337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

canlarım ben bursadayım otobüse bincem terminalinde incem.orda bakım evi komutanlığı var çok büyük bi yer orda asker aşkım oraya gitçem.ama hiç gitmedim otobüsle ondan o da aradı gelme faalan dedi ben de öğrnirim yolu dedim:2:

canım merkez de çevre yolunu orda galiba tam da bilmiyorum ya:2:

bulursun canım benım hıc telas yapma..otobus bıletını aldıgın fırmaya veya muavıne soylersın otobus e bınmeden once..ındıgınde sana yardımcı olur..dedıgım gıbı zaten ındıgınde taksı dolmus mutlaka bulursun..
bulursun yanı yolunu hıc endıselenme :)

bu tadılat benı sınır edıyor yaaaaaaaaaa :84::84::84:
oooff basım sıstı yaaa beynımı delıyorlar sankı matkapla yeteeeeeeerrrr:84::84::84::84::84::84:

sağolun kuzumm ya heves yaptım görmek istiyorum gidebilirim inşallah.ben çıkııorum kızlr çarşıdan bişeyler alcam gelcem görüşürüz yine

selamlar az önce babacıkla konuştum iyiymiş,rahatmış 5 çeşit yemek veriyorlarmış.cuma günü yemin töreni var ziyaretçi izni almamış gelme diyor süpriz yapmayı düşünenler sizde boşuna söylemeden gitmeyin almıyorlarmış içeri

ben söylemiştim canım seninki ne zaman gidecekmisin?

ben bugün üye oldum canım. Ben gideceğim allahın izini ile inşaallah inan çok ama çok özledim 23 de gideceğim ilk önce ona bir süpriz yapacağım 24 de yemin töreni sonra inşaallah alabilirsem 2 gün beraberiz sonrada ayın 27 de akşam tekrar ist. Döneceğim

selam kızlar benim sevgilim de edirne keşan'a düştü topçu olarak kısa dönem.ben nasıl gün sayıcam bilmiyorum.allah hepimize sabır versin kazasız- belasız- cezasız askerlik yaparlar inşallah...

canım benim ben edirne keşanlıyım güzel bir yer maşaallah rahat ederi

özür dilerim belki söyledin ama benim kafam bu aralar çok daldın nerede yapıyordu seninki yaşadığınız yere yakın mı bari

eh yakın sayılır..
ben ızmır deyım o canakkale de..
gıdılebılınır yanı..
bız teslım ettık mesela,gıdıp geldık gunubırlık..10 saat yolda gectı gercı ama olsun deger :)
senın yakın mı?

yok canım cok oncekı sayfalarda yazmıstım zaten

Acaba kimlerinki nerede yapıyor ben yeni katıldığım için bilemiyorum acaba hakkari çukurca olan varmı yoksa bu bize mi nasipmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…