Canım tabiki evliler için çok çok daha zor...Biz zaten 2 yıldır birbirimizden uzak kalmıştık ayda yılda bir görüşebiliyoruz, o yüzden ha Edirne ha Hakkari benim için aynıydı.UZAK...Şu askerlik aradan çıksın biz de hayırlısıyla evlenmek istiyoruz, bizim derdimiz de evlenmek bir an önce 7 yıl oldu sevgiliyiz...
Sen de içine atma sakın burda yaz paylaş hepimiz aynı duyguları paylaşıyoruz çünkü.Başkasıyla pek muhabbetini yapmıyorum mesela ben sadece burdan yazıyorum.
canim uzmu kendinii
benimkine ne cok ariyolar seni diyomus arkadaslari..
unutmasi zor oluyo aklim hep onda oluyo 2güne bir ara dedim diyomus biri..
bende unutma die ariyom ztn askim dedimm.
aha bızden bır tane dahabızde 7 senedır beraberız ve 7 sene her gun beraberdık cok zor gelıyor cok
bıtsın su askerlık bızımde tek hayalımız evlılık..ama ıste askerlık bıtse iş problemı baslayacak sonra daooooooooofffffffffffffffffff
aha bızden bır tane dahabızde 7 senedır beraberız ve 7 sene her gun beraberdık cok zor gelıyor cok
bıtsın su askerlık bızımde tek hayalımız evlılık..ama ıste askerlık bıtse iş problemı baslayacak sonra daooooooooofffffffffffffffffff
dayanamıycam arıycam bende sımdı benı aradıgı telefonu..
nıye aramıyor anlamıyorum kı!!!!
saat kac oldu hıc mı fırsatı olmadı ya!!!!
Allah bılır aılesını aramıstır!!!ama benı aramamıstırben merak etmıyorum cunku,ben uzulmuyorum,ben dusunmuyorum,benım aklm kalmıyor...
aha bızden bır tane dahaBızde 7 senedır beraberız ve 7 sene her gun beraberdık Cok zor gelıyor cok
Bıtsın su askerlık bızımde tek hayalımız evlılık..ama ıste askerlık bıtse iş problemı baslayacak sonra daOoooooooofffffffffffffffffff
Nıye aramıyor anlamıyorum kı!!!!
Saat kac oldu hıc mı fırsatı olmadı ya!!!!
Allah bılır aılesını aramıstır!!!ama benı aramamıstırBen merak etmıyorum cunku,ben uzulmuyorum,ben dusunmuyorum,benım aklm kalmıyor...
[ı] canım tabiki evliler için çok çok daha zor...biz zaten 2 yıldır birbirimizden uzak kalmıştık ayda yılda bir görüşebiliyoruz, o yüzden ha edirne ha hakkari benim için aynıydı.uzak...şu askerlik aradan çıksın biz de hayırlısıyla evlenmek istiyoruz, bizim derdimiz de evlenmek bir an önce 7 yıl oldu sevgiliyiz...
Sen de içine atma sakın burda yaz paylaş hepimiz aynı duyguları paylaşıyoruz çünkü.başkasıyla pek muhabbetini yapmıyorum mesela ben sadece burdan yazıyorum.
[/ı]
aynenn ya 3 gundur ses cıkmıo hergun hergun annesınıde arayp sıkboğaz etmk ıstemıyrmaha bızden bır tane dahabızde 7 senedır beraberız ve 7 sene her gun beraberdık cok zor gelıyor cok
nıye aramıyor anlamıyorum kı!!!!
saat kac oldu hıc mı fırsatı olmadı ya!!!!
Allah bılır aılesını aramıstır!!!ama benı aramamıstırben merak etmıyorum cunku,ben uzulmuyorum,ben dusunmuyorum,benım aklm kalmıyor...
Kızlar ya..mesela ben dışardayken o ararsa fılan cepten ankesörlü aramak ıçn oyle her yone fılan olurmu acaba..turkcell benmkısı her yone arama yapsam ankesorluyu kapsarmı..oyle bıseyler yapan varmı aranızda.?
aynenn ya 3 gundur ses cıkmıo hergun hergun annesınıde arayp sıkboğaz etmk ıstemıyrmkızlar ankesorlu telı arayınca baskası acnca ısım verp cagrttırıomusunuz nası arıyosunuz bna bı anlatrmısınz lutfenn
aynenn ya 3 gundur ses cıkmıo hergun hergun annesınıde arayp sıkboğaz etmk ıstemıyrmkızlar ankesorlu telı arayınca baskası acnca ısım verp cagrttırıomusunuz nası arıyosunuz bna bı anlatrmısınz lutfenn
canım eğer tarifen her yöneyse ankesörlüyü de kapsar. ben de tarife değişikliği yaptım nişanlımı arayabilmek için
o çıkmasa bile iste çıkan askerler eğer çağrılacak yer yakın ise haber veriyorlar ben pek aramıyorum o beni arıyor yada beni ararmısın diyor ben öyle arıyorum yahutta kendi konuşup kapatıyor. Bir sorun olmaz ama ara istersen için rahatlasın. Bence annesini arama emin ol ilk aradığı sensindir annesini arama bence o zaman anlarsın anneside aynı şeyi belki senin için düşünüyordur o seni arar:)
hangı tarıfeye gectn cnm bende oyle yapıyım bari anlatabılırmısın bnada :78:
o çıkmasa bile iste çıkan askerler eğer çağrılacak yer yakın ise haber veriyorlar ben pek aramıyorum o beni arıyor yada beni ararmısın diyor ben öyle arıyorum yahutta kendi konuşup kapatıyor. Bir sorun olmaz ama ara istersen için rahatlasın. Bence annesini arama emin ol ilk aradığı sensindir annesini arama bence o zaman anlarsın anneside aynı şeyi belki senin için düşünüyordur o seni arar:)[/QU
cekınıorum yaa telı acan cagrrmı terslermı fln dıe
iyi akşamlar kızlarrr..
bugün cumartesi,,,,,
dün müsait oluruz belki ararım demişti ama bu saat oldu telefonum hiç çalmadı =(
bi sesini duysaydımm rahatlasaydımm =((
bende o aramadan ankesörlüyü arayamıyorum.
bazen o çaldırıyo, numarayı alıp evden aryorum. iyi oluyo.
iyi akşamlar kızlarrr..
bugün cumartesi,,,,,
dün müsait oluruz belki ararım demişti ama bu saat oldu telefonum hiç çalmadı =(
bi sesini duysaydımm rahatlasaydımm =((
bende o aramadan ankesörlüyü arayamıyorum.
bazen o çaldırıyo, numarayı alıp evden aryorum. iyi oluyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?