337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

benı de aramadı bugun hıc sesını duymadım
basım catlıyor dusunmekten

cekhu sen yarın gitmicekmiydin yanına askerinin. ben yanlış hatırlıyorum galiba ya biri yarın askerinin yanına gitçekti hatta askeri ondan bere istemişti

bı denıyım aksm o zman cnmm

kızlar ama moraller düşmesin ya demek ki imkanları olmamış hem akşamları daha çok arıyolar canım biliyosunuz imkanı olanlar mutlaka ararlar üzülüp stres yapmayın

hem onlarda bizimle konuşmayı bizler kadar istiyolar canımmm ya biliyosunuz düşünsenize biz askerde olsak bi an önce sevdiğimizi aramayı düşünürdük fırsat olsa da arasak derdik.onlarda öyle

hem onlarda bizimle konuşmayı bizler kadar istiyolar canımmm ya biliyosunuz düşünsenize biz askerde olsak bi an önce sevdiğimizi aramayı düşünürdük fırsat olsa da arasak derdik.onlarda öyle

Evet canım ya haklısın sana katılıyorum bugün benimde eşim aramadı genelde akşam arıyorlar bende yatılı kurstta kalıyordum o zaman bir fırsat olsada arasam diye dört gözle bekliyordum ama öyle zamanlar geliyordu bir kere bile arayamiyordum ama içim içimi yiyordu

bende haftaya gideceğim Allahın izni ile kızlar dua edin ya ne olur hayırlısı ile gideyim çok özledim eşimi çok

iyi yoluluklar şimdiden canım Allahım yolunu açık etsin,bol bol kokunu bırak askerine,hatta mümkünse kullandığın kokuyu kamufilajına falan baştan aşağı sık..en azından ayrıldığınızda kokun kalır onda..Allahım hepimize sabır ver Ya Rabbim,çok özledim nişanlımı hemde kimsenin tahmin edemeyeceği kadar çoookkkkk:84:

saol tatlım cok tesk uygunmus bencede benm bıde turkcell arastırcam bakalm olmazsa bende geccem artk aveaya

selam kızlar nasılsınız bakalım:26:
bugun aramadı diye üzülenler var telas yapmayın uygun olsalar ararlar benimkide aramadı :2:ama aramasada olur ben biliyorum aklı bende zaten

çok teşekkür ediyorum canım Allah bu 149 günü göz açıp kapayıncaya kadar kolay geçirmeyi nasip etsin bizlere inşaallah hayırlısı ile kavuşuruz sevdiklerimize

yaa benim içime asıl koyan 2 gün önce bir dostumuz gitmişti istanbula iş için,aşkımıda görecekti bu sayede ilk gün gitmiş konuşmuşlar görüşmüşler,aşkım arkadaşımıza bugün dönme yarın da gel ziyaretime demiş o da dayanamamış tamam demiş,gelirken canının istediği bişey varsa getireyim demiş,benim biriciğimde lahmacun alırsan yeriz o zaman demiş...arkadaşımız çok aramasına rağmen bulamamış çarşıda,birde oraların yabancısı olduğundan..arkadaşım dün aşkımın yanındayken aradılar 1-2 dk konuşabildik hemen sordum ne yaptın aşkım yedinmi lahmacunu falan diye,yedim aşkım sen merak etme,tıka basa yedim hemde dedi....işin aslını akşam öğrendim arkadaşım aradı,saklayamadı,bulamadım çarşıda o yüzden alamadım dedi,aşkım da sırf ben üzülmeyim diye yedim merak etme hemde tıka basa yedim dedi....KIYAMAM BEN ONA YAAAAA...KURBAN OLURUM BOĞAZINA,YEMEKLERİNİ HİÇ YİYEMİYORMUŞ:84::84::84::84::85::85:
Acaba kargoyla falan yemek göndermek mümkün mü kızlar,hiç bir bilgim yok bu konuda cehaletimi bağışlayın??:85:

hala aramadı!!!!!
ben yıne cok kızgınım!!!
ozlemıyorum da!!!ozlemıyecegım de!!!onun ıcın kendımı uzmeyecegım de!!!!hıc bır sey yapmıycam artık onun ıcın!!!!ben nıye onu dusunuyorum kı!!!o benı dusunsun!!!!gezıcem tozucam bundan sonra!!!bıraz merak etsın benı!!evde oturuyor nasılsa dıye rahata bagladı bellı oldu!!bundan sonra zor bulur benı evde!!!

tatlım sanmıyorum..
gorusmeye gıdılırken yemek sokuluyor,acemılıkte dısarıya salmıyorlar askerıye ıcınde gorustugun ıcın,pıktık yapmana ızın verıyorlar..gıderken kek bore vs goturebılıyorsun(hıc bır et cesıtı olmayacak) ama kargoyla yollayabılır mısın?
sanmıyorum...

canım benim şimdi biz özgürüz inan bana özgürlüğünün kısıtlamalar altında olması çok zor ben yaşadım bunu bir sene yatılı kursta kalmıştım inan bana arayamıyorsun bazen ne kadar istesende ki onlar asker üzülme ne olur bak benimkide aramadı bekliyorum ama kimbilir ne zorluk içerisinde sabırlı ol arayacak inşaallah

sakin ol canım,onlarında elinde değildir aramak isterler tabiiki.
belki fırsat olamıştır.
benimki deyip duruyodum ama 2 gün önce ben aradım,zahmet edip aramadı bile beyefendi.bende aramıyorum artık.
eninde sonunda sıkılıp arayacaklar,elleri mahkum..

canımm lütfen yapma böyle,inan vakti olsa arar,gerçekten şu an böyle hissettiğini sanmıyorum,çektiğin özlem sana bunları söyletiyor ama yapma lütfen,kendini bırakma,bizimde işimizin adı ne bekleyelim cnm,sevgilin,eşin,nişanlın için 5 ay tel başında beklemişsin çok mu,inan bu bile bazen heyecan veriyor bana,döndüğünde onun ne kadar anısı olacaksa benim de ona anlatacağım o kadar çok anım olacak...Allahım hepimize sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…