canım benim ben edirne keşanlıyım güzel bir yer maşaallah rahat ederi
Canım çok soğukmuş orası bi de yemekleri kötü diyo aşkım ama bilemiyorum tabi.Kızları çok güzel diyip moralimi bozuyo herkes:2:Şimdi acemilikte daha usta birliğinde de orda kalcakmış görücez bakalım inşallah bi yaramazlık yapmaz:18:
yaw ınsanların bole bos bos konusarak moralını bozmasına nıye ızın verıyorsun canım sen :84:
Herkes söylüyo amaNe bileyim ben kız. Zaten özledim aramadı daha bugün bekliyorum
arkadaşlar birbirimizin yazdıklarını okumuyoruz lütfen okuyalım,tekrar yuazıyorum ki bir faydası olsun.askerlerinize süpriz yapmayın!özellikle yemin töreninde çünkü içeriye izinsiz almıyorlarmış.önceden ziyaaretçim gelecek diye izin alıyorlarmış.mesela ben gidecektim ama izin almamış gelme boşuna diyor benimki
arkadaşlar birbirimizin yazdıklarını okumuyoruz lütfen okuyalım,tekrar yuazıyorum ki bir faydası olsun.askerlerinize süpriz yapmayın!özellikle yemin töreninde çünkü içeriye izinsiz almıyorlarmış.önceden ziyaaretçim gelecek diye izin alıyorlarmış.mesela ben gidecektim ama izin almamış gelme boşuna diyor benimki
herkes söylüyo amane bileyim ben kız. zaten özledim aramadı daha bugün bekliyorum
ne diyim o zaman Allah yardımcın olsun canım.umarım görebilirsin ama yinede imkanın varsa söyle ayarlayabilirse ayarlasın o kadar yolu boşuna gitme.canım benim teşekkür ediyorum ben sadece bir şansımı deneyim nasibim var ise olur arkadaşımın teyzesi oradaydı yani hatay serin yolda göremez isem de canı sağ olsun ertesi günü yemin töreninde görürüm inşaallah
merak etme keşanın kızları askere bakmaz heleki kısa döneme hiç bakmaz ordu evindemi o bana neresi düştüğünü yaz tam olarak ben sana söylerim ama hiç üzülme söylenenleri boşver bakan heryerde bakar sadece askerde değil moreliniz böyle şeyler ile bozma
canım benimki 4 mekanize piyade tugay komutanlığında.topçuevet kısa dönem ha bakayım dese askerlik biticek,gelicek haklısınız.
Canım tabiki evliler için çok çok daha zor...Biz zaten 2 yıldır birbirimizden uzak kalmıştık ayda yılda bir görüşebiliyoruz, o yüzden ha Edirne ha Hakkari benim için aynıydı.UZAK...Şu askerlik aradan çıksın biz de hayırlısıyla evlenmek istiyoruz, bizim derdimiz de evlenmek bir an önce 7 yıl oldu sevgiliyiz...canım benim onun yeri zaten merkezde değil keşanın çıkışında biraz gelibolu yolu diye tabir edilen bir yol var orada sen içini rahat tut benim ki çok uzakta ben ne yapayım şimdi hatay serinyolda sonrada hakkari çukurca birde gerçekten evililer için daha bir zor asker yolu beklemek ben 5 aylık evliyim inan çok zor geldi bana ev bomboş geldi kendi annem babam yanıma geldiler ama yok o olmadan ev bom boş
benı hala aramadııııııı:84::84::84::84::84:
Canım çok soğukmuş orası bi de yemekleri kötü diyo aşkım ama bilemiyorum tabi.Kızları çok güzel diyip moralimi bozuyo herkes:2:Şimdi acemilikte daha usta birliğinde de orda kalcakmış görücez bakalım inşallah bi yaramazlık yapmaz:18:
yok ya kızlar oyle cok muhım bır sey degıl :) burun amelıyatı :) estetık ve nefes ıcın :) yenı burnumla karsılayıcam askerımı geldıgınde
Aynı şekilde Safimu'cum İzmirdeyim ben de İzmir'in kızları da başını çevirip bakmaz bile.Benim oturduğum yerde Ulaştırma var askeriye her gün görüyorum gariplerim nöbet tutuyolar kız mız görecek halleri yok.Böyle düşününce bakmaz diyorum ama benimkinde öyle bi göz var ki 100 metre öteden görür kızları biliyorum ondanuzulme canım banada aynı şeyleri söylüyo herkes.İzmirde benimkide..kızları güzel izmirin tabi herkesler aynısını söylüyo valla aamaaan boşveer sadece ızmırle keşandamı kız var sankim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?