su yemin töreninden sonra benim için bir nebzede olsa daha rahat geçecek diye düşünüyorum..Oyalanacak çok şeyim olacak..
Ocak basında ameliyat olucam,sonra yazlığın tadilatı var,annemle sürekli saga sola koşturursa,çok yakın arkadaşımın düğünü var Ankara ya giricem...zaten düğünden sonra havalar düzelmiş olacak..e havalar duzeldiginde de sevgilimin yanına gidebilirsek zaten..Mayıs gelmiş olacak..inşallah :) özellikle su ameliyat ve ev baya oyalayacak beni :) o yüzden çok mutluyum :) inşallah tahmin ettigim gibi olur tabii :)
su yemin töreninden sonra benim için bir nebzede olsa daha rahat geçecek diye düşünüyorum..Oyalanacak çok şeyim olacak..
Ocak basında ameliyat olucam,sonra yazlığın tadilatı var,annemle sürekli saga sola koşturursa,çok yakın arkadaşımın düğünü var Ankara ya giricem...zaten düğünden sonra havalar düzelmiş olacak..e havalar duzeldiginde de sevgilimin yanına gidebilirsek zaten..Mayıs gelmiş olacak..inşallah :) özellikle su ameliyat ve ev baya oyalayacak beni :) o yüzden çok mutluyum :) inşallah tahmin ettigim gibi olur tabii :)
benim burnumda da et var aldırmam gerek ama çok tırsıyorum halbuki çok kolaymış hemencecik bitermiş emmee gelde bana sor
gecmıs olsun tatlım bende bi komple kaportayı bakıma mı soksam neeeeyok ya kızlar oyle cok muhım bır sey degıl :) burun amelıyatı :) estetık ve nefes ıcın :) yenı burnumla karsılayıcam askerımı geldıgınde
gecmıs olsun tatlım bende bi komple kaportayı bakıma mı soksam neeee
ayak tırnagından baslayıp sacımın son telıne kadar
bende de hem et var hem de devıasyon..bu arada da estetıkte cıkacak aradan insallah..bende cok tırsıyorum gun yaklastıkca ama yaptırmak zorundayım..yanı etı aldırmak zorundayım cunku cok zorluk yasıyorum..o yuzden korkunun ecele faydası yok deyıp gıdıcem amelıyata
Çağlom selam :79: biz baştan kaybettik çünkü bebişim. Kastamıonudan başladı talihsiz yolculuğumuzİzlesinler tabii ya, biraz olsun rahat etsinler bari bizimkiler edemedi malesef... Çok isterdim biraz olsun kafasını dağıtacak bi uğraşının olmasını, ama olmadı malesef. Allah diğer askerlerimizi rahat ettirsin inşallah
ay sorma tatlım ya bızım kızların askerleri pek sosyetıksınemalar ınternet cafe ler felan masallahları var
yok ya kızlar oyle cok muhım bır sey degıl :) burun amelıyatı :) estetık ve nefes ıcın :) yenı burnumla karsılayıcam askerımı geldıgınde
ben de olsam çok iyi olcak aslında ağzım açık uyuyorum aşkitomm dalga geçiyo
kanımlar yaa sızın beylerde cok kıskanc mı yoksa askerlık paranoyasımı??
dun ısten eve 1 saat gec geldım bı arkadasıma ugradım.nerdeydın efendım baska zaman mı yoktu bilmem ne acıklıyorum guvenmıyormus ınanmıyormus gıbı trıpler
bırı kafasına vurdu galıba askıtomun
Diyarbakırda canım...
ayy Gastamonu deme bana
fobi olustu bende ismini duyunca titreme basliyor bende ahanda böyle
ayy yok canim o o anlamda demedim sadece yanlismi anladim diye sormak istedim sadece zaten Cok seviniyorum sizinkilerin iyi olduklarini duyunca.. Biz acemiliktede ustadada gün görmedik amaaz kaldi cok sükür.... Insallah her zaman rahat olurlar inan bunu tüm kalbimle diliyorum
simdiden gecmis olsun canim, hayirlisiyla atlatirsin insallah
Eki Görüntüle 116383 Eki Görüntüle 116382
kızlar size müstakbel tavşanımı göstereyim babası askerdeyken yoldaş olacak bana
yok canım bılıyorum bende saka yaptım zaten :) ne kadar sanslısınız yaa cok az kaldı :) sızı gorudukce moral buluyoruz bız de :) bıtecegıne olan ınancımızı korukluyorusnuz resmen :)))) bazen hıc bıtmeyecekmıs gıbı gelıyor cunku
sagol canım benım...
kızlar ya bana yardımcı olun ben yarın askerimin yanına gitçem ama yolu bimiyorum ki aranızda balıkesirli olan ya da arkadaşı falan balıkesirli olan vr mı bana yolu tarif etsin otobüslerle gitçem
kızlar ya bana yardımcı olun ben yarın askerimin yanına gitçem ama yolu bimiyorum ki aranızda balıkesirli olan ya da arkadaşı falan balıkesirli olan vr mı bana yolu tarif etsin otobüslerle gitçem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?