iyi akşamlar kızlarrr..
bugün cumartesi,,,,,
dün müsait oluruz belki ararım demişti ama bu saat oldu telefonum hiç çalmadı =(
bi sesini duysaydımm rahatlasaydımm =((
bende o aramadan ankesörlüyü arayamıyorum.
bazen o çaldırıyo, numarayı alıp evden aryorum. iyi oluyo.
canım arayın neden terslesinler dün nişanlım numara verdi akşam altı buçuktan sonra istediğin zaman ara konuşalım dedi. bugün sabah aradı sana verdiğim numaradan beni bi arar mısın dedi öyle konuştuk. dayanamadım ikinci sefer bi daha aradım başka asker çıktı işte dedim3. batarya kısa dönemden .... diye 5 dk olmadı geldi. Akşam ara canım içinde kalmasın nolcak
cekhu sen yarın gitmicekmiydin yanına askerinin. ben yanlış hatırlıyorum galiba ya biri yarın askerinin yanına gitçekti hatta askeri ondan bere istemişti
hem onlarda bizimle konuşmayı bizler kadar istiyolar canımmm ya biliyosunuz düşünsenize biz askerde olsak bi an önce sevdiğimizi aramayı düşünürdük fırsat olsa da arasak derdik.onlarda öyle
yok tatlım haftaya gıdıcem ben ınsallah
bende haftaya gideceğim Allahın izni ile kızlar dua edin ya ne olur hayırlısı ile gideyim çok özledim eşimi çok
benim avea mobilöğrenciydi. aveanın 25 tl 400dk her yöne ve 4000 sms heryönesine geçcem. 6 ay 25 ödüyomuşuz 6 aydan sonra 35. bana uygun geldi hemen yaptırcam çok lazım arayacaz askerlerimizi ayda 6 saatten fazla bedavaya geliyo sende bak istersen internettten avea yeni yıl kampanyası diye.
iyi yoluluklar şimdiden canım Allahım yolunu açık etsin,bol bol kokunu bırak askerine,hatta mümkünse kullandığın kokuyu kamufilajına falan baştan aşağı sık..en azından ayrıldığınızda kokun kalır onda..Allahım hepimize sabır ver Ya Rabbim,çok özledim nişanlımı hemde kimsenin tahmin edemeyeceği kadar çoookkkkk:84:
yaa benim içime asıl koyan 2 gün önce bir dostumuz gitmişti istanbula iş için,aşkımıda görecekti bu sayede ilk gün gitmiş konuşmuşlar görüşmüşler,aşkım arkadaşımıza bugün dönme yarın da gel ziyaretime demiş o da dayanamamış tamam demiş,gelirken canının istediği bişey varsa getireyim demiş,benim biriciğimde lahmacun alırsan yeriz o zaman demiş...arkadaşımız çok aramasına rağmen bulamamış çarşıda,birde oraların yabancısı olduğundan..arkadaşım dün aşkımın yanındayken aradılar 1-2 dk konuşabildik hemen sordum ne yaptın aşkım yedinmi lahmacunu falan diye,yedim aşkım sen merak etme,tıka basa yedim hemde dedi....işin aslını akşam öğrendim arkadaşım aradı,saklayamadı,bulamadım çarşıda o yüzden alamadım dedi,aşkım da sırf ben üzülmeyim diye yedim merak etme hemde tıka basa yedim dedi....KIYAMAM BEN ONA YAAAAA...KURBAN OLURUM BOĞAZINA,YEMEKLERİNİ HİÇ YİYEMİYORMUŞ:84::84::84::84::85::85:
Acaba kargoyla falan yemek göndermek mümkün mü kızlar,hiç bir bilgim yok bu konuda cehaletimi bağışlayın??:85:
hala aramadı!!!!!
ben yıne cok kızgınım!!!
ozlemıyorum da!!!ozlemıyecegım de!!!onun ıcın kendımı uzmeyecegım de!!!!hıc bır sey yapmıycam artık onun ıcın!!!!ben nıye onu dusunuyorum kı!!!o benı dusunsun!!!!gezıcem tozucam bundan sonra!!!bıraz merak etsın benı!!evde oturuyor nasılsa dıye rahata bagladı bellı oldu!!bundan sonra zor bulur benı evde!!!
hala aramadı!!!!!
ben yıne cok kızgınım!!!
ozlemıyorum da!!!ozlemıyecegım de!!!onun ıcın kendımı uzmeyecegım de!!!!hıc bır sey yapmıycam artık onun ıcın!!!!ben nıye onu dusunuyorum kı!!!o benı dusunsun!!!!gezıcem tozucam bundan sonra!!!bıraz merak etsın benı!!evde oturuyor nasılsa dıye rahata bagladı bellı oldu!!bundan sonra zor bulur benı evde!!!
hala aramadı!!!!!
ben yıne cok kızgınım!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?