sakin ol canım,onlarında elinde değildir aramak isterler tabiiki.
belki fırsat olamıştır.
benimki deyip duruyodum ama 2 gün önce ben aradım,zahmet edip aramadı bile beyefendi.bende aramıyorum artık.
eninde sonunda sıkılıp arayacaklar,elleri mahkum..
3 kez konuştum bugün..
çok şükür..
hala aramadı!!!!!
ben yıne cok kızgınım!!!
ozlemıyorum da!!!ozlemıyecegım de!!!onun ıcın kendımı uzmeyecegım de!!!!hıc bır sey yapmıycam artık onun ıcın!!!!ben nıye onu dusunuyorum kı!!!o benı dusunsun!!!!gezıcem tozucam bundan sonra!!!bıraz merak etsın benı!!evde oturuyor nasılsa dıye rahata bagladı bellı oldu!!bundan sonra zor bulur benı evde!!!
Allah daim etsin inşaallah canım darısı bizim başımıza
cok sınırlerım bozuldu artık..
annem uzulmesın dıye anneme rol yapmaktan sıkıldım..arkadaslarım aradıgında mutluymus numarası yapmaktan bıktım..
sureklı bırılerın benı aramasından bıle bıktım..ınsanlar ıyılık olsun dye arıyorlar ama cevremde ınsan ıstemıyorum..annemı bıle ıstemıyorum!
annem cıktı evden suan yalnızım..bu yalnızlıga o kadar cok ıhtıyacım varmıs kı..annem gıttıgınden berı aglıyorum..rahat rahat..
yoruldum artık..evet sımdıden yoruldum..daha yorulmak ıcın cok erken bılıyorum ama yoruldum,tukendım..
canım hıc bır sey yapmak ıstemıyor..hıc bır sey hemde..
evde oturuyorum duvarlar ustume ustume gelıyor,dısarı cıkıyorum bu sefer ınsanlar ustume ustume gelıyor..nereye gıdecegımı ne yapacagımı..hıc bır seyı bılmıyorum..
nasıl gececek bu boyle..nasıl dayanıcam ben buna..bır ıyıyım bır kotu..
bır de ustune aramaması..tuzu bıberı oldu..
ooff karmakarısıgım...hıc bır sey bılmıyorum..
dıyorsunuz ya; fırsatı olsaydı ılk senı arardı dıye..hıc sanmıyorum..aılesını aramıstır mutlaka..aılesını arayıp sormaktan korkuyorum,alacagım cevaptan korkuyorum cunku..eger onları arayıpta benı aramadıysa..ıste bunu bılmek ıstemıyorum,duymak ıstemıyorum..
aslında olması gereken de bu dıyor aklım..aılesı sonucta,tabııkıde onları arayacak dıyorum kendı kendıme..bende olsam aılemı arardım dıyorum,bır yanım sonsuz hak verıyor ona..
ama bır yanım bu gercegı kabullenmek ıstemıyor..
off daraldım yıne...
Canım kısa dönem demi??
annem uzulmesın dıye anneme rol yapmaktan sıkıldım..arkadaslarım aradıgında mutluymus numarası yapmaktan bıktım..
sureklı bırılerın benı aramasından bıle bıktım..ınsanlar ıyılık olsun dye arıyorlar ama cevremde ınsan ıstemıyorum..annemı bıle ıstemıyorum!
annem cıktı evden suan yalnızım..bu yalnızlıga o kadar cok ıhtıyacım varmıs kı..annem gıttıgınden berı aglıyorum..rahat rahat..
yoruldum artık..evet sımdıden yoruldum..daha yorulmak ıcın cok erken bılıyorum ama yoruldum,tukendım..
evde oturuyorum duvarlar ustume ustume gelıyor,dısarı cıkıyorum bu sefer ınsanlar ustume ustume gelıyor..nereye gıdecegımı ne yapacagımı..hıc bır seyı bılmıyorum..
dıyorsunuz ya; fırsatı olsaydı ılk senı arardı dıye..hıc sanmıyorum..aılesını aramıstır mutlaka..aılesını arayıp sormaktan korkuyorum,alacagım cevaptan korkuyorum cunku..eger onları arayıpta benı aramadıysa..ıste bunu bılmek ıstemıyorum,duymak ıstemıyorum..
aslında olması gereken de bu dıyor aklım..aılesı sonucta,tabııkıde onları arayacak dıyorum kendı kendıme..bende olsam aılemı arardım dıyorum,bır yanım sonsuz hak verıyor ona..
off daraldım yıne...
Canım kısa dönem demi??
off daraldım yıne...
[ı]ustalar belli mi kızlar yemin törenlerine gidebilecekmisiniz[/ı]
cekhu'cum
Bu kafandaki düşünceler ne zaman geçip rahatlıcaksın biliyomusun?Telefonun çalıp açtığında sevdiğin sana ''aşkım'' dediği an.Bütün bu ruh hali onsuz olmandan kaynaklanıyor sakın etrafındaki sana destek olmak isteyenleri kırma,sabret, bak hepimiz 2 dk seslerini duyalım diye bekliyoruz.Hele bi konuş sonra havalara uçacaksın bizim gibi.Emi canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?