337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

nasılsınız bebişler kayınvalidemle konuştum banyoda düşmüş kolu yaralanmış ama aşkıma demicem söz verdim annesine gerçi gelince niye demedin diye canıma okucak ama şimdi söylesem daha kötü panikliceksizden naber????

benimki daha aramadı offf (

arar canım benimkide işte öğlen aradı komutan böldü 1 saniye konuşamadıkyoğundur şimdi acemilik ya arayamıyorlar,ayy bu arada 1 haftada nasılda tecrübelendik kızlar geçen hafta bugün iki göz iki çeşme ağlıyoduk kuduruyoduk telefona yapışmıştık resmenyerim onun çakma pavarottimsi sesini oyy

merhaba kızlar..ben eskişehirdeyim..eşimde ankara mamakta asker..çok şükürki dün gidip kendi gözümle gördüm..ilk buluşma çok heyecanlıydı.allah herkese nasip etsin görüşemeyi

merhaba kızlar..ben eskişehirdeyim..eşimde ankara mamakta asker..çok şükürki dün gidip kendi gözümle gördüm..ilk buluşma çok heyecanlıydı.allah herkese nasip etsin görüşemeyi

vayy bi hemşehri daha:)
Hoşgeldin d_lake, ne mutlu sana görmüşsün eşini :)
darısı bizim başımıza bakalım

inşallah canım :) ben zaten o kıyafetler içinde düşünemiyorum, kimbilir nasıl olmuştur :)

ilk gördüğümde sanki yıllardır benim olan sevgilim değildi..gerçekten morallari bozuk hepsinin ama 1 saat içinde eski haline geri döndü.eğer görme imkanınız varsa askerlerinizi yalnız bırakmayın kızlar onların gerçekten size çok ihtiyaçları var

haklısın canım
sana çok ihtiyacım var dedi bugün, inan çok koydu

aşkım aradıı sesini duydum rahat rahatyaa kızlar nerdesiniz cekhuu,seaaa,barbieveken,elidadaaa,celif,Ican ve diğerleri nerdesinizzzz

aşkm aradıııı sesi güzeldi..yawrumu kıbrıs telaşesi sarmış yaa gelince seni zayıflamış olarak görmicem dedi bana

selam kızlar fikrinize ihtiyacım var.
eşim burdurda, ustalığı da kıbrısa çıktı..
7 ocakta yemin töreni var törenden sonra buraya gelicek, burdan da kıbrısa uçacak.
bugün aradı törene gelmeyin dedi.. 10 dk lık bişey için değmez dedi.
nasılsa ben yanınıza gelicem dedi. çok gereksiz boş ver falan dedi.
ben de görmek istiyorum dedim, boş ver aşkım yaa tanımayacaksınız bile dedi, ben gelince sana yemin ederim dedi

siz olsanız napardınız?
bir yanım gitmek istiyor, diğer yanım da askerimi kırmak istemiyor.
ben gidince üzülecek kızacak falan ne biliyim yaa kafamı karıştırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…