337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

canım boşver hersey olacagına varır
senin durumunda zor ama sen elinden geleni yaptıgını dusunuyorsan rahat ol.bencede bırak o arasın

canım benim bak sakin ol benimkide aramadı meğer ceza almışlar koğuştaki biri yüzünden hepsi cezalı olmuşlarrrr yani onşarın ne durumda olduğunu bilmiyoruzz ön yargılı olma sakin oll onlar ilk boş fırsatta bizim sesimizi duymak için can atıyorlar

cok sınırlerım bozuldu artık..
annem uzulmesın dıye anneme rol yapmaktan sıkıldım..arkadaslarım aradıgında mutluymus numarası yapmaktan bıktım..
sureklı bırılerın benı aramasından bıle bıktım..ınsanlar ıyılık olsun dye arıyorlar ama cevremde ınsan ıstemıyorum..annemı bıle ıstemıyorum!
annem cıktı evden suan yalnızım..bu yalnızlıga o kadar cok ıhtıyacım varmıs kı..annem gıttıgınden berı aglıyorum..rahat rahat..
yoruldum artık..evet sımdıden yoruldum..daha yorulmak ıcın cok erken bılıyorum ama yoruldum,tukendım..
canım hıc bır sey yapmak ıstemıyor..hıc bır sey hemde..
evde oturuyorum duvarlar ustume ustume gelıyor,dısarı cıkıyorum bu sefer ınsanlar ustume ustume gelıyor..nereye gıdecegımı ne yapacagımı..hıc bır seyı bılmıyorum..
nasıl gececek bu boyle..nasıl dayanıcam ben buna..bır ıyıyım bır kotu..
bır de ustune aramaması..tuzu bıberı oldu..
ooff karmakarısıgım...hıc bır sey bılmıyorum..
dıyorsunuz ya; fırsatı olsaydı ılk senı arardı dıye..hıc sanmıyorum..aılesını aramıstır mutlaka..aılesını arayıp sormaktan korkuyorum,alacagım cevaptan korkuyorum cunku..eger onları arayıpta benı aramadıysa..ıste bunu bılmek ıstemıyorum,duymak ıstemıyorum..
aslında olması gereken de bu dıyor aklım..aılesı sonucta,tabııkıde onları arayacak dıyorum kendı kendıme..bende olsam aılemı arardım dıyorum,bır yanım sonsuz hak verıyor ona..
ama bır yanım bu gercegı kabullenmek ıstemıyor..
off daraldım yıne...

Canım kısa dönem demi??

bence cok sıkma kendini canım cok ta kafana takma baska seylerle mesgul ol mesela ben calışıorum gün içinde günün nasıl gectiğini anlamıorum akşamları cok kotu oluorum sadece belki gercekten arayamıyordur.ailesini de aramamıstır arasa bile onlar ailesi diye düşün(pek yapamazsın biliorum ama) belki bir hakkı vardı seni sonra ararım uzun uzun konusurum dedi ama olmadı olabilir kötü tarafından bakma asker onlar canları saolsun da aramasalarda olur..

cekhu'cum
Bu kafandaki düşünceler ne zaman geçip rahatlıcaksın biliyomusun?Telefonun çalıp açtığında sevdiğin sana ''aşkım'' dediği an.Bütün bu ruh hali onsuz olmandan kaynaklanıyor sakın etrafındaki sana destek olmak isteyenleri kırma,sabret, bak hepimiz 2 dk seslerini duyalım diye bekliyoruz.Hele bi konuş sonra havalara uçacaksın bizim gibi.Emi canım benim

ne bıleyım kızlar sınırlerım bozuldu ıste sesını duyamayınca..
aılesını aramamıs olsaydı mutlaka benı ararları,senı aradı mı demek ıcın..o yuzden aılesını aradı dıye dusunuyorum..henuz gec degıl belkı arar..
neyse ben bıraz cıkıyorum...
fılm falan ızlıyım bıraz :) ask fılmı falan :)
gorusuruz sonra..
opuyorum hepınzı..
ıyı kı varsınız.....

Canım kısa dönem demi??

Canım benim bunları düşünmem gayet normal uzun uzun dönem birlikte olduğun bir insandan ayrılmak aralara mesafeler girmesi özgür iken birden bu kadar kısıtlanmak çok zor bende bugün aynı şeyi düşündüm kendimce dedim bir haftada tükendim sanki ya 149 gün daha nasıl bekleyeceğim ama sonrada şöyle düşünüyorum mutluluk nasıl kazanılır caba göstererek bu caba çok zor bir özlem hasrette olabilir bir kaybedişte herşey olabilir ama çok şükür ki bizimki sadece bir özlem geçecek bu yaşına kadar nasıl geldin anladın mı seneler ne kadar çabuk geçiyor. Haklısın kolay değil beklemek alışkanlıklarından sevdiğinden uzakta kısıtlanmak ama bunlarda olmaz ise mutluluğun sevdiklerimizin kıymetini nasıl bileceğiz metanetli ol sakın aradığında fevri davranma hatta aşkımmm de hergeçen günde senin kıymetini anlıyorum onların bize ihtiyacı var inan bana onlar bizden daha zor durumda emir altında olmak özgürlüğünün birden alınması elinden ancak yaşayan bilir o nedenle ne olur sabırlı ol sonu sabırla bekleyenlerin her zaman güzeldir bunu unutma ağlamak istiyor isen ağla içine atma zaten rahatlarsın canım dualarım sanada olsun bu geçe

canım üzme kendini nolur..ya ben sana bir konuda katılmıyorum..ben olsam ailemden önce onu arardım..çünkü insanın eşi sevgilisi daha farklıdır..ailesinin iyi olduğunu bilmeleri yeterliyken bizim için öyle olamıyo bazen çok daha fazla merak ediyoruz..hem artık bazı şeylerin aileden bile önemli olması gerekir.bizki onların hayat arkadaşı çocuklarının annesi olucaz..bence önce bizi aramaları gerekir..ama sıkma canını bence fırsatı olmamış ne seni ne de ailesini arayamamıştır..bazen insana geliyolar sen de o durumdasın sanırım.ama geçicekki bunlar..sonra bittiğini onun hep yanında olduğunu düşün..

cekhu canımm
geçen gün ben de aynı senin gibi oldum..
ama aramadı diye değil bana kızdı diye..
ay nasıl üzüldüm hiç bişey yapasım gemedi, ne yaptım?
yattım uyudum ve sabah kalktığımda hepsini unuttum..
akşama da arayıp çok tatlı konuşunca bitti gitti....

seni de arayınca rahatlayacaksın kesin..

nasıl gıdıyo safaklar kızlar

CekHu Bunlar ılk baslarda olan seyler bazen isteyerek bazen istemeyerek arayamıyorlar bekleyen psikolojiside böyle bısey zamanla tahamülün artıcak aradıgında emın ol gecıcek bu stresin

Son düzenleyen: Moderatör:
merhabaaa arkadaslar nasıl gdiyor şafaklar

[ı]ustalar belli mi kızlar yemin törenlerine gidebilecekmisiniz[/ı]

evet inşaallah ben bu ayın 23 de gideceğim hatay serin yol arkadaşımın teyzesinde kalacağım eğer perşembe günü ziyaretçi kabul ederler ise bir kere ziyaret edip süpriz yapmak istiyorum ama eğer vermez iseler zaten ertesi gün yemin töreni usta birliği hakkari çukurca canım ayın 27 de tekrar istanbula döneceğim inşaallah

gercekten oyle cnmm yaa bnmkı bnı 3 gundur aramıyodu bnde aynen cekhu gbı dusunuyodum bnı aramadıı elıne gecen ilk frsattadada ailesını aramıstr dıe dusunuodum kızgındm bı yandan bnde burda meraktan oluyorum bana nıe haber vermıo dıe ama bıraz once aradı yıne 1-2 dk konusabıldm amaa allaha sukurler olsunkı sesı guzel geldıı oo askmmmm senı cok ozledım senı cok sevıyorum dıynce kızgnlıgm fln kalmadı hem ılk bnı arams

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…