337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

aha bızden bır tane daha bızde 7 senedır beraberız ve 7 sene her gun beraberdık cok zor gelıyor cok
bıtsın su askerlık bızımde tek hayalımız evlılık..ama ıste askerlık bıtse iş problemı baslayacak sonra da ooooooooofffffffffffffffffff

canim uzmu kendinii
benimkine ne cok ariyolar seni diyomus arkadaslari..
unutmasi zor oluyo aklim hep onda oluyo 2güne bir ara dedim diyomus biri..
bende unutma die ariyom ztn askim dedimm.

dayanamıycam arıycam bende sımdı benı aradıgı telefonu..
nıye aramıyor anlamıyorum kı!!!!
saat kac oldu hıc mı fırsatı olmadı ya!!!!
Allah bılır aılesını aramıstır!!!ama benı aramamıstır ben merak etmıyorum cunku,ben uzulmuyorum,ben dusunmuyorum,benım aklm kalmıyor...

Aynen canım sonra da iş problemi var

cekhuumm bunalım yapma ama ya çocuk her sabah 6.30 da aradı seni hakkını yeme bak.bugün arayamadıysa mutlaka fırsatı olmamıştır

yanii arasin die beklemektense en iyisi aramak kizarsa kizsin..
bence bi sansini dene derimmm kizsada sesini duyucaksin en azindan

Kızlar ya..mesela ben dışardayken o ararsa fılan cepten ankesörlü aramak ıçn oyle her yone fılan olurmu acaba..turkcell benmkısı her yone arama yapsam ankesorluyu kapsarmı..oyle bıseyler yapan varmı aranızda.?

canım emin ol fırsatı olsa ilk önce seni arar ailesini değil ailesinide merak eder ama seni daha çok merak eder buna emin ol tek düşündüğü sensindir ama işte inan vakitleri olmuyor bugün benide hiç aramadı ama akşamı bekliyorum arayacak diye hem mesela boş vakti oldu hepsinin aynı anda oluyor telefon kuyruğu oluyor sonra yine belkide hüzünle geri dönüyor sıra gelmeyince

inşaallah evlenirsiniz canım işi parayı pulu sorun yapma onlar inan sorun değil sen allahın bize verdiği küçük cennet olarak nitelendirdiği evliliği niyet et allah sana yardım eder inan bana ama önce allah a güven gerisi hepsi gelecek biiznillah göreceksin

aynenn ya 3 gundur ses cıkmıo hergun hergun annesınıde arayp sıkboğaz etmk ıstemıyrm kızlar ankesorlu telı arayınca baskası acnca ısım verp cagrttırıomusunuz nası arıyosunuz bna bı anlatrmısınz lutfenn

canım eğer tarifen her yöneyse ankesörlüyü de kapsar. ben de tarife değişikliği yaptım nişanlımı arayabilmek için

canım ben bugün ilk defa aradım mesela ben 3. batarya kısa dönemden .(isim soyisim ) diyorum çağırıyolar biraz bekliyosun o kadar. allah hepimizi sevdiğine kavuştursun

o çıkmasa bile iste çıkan askerler eğer çağrılacak yer yakın ise haber veriyorlar ben pek aramıyorum o beni arıyor yada beni ararmısın diyor ben öyle arıyorum yahutta kendi konuşup kapatıyor. Bir sorun olmaz ama ara istersen için rahatlasın. Bence annesini arama emin ol ilk aradığı sensindir annesini arama bence o zaman anlarsın anneside aynı şeyi belki senin için düşünüyordur o seni arar:)

bn aramıyım ya en ıyısı o arar ıns. smdı cekınıorm aramaya

hangı tarıfeye gectn cnm bende oyle yapıyım bari anlatabılırmısın bnada :78:

benim avea mobilöğrenciydi. aveanın 25 tl 400dk her yöne ve 4000 sms heryönesine geçcem. 6 ay 25 ödüyomuşuz 6 aydan sonra 35. bana uygun geldi hemen yaptırcam çok lazım arayacaz askerlerimizi ayda 6 saatten fazla bedavaya geliyo sende bak istersen internettten avea yeni yıl kampanyası diye.

canım arayın neden terslesinler dün nişanlım numara verdi akşam altı buçuktan sonra istediğin zaman ara konuşalım dedi. bugün sabah aradı sana verdiğim numaradan beni bi arar mısın dedi öyle konuştuk. dayanamadım ikinci sefer bi daha aradım başka asker çıktı işte dedim3. batarya kısa dönemden .... diye 5 dk olmadı geldi. Akşam ara canım içinde kalmasın nolcak

iyi akşamlar kızlarrr..
bugün cumartesi,,,,,
dün müsait oluruz belki ararım demişti ama bu saat oldu telefonum hiç çalmadı =(
bi sesini duysaydımm rahatlasaydımm =((
bende o aramadan ankesörlüyü arayamıyorum.
bazen o çaldırıyo, numarayı alıp evden aryorum. iyi oluyo.

biz aile kart aldık canım konuştuğumuz onun ailesinin ev telefonu faturasına yansıcak ama cep telefonu mu çok aradı ya yandık baya tuzlu gelebilir fatura

benim eşimde aramadı bugün hiç ya çok özledim onu bir hafta oldu ama bana bir aır gibi geliyor daha 149 gün var nasıl dayanacağım bilemiyorum çok özledim evimimiz bomboş kaldı

canım üzülme sakın fırsatı olsa mutlak arardı zaten.gerçekten de komutanına ve yerine göre değişiyo canımm aramaya çalışacaktır üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…