337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

tekrar selam kızlar :)
yıne bır gorundum bır kayboldum
oofff benımkı hala aramadı ya

walla canım yazılanlara göre diyorum ben,tabi yerine göre de değişiyor keyf meselesi sanırım...bu arada çok yakın bir arkadaşımız 331.kısa dönem olarak balıkesirde yaptı,hiç abartısız her gün karşılarındaki oteli hamamında havuzunda keyf çatıyordu..o da bir şans tabi...her akşam mangal yapıyorlardı karakolda..

tekrar selam kızlar :)
yıne bır gorundum bır kayboldum
oofff benımkı hala aramadı ya

cekhu merak etme arkadaşım bende en son perşembe sabahı konuşmuştum dün hiç konuşamadık birde bu sabah aradı.her zaman vakit bulamayabiliyorlar..bende merak ettim falan deyince, hergün arayamazsam merak etme bazen fırsat bulamıyoruz falan demişti...seninki de ilk fırsatta arar arkadaşım içini ferah tut :)

seninki doğuda nerede canım

haklısın canım, kimse eşit şartlarda yapmıyor malesef askerliğini.. sonra da habire eşitlikten bahsediyorlar. neyse bunların içine girersek hiiç çıkamayız. Hepi topu 5 ay bitecek gidecek. En iyisi biz hiç kafaları karıştırmadan beklemeye devam edelim

kızlar bugün mutlaka ararlar haftasonu yoğun olmayacaklar yatışş sadeece telefon sırası beklerler valla benmki 2 kez aradı bugünn

alıstırdı her sabah konusmaya,aramayınca boyle moralım bozuluverıyor ıste fırsat bulsa hemen arar bılıyorum ama ıste soz gecıremıyorum kalbıme

evet kızlar malesef benim uzun dönem kızlar yaa ama olsun baya azaldı şafak bütün şafaklar bitmeye mahkumdur perişkom

selam kizlarr, iyisiniz insallah??
yaa merak ettim dünde okudum sinemadan bahsetmissiniz av zamanini izlemisler diye=S
sinemami var askeriyede?????
biz niye görmedik hic birsey yaaa

aynen canım benim..bizde bu arada tertip sayılırızz..askeriyenin aslında bizede bir teskere vermesi gerekiyor bence,temsili e olsa..aşkım bot nöbetine çıkmış1-3 nöbetiymiş,sırf o duyguyu yaşamak için bende 3 e kadar uyumadım,ordaki gibi olmaz ama onun yanında olduğumu hissetsin diye yaptım..o yüzden BENDE İSTİYORUM TESKEREEEE:92:

yaa merak ettim dünde okudum sinemadan bahsetmissiniz av zamanini izlemisler diye=S

ay sorma tatlım ya bızım kızların askerleri pek sosyetık sınemalar ınternet cafe ler felan masallahları var

Son düzenleme:

Çağlom selam :79: biz baştan kaybettik çünkü bebişim. Kastamıonudan başladı talihsiz yolculuğumuz İzlesinler tabii ya, biraz olsun rahat etsinler bari bizimkiler edemedi malesef... Çok isterdim biraz olsun kafasını dağıtacak bi uğraşının olmasını, ama olmadı malesef. Allah diğer askerlerimizi rahat ettirsin inşallah

evet canım benim aşkitom sinema izlicem dedi av mevsimini
valla tam olarak nerde izliyor bilmiyorum ama 2,5 tl verip izliyormuş.
bugün de harry potter izlicem dedi, sevmez ama orda sevmediğin her şey bir nimet haline geliyor herhalde..

ay inşallah hepsi eder canım, sizinkiler de edeceklerdir..
biraz sabır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…