ne habersiniz kızlar nasıl gidiyor hayat?
piaydeler 7 ocak kzlar bnmkıde piyade bitli piyadem benimm
ne habersiniz kızlar nasıl gidiyor hayat?
beklemedeyiz işte:)
hehe bizde bitli piyade yareni oluyoruz desene
hımm desene benim gibi ama benimki zaten yemekten sonra arıyor bütün gün okulda olduğumdan rahat konuşamayız diye aramıyo
amanda aman denizim gelmiş topiğimiz şenlenmişşnaıyosun hayatım varmı gelişmeler?aradımı bitli piyaden ?
iyidir canım sen neler yapıyosun?bugün aradı benimki ama meşguldü teli.anca geri döndüm geç kaldın yavrum komutan çağırıyo dedi kapadısinirini bile özlemişim asabi papağanımın
benim kurabiyemde piyadee:97:
SARIŞIN ESMER KUMRAL FARK ETMEZ,ÇÜNKÜ BİZ PİYADEYİZ..PİYADELER AFFETMEZ
aradı aradı 5bucukta aradı sabah bitlendiya akşam uyanır uyanmaz beni aradıbide öglende aradıı cnm bitli piyadem benım :) aşkm dıorum istte gelnce ilk önce hemen benm yanıma gel dıorum yok aşkm önce eve gidip iiyice bi duş alıp 5,5 ayın pisliğini atıp öle gelıcm yanına dıo ama sana sölemicm zaten geldğim tarıhı dıo bnde dedm şafak sayıorum oglum blırım nzaman gelecegını dıo blmedgn bişşey var oda bnde kalsın dediiii erkn gelecek sanırımm
anladım canım bugün jetn köşeli bende kusura bakmabu aradaa bende batıkent istiyorum emek diyoruz ama ikna edebilirsem aşkımı batıkentte oturuca orası daha sakinya çok sevdim ben batıkenti komşu olucaz desenee tabii sizde evlenince ankarada kalırsanız:44:
aman aman sinir güzel bişey değil
sakın sende sinirini bile özlemişim demede havalara girmesin sonra
benimkine böyle desem onca zaman söylenir artık unutma o günleri sinirimi bile özlemiştin diye
ankarada olucaz işte kuzum,evlenince batıkente geçicez..şu an keçiörendeyim
batıkent çakırlar tarafı bizim oturacağımız yer,eğer düşünürsen o bölgeyi tavsiye ederim,yeni yapı her tarafı,nezih,sakin...bende huzuru seviyorum.o yüzden orayı tercih ettim
valla süpermiş,bende sakinliği seviyorum ohh şafak sayarken komşu oluyoruz deseneben şimdi azcık uzaniyimde akşam gelirim canım öpüyorum hepinizii
anaa bencedee uzaktaya bizimkilerden erken gelicek ayy zaman çabucak geçsin inşallah kuzumben azcık uzanıyorum akşam görüşürüz kızlar çok öptümm
ne şanslısın...askerin nerde canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?