• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

kızlar ben sevdiğime defter tutuyorum gelince vericem inşallah..böyle bişey yapan var mı??güzel bi hediye olur diye düşündüm :)

ben gittiği 1.günde mektup yazdım sakladım ama benim aşkım hiç duygusal olmadığı için pek etkilenmez:60:ama ben yinede yazarımm:69:

aşkım aradıı sesini duydum rahat rahat:69:yaa kızlar nerdesiniz cekhuu,seaaa,barbieveken,elidadaaa,celif,Ican ve diğerleri nerdesinizzzz:57:

burdayım kızzz:3:
kitap okuyordum içim geçmiş biraz telefon sesiyle uyandım aşkım arıyordu:69:
nasılsın napıyorsun dedim sıkıldım ya hep aynı diyo sağa dön sola dön:27:
süpersonic sevgilim bana bi hafta yeter diyecekmişte onu dersem döverler diyo:52:

bende sesini duydum az önce :69:
hiç beklemediğim şeyler söyledi canım ya.sesi bozuk geliodu alışamamış hala,yemekler çok kötüymüş.
sürekli aklımdasın bebeğim dedi hiç aklımdan çıkmıyosun dedi
arayamıyomuş kartım yok evini ararsam baban kızarmı diyo sıpa ya ara dedim :9:
keyfim yerine geldi valla.. :66:

aaa sevgilisyle arası bozuk olan kız:52: desene bu lakap artık olmayacak. çok sevindim adına umarım hep iyi gider canım içini ferah tut sende

biz de az once konustuk... taa Urfa'da...

ne ogrendim biliyo musunuz?
kisa donemlerden digerinin, urfa'da asiretlerden bir tanidigi varmis... cocuk, egitimden sonra cekip gidiyomus... hicbisey cektigi yok... bizimkiler dert-sefa icindeyken, tanidigi olan adamin keyfi yerinde!
oh ne ala!

sinirim acayip bozuldu...
elimden birsey gelmemesi daha sinir bozucu!
kahretsin diyorum!!!

Selam tatlım :)
Maşallah dielim :1:

aman maşallah nazarlardan korusun allah. benim aşkımda az önce aradı bacağındaki platin için hastaneye gitmiş bugün uzun süre spor yapması yasakmış..yapmıyolardı zaten pek işimize yaramadı bu durum ama olsun... cuma günü yemin törenine gidiceklerde heyecan var mı bakalım ?:72:

kisa donemlerden digerinin, urfa'da asiretlerden bir tanidigi varmis... cocuk, egitimden sonra cekip gidiyomus... hicbisey cektigi yok... bizimkiler dert-sefa icindeyken, tanidigi olan adamin keyfi yerinde!
oh ne ala!

kahretsin diyorum!!!

gerçekten çok sinir bozucu bişey bende çok sinirlendim şimdi ama şaşırmamak lazım böyle bi ülkede yaşıyoruz işte!!!!!!

ben gittiği 1.günde mektup yazdım sakladım ama benim aşkım hiç duygusal olmadığı için pek etkilenmez:60:ama ben yinede yazarımm:69:

bende gittiği günden beri hatta teslim oldugu andan beri yazıyorum..
oda yazıomus her gece:)
sözde ona söylemicektim ama o söyleyince dayanamadım:1:

oh ne ala!

kahretsin diyorum!!!

evet canım çok sinir bozucu ne yazıki öle yüryo işler..çok var öle askerlik yapıyorum diye sefasını süren... malesefki bizim ülkemizde birazda böle yüüyo işler hep torpil...

burdayım kızzz:3:
kitap okuyordum içim geçmiş biraz telefon sesiyle uyandım aşkım arıyordu:69:
nasılsın napıyorsun dedim sıkıldım ya hep aynı diyo sağa dön sola dön:27:
süpersonic sevgilim bana bi hafta yeter diyecekmişte onu dersem döverler diyo:52:

:60:ama gördünmü geçti gitti 1 haftaaa:66:sen hangi kitabı okuyosun bakem?

Back
X