337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

Benım eşim bugunaramadı hala 3bucukta arıyodu eğitimuzadı heralde yarım saate kadar aramzsa zaten yemek iştiması var arayamz 6ya kadar beklemem gerekir...arasın artık vala gözüm telefonda..
Bu arada hava atıyımdun 1saat ınternete geldı msn de konustuk ya ne guzel icat su internet...kamer actı sevınçten ağladım ya...oyle seyrettım

valla öylebir gün topiğe gelmedim sizler gelmişsiniz hoşgelmişsinizzznerede askerleriniz siz neredensiniz güzel asker yarenlerii?

hoşbulduk tatlım ben eskişehirdenim askerimde antalyada sen nerelisin askerin nerede? bu arada bi kaç gün öncesinden takip ediyordum forumu fakat üye olmaya fırsatım olmamıştı bi yazını okumuştum sanırım sen 22 askerin 28 yaşındaydı yanlış hatırlamıyorsam aynı biz gibi

öyle valla canım sesini duymak bile güzelbende çok özledim ömrümüübu arada yenisin galiba hoşgeldin aramızaa nerede askerin ve sen neredesin?

ben ankara nişanlım biricik kurabiyem istanbul/samandıra da canım
şimdi aradı fırçayı yedim kapattık..:84::84::84:dün akşam tam kulubenin önüne gelmiş yatış iştimasından sonra ast.teğ. e yakalanmış,o yüzden arayamamış,bende burda okuduğum,kendim araştırdığım şeylere dayanarak kütüphanelerinde internetin olabileceğini söyledim..ne internetinden bahsediyorsun burası cehennem,kaç gündür söylemiyorum,zorla söylettiriyorsun dedi..bende çeşmeleri açtım o anda..ayrıca sabahtan beri süründürüyorlarmış,hasta olmuş balışım,sesi de çok kötü geliyordu,kurban olurum ben biriciğime yaa..sırf içi rahat olsun diye neşeli neşeli konuşmaya çalıştım,sonra özür diledi,sinirlerinin çok bozulduğunu falan söyledi...kıyamam balıma ben yaa

ALLAHIM TÜM ASKERLERİMİZE SAĞLIK,HUZUR,SABIR VER İÇİNDE BENİMKİNE DE YA RABBİM

canım allah kavuştursunnohh msn falan süpersiniz maşallahh

aa evett o bizizben 22 aşkım 28demek sizde öylesiniz,bana ufaklığım diyo bu yüzdenben istanbuldayım canım askerim tekirdağ f tipi cezaevinde,geldiğinde kısmetse bende ankaraya gelin gidicemaskerin antalyadaymış süper en azından soğuk değil bizimkiler donuyooo

ayy üzülme canım dicem ama elde değil kıyamıyoruz koca bebeklerimizeeinşallah şu acemilik bitsin hepsi rahat edicekbu aradaa bende kısmetse ankaraya gelin geliyorumm gelininizim canım

ne şanslısın...askerin nerde canım?

ARADIIIIII
içime doğmuş buraya yazım gonderdim telefon çaldı
ama bugun sesi iyi değil çok yorulmuş silah vermişler eğitim yeni bitmiş

ayhh buralara gelin alcaz seni demek sizde yakınsınız tatlım yemin törenine gidicekmisin? yaa canım güzel yerde diye seviniyodum bende ama bitanem hasta olmuş ilaçlarla ayakta duruyo 17 saat ayakta tutuyorlarmış kıyamam ben ona Allah herkesin sevdiğine sağlık sıhhat versin tez zamanda kavuştursun aminnnnn

ayy üzülme canım dicem ama elde değil kıyamıyoruz koca bebeklerimizeeinşallah şu acemilik bitsin hepsi rahat edicekbu aradaa bende kısmetse ankaraya gelin geliyorumm gelininizim canım

hmm çok sevindim canım,gelirken nüfusa +1 i eklemeyi unutmaankaranın neresine gelin geliyorsun?

evet canım inşallah gidicem bide bizimki jandarma olduğu için yemin töreni bu cuma 24ünde yanii,bu arada 17 saatmiacaba bizimkilerde öylede bizemi demiyolarallah hepsine güç kuvvet versin,tez zamanda kavuşalım inşallah

hmm çok sevindim canım,gelirken nüfusa +1 i eklemeyi unutmaankaranın neresine gelin geliyorsun?

+1 olayını anlayamadım canım:44:canım bahçeli emek tarafını istiyor sözlüm benim için fark etmez bakalımsen neresindensin?

belki farklıdır canım hepsinin eğitimi antalyada eğitimi biraz hızlı veriolarmış..bide benim ki piyade olarak gitti şimdi jandarmayla piyade aynı olmaz belkim.. inşallahh hepimiz tez zamanda kavuşalımm.

belki farklıdır canım hepsinin eğitimi antalyada eğitimi biraz hızlı veriolarmış..bide benim ki piyade olarak gitti şimdi jandarmayla piyade aynı olmaz belkim.. inşallahh hepimiz tez zamanda kavuşalımm.

sizin yemin töreni 7 ocak sanırsam

sizin yemin töreni 7 ocak sanırsam

evet canımm 7 ocakta ama ben bu haftadan gidicem yemin törenine kadar antalyada olucam hergün 12:00/14:00 arası görüşebilirmişiz hafta sonlarıda akşam üstüne kadar çok mutluyum yaa çoook babam izin vermişken hemen kaçayım diyorum :82:

+1 olayını anlayamadım canım:44:canım bahçeli emek tarafını istiyor sözlüm benim için fark etmez bakalımsen neresindensin?

ankaranın girişindeki nüfusu gösteren tabelaya +1 yazmayı unutma:13::13:
ben keçiörendeyim ama yaza bende ankara batıkente gelin gidicem inşallah..
güzel yerdir bahçeli,7.cadde de hayat hiç durmaz

ankaranın girişindeki nüfusu gösteren tabelaya +1 yazmayı unutma:13::13:
ben keçiörendeyim ama yaza bende ankara batıkente gelin gidicem inşallah..
güzel yerdir bahçeli,7.cadde de hayat hiç durmaz

anladım canım bugün jetn köşeli bende kusura bakmabu aradaa bende batıkent istiyorum emek diyoruz ama ikna edebilirsem aşkımı batıkentte oturuca orası daha sakinya çok sevdim ben batıkenti komşu olucaz deseneetabii sizde evlenince ankarada kalırsanız:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…