinalı davranırızz
Sevindim canım alışmana, buranın da çok büyük etkisi var tabii. Aynı dilden konuşan insanlar var burda.. Dışardakilere çok fazla anlatamıyorsunuz derdinizi çünkü askerlikte asker beklemekte ancak yaşanınca anlaşılıcak duygular..canım benim dur bakalım biraz zaman geçsin göreceksin kocaman kocaman olucak sevginizz
Canım her saniyenin kıymetini öyle iyi anlıyorsun ki.. Gerçekten askerlik ilişkileri çok fazla kuvvetlendiriyor..
ağzın bal yesin canımm aminn hepimizi inşallah
Ne güzel çok sevindim canım yaa onların orda tek tesellisi bizleriz.ben de cicileriyle görmeyi çok istiyorum çok merak ediyorumm.allah hep iyi haberlerini almayı nasip etsin
yakınız kuzumm 1 saat uzaklıkta bana acemiliği yakın çıktı ama yein töreninden sonra kıbrıs yolcusuu:18:
Sevindim canım alışmana, buranın da çok büyük etkisi var tabii. Aynı dilden konuşan insanlar var burda.. Dışardakilere çok fazla anlatamıyorsunuz derdinizi çünkü askerlikte asker beklemekte ancak yaşanınca anlaşılıcak duygular..canım benim dur bakalım biraz zaman geçsin göreceksin kocaman kocaman olucak sevginizz
Buranın etkisi olmaz mı hemde çok oldu.Hepimiz aynı anda aynı duyguları yaşıyoruz ve paylaşıyoruz.Birbirimizin halinden anlayabiliyoruz.
Aslında bir yandan bu ayrılıklar iyi olur kıymet bilmek açısından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?