337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

bende sesini duydum az önce
hiç beklemediğim şeyler söyledi canım ya.sesi bozuk geliodu alışamamış hala,yemekler çok kötüymüş.
sürekli aklımdasın bebeğim dedi hiç aklımdan çıkmıyosun dedi
arayamıyomuş kartım yok evini ararsam baban kızarmı diyo sıpa ya ara dedim
keyfim yerine geldi valla..

onunla fazladan geçirdiğinin her saniyenin değeri paha biçilemez..burdura çok uzakta değilsen bence gitmelisin

sen bilirsin ama ben olsam giderdim.1 kere olan bişey ve askerimi öyle görmek çok isterim.tanıyamıcak olsan da içlerinde olduğunu biliyosun sonuçta..keşke benimde gidebilme şansım olsa da gidip görsem...

canım bence gelicekse gitmene hiç gerek yok,hani yanına gelmicek olsa tabiki git derdim ama yeminini edip hemen gelicekmiş sevdiceğinn

sen bilirsin ama ben olsam giderdim.1 kere olan bişey ve askerimi öyle görmek çok isterim.tanıyamıcak olsan da içlerinde olduğunu biliyosun sonuçta..keşke benimde gidebilme şansım olsa da gidip görsem...

uzakmı canım askerin?

aaaaaa bigün gelmedim noluyo bebeğim falaaan????barıştınızmı sizzz???

ben sakaryadayım o burdurda 9 saat falan ama sevgilim olduğu için gidemiyorum malesef

yaa öyle düşünme uzak konusunda haklısın ama tek problem sevgilin olmasıysa sakın öyle düşünme sen onun canısın ille yüzükmü olması lazımönemli olan gelmeleri sağsalim o zaman hepp yanımızda olucaklar inşallah

onunla fazladan geçirdiğinin her saniyenin değeri paha biçilemez..burdura çok uzakta değilsen bence gitmelisin

ben de öyle düşünüyorum ama sırf onu kırmamak için gitmemeyim diyorum. 6 saat canım. ama ben çalışıyorum bir de izin almam gerekecek.

Son düzenleme:

ben de öyle dedim ama amaaan aşkım boş ver diyo..
hiç önemli bişey değil diyor..
ben de onı kırmak istemiyorum yoksa atlar giderim valla..

öyle tabiki bana kalsa 1dk durmam giderim ama evdekilere bişey uyduramam,sölesem de göndermezler zaten..ailesi seni de götürelim diyo ama malesef işte..olsun ama ondan sonra buraya gelcek 1 gün de olsa görebilicem onu

canım bence gelicekse gitmene hiç gerek yok,hani yanına gelmicek olsa tabiki git derdim ama yeminini edip hemen gelicekmiş sevdiceğinn

işte o da aynen öyle diyor..
sen bana bilet ayarla dedi, öğleye kadar biter herhalde işim dedi.
atlar gelirim akşama orda olurum dedi.

kızlar ben sevdiğime defter tutuyorum gelince vericem inşallah..böyle bişey yapan var mı??güzel bi hediye olur diye düşündüm :)

yani tabi bide gidince kızar diyosan gitme o zaman..belki fikri değişir gel der :)

zaten dün sadece sen gel dedi annemler gelmesin dedi.
bugün de hiç biriniz gelmeyin diyor..
fikri de değişmez sanmıyorum.

ben de günlük tutuyorum canım mektup gibi aşkıma hitaben yazıyorum..

zaten dün sadece sen gel dedi annemler gelmesin dedi.
bugün de hiç biriniz gelmeyin diyor..
fikri de değişmez sanmıyorum.

ben de günlük tutuyorum canım mektup gibi aşkıma hitaben yazıyorum..

olsun sağlık olsun o zaman..bende öle yapıyorum canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…