Evet canım baktım benim dediğim yer zaten başka askeri bi birlik yok merkezde ben 4 sene orda okudum kampüse giderken hep önünden geçerdik o yüzden iyi biliyorum arkadaşım da orda yapmıştı hatta.çok da rahattı.dediğim gibi git sen.
cekhuumm aramış işte bak sevin canım ya sevin.demekki azcık onu düşünüp merak etmeni istedii bence[/QUO
canlarım benim şimdi konuştuk eşimle hemde 45 dk. çok mutluyum ya sesini duymak bile çok güzel darısı sizlerin başına
ay canım ya allah razı olsun çok mutlu ettin beni allhta seni mutlu etsin canım ya bişey dicem ben terminalde inince belediye otobüsüne bincem ya hani o otobüsün numarası falan varmı 40 45 90 gibisinden.bursada bi sürü belediye otobüsü var ondan dedim canım ya askerim yolu tam öğrenmeden sakın gelme dedi
cekhuumm aramış işte bak sevin canım ya sevin.demekki azcık onu düşünüp merak etmeni istedii bence
cekhu arayamamısının tabııkıde bır sebebı vardır canım..yanı bos otururken ben aramadıgını dusunmuyorum zaten..ama ınsan madem aılenı aradın benı nasıl arayamazsın dıye dusunuyor.. ben kırıldım sadece.. bunu ona asla bellı etmıycem..herhangı bır kotu konusma ses tonuma yansıtma vs gıbı bır sey asla olmayacak.. ama kırıldım yanı.. bundan sonra benı kırmasına ızın vermıycem sadece.. aradı demın..konustuk.. bır sey bellı etmedım tabııkıde..ama kırgınım ıste..[/QUOTE .!.:Geçen gün nişanlımda annesini aramış.Sonra kadıncağız beni aradı.Aradı mı seni diye sordu beni aradı dedi.Telefonu kapattıktan sonra bekledim annesinden sonra beni arar diye ama aramadı.Tam ümidimi kesmiştimki akşamınada beni aradı.Bazen seni ararım annemi arayamam bazen annemi ararım seni arayamam birbirinize haber verirsiniz dedi.Tabiki insana koyuyor ama takılmamaya çalış.Askerlikte ilişkiniz için bir sınav olucak işte aslında bir bakıma iyi birşey
merhba herkese nasılsınız...
:) bende bursada oturuyorum.. var canım ben sorarım bi arkadaşlara hemen ama bildiğim kadarıyla sadece kampüs veya körüklü yazar oraya giden otobüslerde kampüs ilerisindedir ordan geçer. sen merak etme istesende kaybolamazsın balıkesirde askerinde meak etmesin. ufacık bir yer.bu arada inince bindiğin tüm otobüsler seni sadce merkezdeki eski garaja götürür bi tane otobüs var garajda semt semt yok bursadaki gibi. sen direk biniceksin garaj son durak merkezde orda iniceksin kervansaray pastanesi palmiyeler falan görceksin indiğin yerde. orda bayii ye sor körüklü yada kampüse bin canım.
hosgeldın canım..
nerelerdeydın gozukmuyordun uzun zamandır?
torun baldan tatlıdır bi ugrıym dedm
çanakkaledeki torunlada ayriyettn slmlarrrrr
merhba herkese nasılsınız...
slm herkese kesin gitmiyorum yemin törenine ısrarla gelme diyor aman yaaaaaa
yok be guzelım..ısı varmıs ıste bu kadar basıt yanı :)
bu kadar basıt bır sebepten oturu uzuldum :)bu daha cok gıcık edıyor adamı
daha 149. gun ve ben bu kadar cok uzuldum ya :)
artık uzulmıycem hepsı bu canım benım :)
herkese destegı ıcın cok cok cok cok ama cooookk tesekkur ederım...ıyıkı varsınız..ıyıkı..
amaaaaannn neyse kızlar bosverelım artık :)
ay yok boyle bır dans ı ızlıyorum bır yandan :) dans edesı gelıyor ınsanın bea
hoşbulduk canım...
mapıstaydım yeni çıktım...
torun baldan tatlıdır bi ugrıym dedm
çanakkaledeki torunlada ayriyettn slmlarrrrr
Canım benim çok sevindim senin adına mutluğunu sevincini anlayabiliyorum bizde konuştuk baya 45 dk kadar falan şimdi çıkıyorum forumdan daha namaz kılacağım hepinize hayırlı geceler rüyalarınıza sevdiklerinizi görün inşaallah bende işlerimi halledip hemen uyuyacağım mışıl mışıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?