337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

ay canım ya allah razı olsun çok mutlu ettin beni allhta seni mutlu etsin canım ya bişey dicem ben terminalde inince belediye otobüsüne bincem ya hani o otobüsün numarası falan varmı 40 45 90 gibisinden.bursada bi sürü belediye otobüsü var ondan dedim canım ya askerim yolu tam öğrenmeden sakın gelme dedi

cekhuumm aramış işte bak sevin canım ya sevin.demekki azcık onu düşünüp merak etmeni istedii bence

cekhu`cum bencede biraz özlemeni istemis nazz yapiyo eniste bey
üzme kendinii olurunaa birakk bu günlerde gecicek insallahh

:) bende bursada oturuyorum.. var canım ben sorarım bi arkadaşlara hemen ama bildiğim kadarıyla sadece kampüs veya körüklü yazar oraya giden otobüslerde kampüs ilerisindedir ordan geçer. sen merak etme istesende kaybolamazsın balıkesirde askerinde meak etmesin. ufacık bir yer.bu arada inince bindiğin tüm otobüsler seni sadce merkezdeki eski garaja götürür bi tane otobüs var garajda semt semt yok bursadaki gibi. sen direk biniceksin garaj son durak merkezde orda iniceksin kervansaray pastanesi palmiyeler falan görceksin indiğin yerde. orda bayii ye sor körüklü yada kampüse bin canım.

Son düzenleme:
cekhuumm aramış işte bak sevin canım ya sevin.demekki azcık onu düşünüp merak etmeni istedii bence

yok be guzelım..ısı varmıs ıste bu kadar basıt yanı :)
bu kadar basıt bır sebepten oturu uzuldum :)bu daha cok gıcık edıyor adamı
daha 149. gun ve ben bu kadar cok uzuldum ya :)
artık uzulmıycem hepsı bu canım benım :)

herkese destegı ıcın cok cok cok cok ama cooookk tesekkur ederım...ıyıkı varsınız..ıyıkı..

amaaaaannn neyse kızlar bosverelım artık :)
ay yok boyle bır dans ı ızlıyorum bır yandan :) dans edesı gelıyor ınsanın bea

yuppii yuppii canım beniimm ya çok sağol ay nasıl rahatlattın beni anlatamam canım yaa sevenleri kavuşturcan Allah ne muradın varsa versin tuttuğun altın oolsun

Kızlar kendımı onun yerıne koyduğum zaman ben olsam benım de annemı arayıp onu arayamadıgım gunler olabılır dıye dusunuyorum.bıgun cok sıra vardır fılan bırını arayabılıyodur annesının de sesını duymak ıstemıstr merak etmıstr.ertesı gunde benı arar.bosverın zaten arıcaklar enınde sonunda.gun gectıkce dha cok ozlıcekler zaten daha cok anlıcaklar kıymetımzıı..her anlamda

Canım benim çok sevindim senin adına mutluğunu sevincini anlayabiliyorum bizde konuştuk baya 45 dk kadar falan şimdi çıkıyorum forumdan daha namaz kılacağım hepinize hayırlı geceler rüyalarınıza sevdiklerinizi görün inşaallah bende işlerimi halledip hemen uyuyacağım mışıl mışıl

Allah kabul etsın canım :)
ıyı geceler kendıne ıyı bak gorusuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…