nolur yardım edin ne hat alayım bilemedim kaldım öle yaher yöne konuşması ve sms i en uygun hat hangisi please help me
![]()
bence avea canım..
hem 11.000 sms hemde haftalık 2000 dk.
istersen daha detaylı anlatabilirim:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nolur yardım edin ne hat alayım bilemedim kaldım öle yaher yöne konuşması ve sms i en uygun hat hangisi please help me
![]()
bence avea canım..
bakın bugün bende ne öğrendim..babam anlattı eskiden askerlerde asker yolu bekleyenlerde bi mezure alır her gün bi parça keserlermiş hatta son günü de yutarlarmış..kısadıkça mezure heyecan olur mutlu olurlarmış bu da şafak saymanın bi yolu işte.. çok çok eskidende asker yarenleri ağlar ağladıkça gözyaşlarını minik bi şişede birktirir boynuna asarmış.Askeri geldiğinde bakarmış ne kadr beklendiğini üzüldüğünü görmek için... bu da ilginç ama güzel şeyler ben sevdim.![]()
herkes ailesinin yanında galiba.ben evimizde eşimi yalnız bekliyorum.galiba böyle daha ağır oluyor
bence avea canım..
kızlar ben sevdiğime defter tutuyorum gelince vericem inşallah..böyle bişey yapan var mı??güzel bi hediye olur diye düşündüm :)
ben eşim askere gıtmeden de ayrıydım
farklı illerde calısıyoruz 700km uzaktayız 2,5senedır.bıde ustune bu geldı ne deyımbızi ayırmak için her yolu deniyor hayat.ama olsun herseye gögus gerdık kımse yıkamadı içimizdeki sevgıyi.
agustostada tayınımçıkmazsa işi bırakcam
ona bunu yapmaya hakkım yok meslegım önemlı ama artık eşimle bana zarara vermeden bişiler yapmamız gerekıyo![]()
ben de yalnız bekliyorum canım
amam oyalanmanın yollarını bulmak lazım![]()
farklı illerde calısıyoruz 700km uzaktayız 2,5senedır.bıde ustune bu geldı ne deyımbızi ayırmak için her yolu deniyor hayat.ama olsun herseye gögus gerdık kımse yıkamadı içimizdeki sevgıyi.
ona bunu yapmaya hakkım yok meslegım önemlı ama artık eşimle bana zarara vermeden bişiler yapmamız gerekıyo![]()
canımın içiiiii noolur anlatşimdi ben zaten avealıyım mobil öğrenci
11000 sms i de biliyom da noluuuurrr 2000dk yı anlat her yöne mi bitanecik aşkım nişanlımı aricam sabitten ev telefonunu batırdım sayılır![]()
bak canım önce mobil öğrenci ol(alırken o tarifeye kayıt olmak istediğini sölersin) 30 tl al aylık 1000 tl konusma süresi ayrıca her 100 dk ya 1 tl geliyor. bunu sadece mobil öğrencilerle kullanıosn.
eğer mobil öğrenci değilsende avealılarla haftalık 9 tl ye 2000 dk var. ayrıca aylık 9 tlye 11000 sms.
Ben mesela mobil öğrenciyim sevgilimde öle.aylık 30 tl yüklüorum 1000 dk bittikten sonra 40 tl oluyo zaten.sonra her hafta 2000 dk yapıyorum. bir ay bu yetiyor yani.
bunu keşfetmeden önce aylık 100 tl yi geçiodu kont masrafım tabi sevgiliminde![]()
ama her yöne lasım bana aşkımın teli yokkisabit hat verdi orayı arıyom
![]()
bak canım önce mobil öğrenci ol(alırken o tarifeye kayıt olmak istediğini sölersin) 30 tl al aylık 1000 tl konusma süresi ayrıca her 100 dk ya 1 tl geliyor. bunu sadece mobil öğrencilerle kullanıosn.
eğer mobil öğrenci değilsende avealılarla haftalık 9 tl ye 2000 dk var. ayrıca aylık 9 tlye 11000 sms.
Ben mesela mobil öğrenciyim sevgilimde öle.aylık 30 tl yüklüorum 1000 dk bittikten sonra 40 tl oluyo zaten.sonra her hafta 2000 dk yapıyorum. bir ay bu yetiyor yani.
bunu keşfetmeden önce aylık 100 tl yi geçiodu kont masrafım tabi sevgiliminde![]()