337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

amanın kızlar nerdesiniz bizim topiği böyle suskun görmeye alışkın değilim hiç

Selam kızlaar :80: Umarım hepiniz iyisinizdirr 1 haftayı atlattınız, bundan sonrası daha az sancılı geçer umarım ... Güçlü olun, sevgililerinizin size çokk ihtiyacı varr :98: Şu 5 ay sonrasında sizlere bin kat daha fazla aşık aşklarınızla karşılaşacaksınızz Sabır en büyük erdemmiş, ben bunu çok iyi anladım. Sonunda ZAFER sizin olacak :123::119:

bazen sağdan sağdan sıkıştırıo şafak cnm yaa azıcık yarıla o zaman sorcam ben sanaaa şafak nasıl sıkıştırcak görcem seniiii

Beni ilk iki gün sıkıştırdı şafak sonra rahatladım.Ama dediğin gibi geleceği gün yaklaşınca senin durumunda olacağım kesin:)

Hoşgeldin Perisoko,
Ben yavaş yavaş alışmaya başladım.İlk günler gibi değilim.İnsan herşeye alışıyor zamanla.Benimkinde aşkının fazlalaştığını gösteren hiçbir belirti yok şimdiye kadar

selam canımmm ya inşaallah dediğin gibi olur geldiklerinde herşey daha da güzel olur.daha öncceden birbirimizi üzüp kırdığımız konularda artık daha itinalı davranırızz

Yemin töreninden sonra görüşebileceğimizi biliyorum ben.Acemilikte görüştürmüyolar diye duymuştum ondan sordum

canımm bende öyle biliyodum ama dün akşam askerim aşkım öyle dedi ben de heyecan yaptım topikten de bi kaç kişi daha var gitçek

Bide yakınsanız süper olur.Ben haftaya yemin törenine gideceğim kısmetse

selam kızlar herkes nerde ya hıc bu kadr bos kalmamıstı topıgımız askımdan cok guzel haberler lau-ıorumm fotograf flnn cektırmıs haftasonu carsıya cıkan bırıyle bana yollattırcakmıs ayy cokk mutluu oldumm ya askımı cıcılerıyle gorebılcemm..zaten ben yemın torenıne gıdemıorummm yanı ımkanıı yokk o yuzden gıtcek arkadaslar adına sewınıorumm ne gusell askerleını gorcekler..ALLAHIM TEZ ZAMANDA :84::84:ASKERIM LE KAVUSMAK NASIPP ETTT

Sevindim canım alışmana, buranın da çok büyük etkisi var tabii. Aynı dilden konuşan insanlar var burda.. Dışardakilere çok fazla anlatamıyorsunuz derdinizi çünkü askerlikte asker beklemekte ancak yaşanınca anlaşılıcak duygular.. canım benim dur bakalım biraz zaman geçsin göreceksin kocaman kocaman olucak sevginizz
selam canımmm ya inşaallah dediğin gibi olur geldiklerinde herşey daha da güzel olur.daha öncceden birbirimizi üzüp kırdığımız konularda artık daha itinalı davranırızz

Canım her saniyenin kıymetini öyle iyi anlıyorsun ki.. Gerçekten askerlik ilişkileri çok fazla kuvvetlendiriyor..

bende seni arıyordum nerde bu kız diyetopikler arası seyahat ha bizim topikte kimse yazmıyor yavvvvvvvvvvvvvvv

ağzın bal yesin canımm aminn hepimizi inşallah
ne güzel çok sevindim canım yaa onların orda tek tesellisi bizleriz.ben de cicileriyle görmeyi çok istiyorum çok merak ediyorumm.Allah hep iyi haberlerini almayı nasip etsin

ammiiinnn kuzucumm amiiinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…