337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

ay bu gece herkes bunalım.ama benimki askerimden değil öf ya amaaan ne kadar zor bişr hayat bu hayat.batsın bu dünyaaaaaaaaaaaaaa bitsin bu ..........

yahşi cazibeye bakıyorum aşkımmmmm da çok severdi ya ahh ahh ama şimdi orda mışıl mışıl uyuyodur

nenem nenem pamuk nenemm 1 ayın kalmış neler hissedirsen

yahşi cazibeye bakıyorum aşkımmmmm da çok severdi ya ahh ahh ama şimdi orda mışıl mışıl uyuyodur

ahh ahh benim kocem de ok severdi... ben de kızardım...
şimdi yanımda olsa da varsa yahşi cazibe izlese...

elfidacım sana özelden mesaj attım bugün sen de onu görmedin galiba:)evet Eskişehirde jandarma.24 de yemin töreni varmış gidecekmisin?sen hangi ildesin bu arada?

cekhu o balkabağını çok aradın mı kuşum...

ruh halımı anlatıyor canım o benım

çılgın torun
geliboluda ufaklık
bn kendi topigime gidiyorm öptm szi

benımkı de gıder ınsallah dedesının yanında ezıne de suan
opuyorum nenem seni ıyı bak kendıne beklerız yıneeeee cok bası bos bırakmayın bızı

hahahahaa gelmıs gecmıs olsun canım :)
gozlerım hep senı aradı :))))

neneeeeemmmm hosgeldın :) pamuk nenem :)
canakkeledemı dedem?

hehe ben hep geldim kontrol ettim seni...
maibeyaz cekhunun peşinde...

ay bugun komutan benımkının bolumune ceza vermıs,camur da kosturtmus bunları..kan ter ıcınde kaldık her tarafımız camur oldu dedı ıcımın yagları erıdı ooooohhh canıma degsın gıdıp o komutanın ellerınden opesım geldı

ben imzamı değiştirip geleyim 153 te kalmış...
psikolojimi boziii...

hehe ben hep geldim kontrol ettim seni...
maibeyaz cekhunun peşinde...

:))))) bende senden haber alaydım ıyı olurdu ama neyssssseeeee artık bunda sonra ben senın pesındeyım haberın ola :82:
bugun gobegım catladı aramadı dıye olsaydın da sorsaydım sana ne yapıyorlar dıye ya ceza mı verdıler acaba dedım telefon cezası ama vermemısler..benım pasa anca arayabılmıs benı babacık napıyor bakalım?
gecen gun yıkanmıslar hatta bugun de yıkanmıs benımkının kogusu..

Haklısın cnmm.. Bende öyle düşünüyorum, en çok korktuğu şey orda birileriyle tartısmaktı, aklıma o tür şeyler geliyor.. Acemilik bitince gideceği yer üsküdar garnizon komt. orda rahat eder... acemilikleri bitseydi hayırılısıyla

yuppii yuppii canım beniimm ya çok sağol ay nasıl rahatlattın beni anlatamam canım yaa sevenleri kavuşturcan Allah ne muradın varsa versin tuttuğun altın oolsun

ne demek canım benim allah kavuştursun herkesi bir an önce çok zor beklemek...

günün rekortmeni benim galibaaa 5 kez konustuk bgn yemin törenleri farklı tarihlerde kızlar ben gidicem eşimin yanına 7 ocakmıs bizimkiniin sizin nasıl tarihler?

benim kocem de aramadı ki bu gün...
dün aramıştı 10 dk kadar konuştuk
çok konuştuk diye mi ne bileyim bu gün aramadı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…