337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

kızlar ya bana yardımcı olun ben yarın askerimin yanına gitçem ama yolu bimiyorum ki aranızda balıkesirli olan ya da arkadaşı falan balıkesirli olan vr mı bana yolu tarif etsin otobüslerle gitçem

canım yardımcı oldular mı bilmiyorum ama ben biliyorum balıkesiri

kızlarr ya biz ilk günler burdan çıkmıyoduk hiç hep sorular soruyoduk şimdi ses seda yok sanırım herkes yavaş yavş alışıyo

al bendende o kadar
hem sinirliyim hem üzgün hemde meraktayım..daha ne kadar dayanırım bu duruma bilmiyorum..

selam kızlar :)
ben suan sınırlıyım sadece..
ve sunu anladım kı,onun ıcın artık bır damla bıle goz yası dokmeyecegım,onu dusunup kendımı kısıtlamayacagım..o orada dıye uzulmeyecegım..
dayanamadım,annesını aradım..onları aramıs..abısını de aramıs hatta..ama benı aramadı..ne guzel dı mı?
ben ıse sabahtan berı ne oldu dıye burada kendımı yedım beynımı yedım..
saatlerce hungur hungur agladım..
arkdasım cagırdı,gel oturalım muhabbet edelım dıye..orada telefon cekmıyor dıye sırf gıtmedım!eve kapattım kendımı!
kım ıcın ne ıcın?
benı aramayan bırı ıcın..
ay asker ama o dıye de dusunmeyecegım bundan sonra...
askerse asker ne yapayım yanı?kısa donem ve canakkale de..bunun ıcın mı uzulucem ben?burada kac kısının sevgılısı,esı doguya gıttı..ben canakkale de dıye bır de ah ah vah vah mı dıyıcem?egıtım yapıyor dıye uzulucem?
hııc bundan sonra ah asker ama o vah egıtımde o dıye dusunemem..umrumda degıl..
aramıyor mu?aramasın..kendı bılır keyfı bılır..bende yerımı bılmıs olurum..onun yerını de ona gosterırım olur bıter,bundan sonra..
bır ılıskı ıcın askerlık gercekten onemlıymıs..
7 yıldır beraberız..ve benı aramayacagını ruyamda gorsem ınanmazdım..ama demek kı ınanmak gerekıyormus :) ben artık bunu ogrendım..
kendımı uzmekten bıktım ben..hıc bır sucum,hıc bır gunahım yokken bana bu kadar acı yasatmasına ızın vermıycem bundan sonra :)
tavsıye ederım :)

canim benimmm..hic takmaa kafanaaa aslinda bazen özlemek o kadar iyi oluyoki.
biz simdi er yada gec konusabiliyoruz ama özlemeninn sesine doyamadan kapatmanin ayri biir tadi var gercekten..
ögleden sonra gorustuk aksam ararim ulasabilirsem dedim ama aramamayi dusunuyorum
bakalim o beni ariycakmi
skmak hic iyi olmuyo bazen özlesinler bosverr kiymetimizi anlasinlarr
arasa arar aramazsada keyfi bilirr hicc üzme kendiniii canim benimmm

ahh canım ya allah razı olsun lütfen anlatır mısın bana

nerden gidiceksin bilmiyorum ama muhtemelen balıkesir içiyse kampüs yolu üzeri bakım okuludur başka askeriye yok zaten... terminalde iniyorsun. belediye otobüsleri var kapıdan çıkınca sağda. ona biniceksin merkezde bi garaj var son durak zaten orda inicekin. inince gene otobüse körüklü otobüsüne biniceksin 10 dak falan uzaklıkta önünden geçerken kocaman görürsün zaten adliyeyi geçince asker eğitim bakım okulu yazıyo.

Ay canım ne kadar dolmuşsun.Ama bence hemen peşin hüküm koyma.Belki arayamamasının bir sebebi vardır.Hemen üzme kendini 7 senelik bir ilişki az değil

slm cekhu üzme kendini canmım arkadaşımın nişanlısıda aynısını yaptı askerdeyken ama gelince değişiyor ordaki psikolojileri çok farklı o yüzden dert etme canım

kızlarr ya biz ilk günler burdan çıkmıyoduk hiç hep sorular soruyoduk şimdi ses seda yok sanırım herkes yavaş yavş alışıyo

evet alisiryoruz galiba 6.gunude geciriyoruz hayirlisiyla
ilk gunler cok cok kotu oluyo evet bir bosluktayiz sanki o kadar alismisizki varliklarina
hemen arayinca,msj yazinva vs.elimizin altinda bulmaya ayrilik zor geldi
kendi adima ben alistim gunde 1kerede olsa gorustugumuz icin sürekli aramamayi dusunuyorum
özlesinnn biraz

Son düzenleme:

bende aynısını yapmaya karar verdim canım.
hayattan kopmuş gibiydim,toparlıcam kendimi.
biz zaten ayrıydık,sırf kötü zamanında diye destek olmaya çalıştım,aradım elimden geleni yaptım.
ama bundan sonra benden bu kadar..
hayırlısıyla yapıp gelsin hepsi..

merhaba kızlar bugün benimde 4 gün oldu sesini duymayalı... aklıma bi sürü şey geliyor, ama iyi tarafından bakmaya çalışıyorum..

kızlarr uzulmeyın 3 gundur bnde konusamıodum bugun kendı soyledı yemn torenıne kadar bıraz sıkı tutuyolarmıs ondan aryamıyolarmıs hem tel. ıcın asırı kuyruk oluyomus cok kalabalkmıs kızlar lutfen metın olalım kotu dusunmeyelm hayrlısyla gdp gelcekler ıns.

canım benım cok dolmussun gercekten dok ıcını bıze sakin ol ama sınırle karar verme tatlm belkı kontru bıtmıstır onları aradıktan sonra senı arıcaktır..ısı cıkmıstır o anda..bellı olmaz cnm bugun onları arıyım yarında cekhuyu demıstır belkı..uzulme tatlm bukadar aglama kendını uzdugunle kalırsın ben artık ağlamıyorum nasıl olsa orda rahatlar kısa donemler..ozluyoruz ama napalım bıtıcek geldıklerınde cıkarırz artk acısını.. yıpratma kendını bebegmm..

kızlar herkesin ilişkisi farklı ama bizlerde abartmıyormuyuz biraz. tamam 2 gun 3 gun aramayınca sinir yapalımda bugun aramadı iki kere aramadı diyede üzmeyelim kendimizi
keskin sirke küpüne zarar bırakın özlesinler kafa dinlesinler emin değilmisiniz onların sizin oldugundan cevap ewtse kendinize zaman ayırın beyninizi ve ruhunuzuda rahat bırakın

ay tam ümidi kesmiştim ki telefonum çaldı aşkitom aradı..
nerdeyse 15-17 dk falan konuştuk, ay eski günlerimize döndüm sandım, evlenmeden önce de hep telden konuşurduk,göremezdik birbirimizi...
tanıdık duygular yaşadım..böyle her gün ararsa benim için çok kolay geçecek bu zamanlar.

bu arada söyledikleri marşı öğrendim
"sarışın, kumral,esmer farketmez biz piyadeyiz, piyadeler affetmez,affetmez"
diye bağırıyorlarmış. sondaki affetmezi de bastırarak ve daha fazla bağırarak söylüyolarmış.

yaylalar yok mu dedim yok yasak dedi, komşu kızını zapteyliyoruz var ya ondan yasak dedi

Kzlarr ağlamayın lutfen..sınırınızı bozmayın..kendınzı yıpratmaynnn küserimmm bu topiciğin şafağı olarakk bıtıcekk..Şuan bıle zaman geçiyo ..yapcak bışey yok gittiler..zaman geçiyo lutfen toplayn kendınızı KK kızlarrııııı...

cekhumm o da diyodur ki azcık özlesin kıymetimi anlasın diyodur eminim ki o yüzden sakın üzülme canım ya nazlrı bize geçiyo.bi de alıştırıyım diye düşünmüştür belki.he azcık özlemek iyidir inan bana

yook uzmıycem kendımı artık..
yettı artık..
neye uzuluyorum kı?
ıyı tamam anladık askerde :) ama dedıgım gıbı,burada uzun donemler var,dogu da olanlar var..yanı anlatabılıyor muyum ne demek ıstedıgımı?
kımler kımler nerelerde askerlık yapıyor..
hıc artık asker dıye tavız veremıycem ya da uzulemıycem..
zaten dedıgın gıbı canım..
ıster arar ıster aramaz..ben onu arayamayacagıma gore...arayıp aramamak onun elınde..keyfı bılır..aramıyor mu?uzulmıycem..
aradıgında da tabııkıde ona bır sey bellı etmıycem..yanı kızmıycam kotu konusmıycam..hıc bır sey olmamıs gıbı davranıcam..

Ay canım ne kadar dolmuşsun.Ama bence hemen peşin hüküm koyma.Belki arayamamasının bir sebebi vardır.Hemen üzme kendini 7 senelik bir ilişki az değil

arayamamısının tabııkıde bır sebebı vardır canım..yanı bos otururken ben aramadıgını dusunmuyorum zaten..ama ınsan madem aılenı aradın benı nasıl arayamazsın dıye dusunuyor..
ben kırıldım sadece..
bunu ona asla bellı etmıycem..herhangı bır kotu konusma ses tonuma yansıtma vs gıbı bır sey asla olmayacak..
ama kırıldım yanı..
bundan sonra benı kırmasına ızın vermıycem sadece..
aradı demın..konustuk..
bır sey bellı etmedım tabııkıde..ama kırgınım ıste..

aynen canim katiliyorum sanaa..bu ayrilik bizim icin gercekten cok iyi olduu birbirimizin kiymetini anladik
birbirimizi ne kadar cok sevdigimizi anladik..
birazda sabir sinavi bu askerlikk bencee insan alisiyor yoklugunaa iyi oldugunu bilmek yetiyo
sürekli arayarakta skmayalim onlari
dedigin gibi kendimize zaman ayiralim birazz kendimizi dinleyelim onlarda ayni sekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…