337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

Yanlış oldu sanırım:)

Hayırlısı olsun cnm Allah ıcınıze sındırsın
ustası hakkari mi? Askerini görmek iyi gelecektir zaten kısa bı sure sonra dagıtıma gelecek izinlerde cok heyecanladırıyo Sag salım gıdıp gelırsın ınsallah tatlım:13:

merhaba kızlar bugün benimde 4 gün oldu sesini duymayalı... aklıma bi sürü şey geliyor, ama iyi tarafından bakmaya çalışıyorum..

Allah razı olsun canım dağıtım izni falan olmayacak bizimkisinde ayın 15 de uçakla istanbula gelecek bir gece kalıp 16 van a oradan da hakkari canım

Allah razı olsun canım dağıtım izni falan olmayacak bizimkisinde ayın 15 de uçakla istanbula gelecek bir gece kalıp 16 van a oradan da hakkari canım

aa neden kısa dönemlerde olmuyo mu:18:
Neyse sag salim gelsinlerde izni olmasın ne yapıcaksın
benımde askerim uzun dönem

cekhu,citl,yumi, vs.. kızlar aklıma isimlerinde gelmıo nerelerdesınız bakim yoksunuz tertiplerim başka arkadaşlar görüorum yenii herkes h.gelmişş

ŞAFAK_149

aa neden kısa dönemlerde olmuyo mu:18:
Neyse sag salim gelsinlerde izni olmasın ne yapıcaksın
Benımde askerim uzun dönem

inan aslında bize 12 ay 5 ay çok geliyor aslında zaman çabuk geçiyor çok şükür var olduklarını biliyoruz bu zamanlarda geçecek allahın izini ile
hepimiz bir bakmışız eşlerimiz sevgililerimiz yanımızda o günlerde gelecek inşaallah 12 ay yani değilmi yedek subay mı benimki yedek subay olsa idi yanına alacaktı beni

cekhu bütün hislerim ancak bu kadar güzel anlatılır..ve inanki benim kadar rol yapan yoktur diyordum..artık herkes alıştı diye düşünüyordum

inşallah tatlım degigin gibi var olsunlar iyi olsunlar yeter
elbet sag salim gelsinler biticek safaklarımız

yaaa bende bakıyorum yoksunuz nerelerdesiniz bakalım:26:

evet bende bunu farkettım sea we elidada..teslım olduklarıı gun we sonrasındakı ılk gunlerde kı arkadasları bende goremıorumm ..yumıı akşamlarıı oluoo sanırım cekhuu gunduzlerıı bazen akşamalrı..ama sea sen yoksun akc zmandır nerelerdesın kız?aramıza yenı katılan arkadaslaradaa hosgeldnz allh KAWURTURSUN BACILARRR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…