• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

evet canım çok sinir bozucu ne yazıki öle yüryo işler..çok var öle askerlik yapıyorum diye sefasını süren... malesefki bizim ülkemizde birazda böle yüüyo işler hep torpil...

tukurugum bogazimda kaldi ya konusurken...
sindiremiyorum boyle biseyi!!!
neler yasayabilecekleri aklima geldikce tepem atiyo!!

nasil bir adaletsizliktir bu?
kocaman adamlarin psikolojilerini bozuyolar resmen!!! bi de ustune haksizlik!

pes yani! pes!!!

bakın bugün bende ne öğrendim..babam anlattı eskiden askerlerde asker yolu bekleyenlerde bi mezure alır her gün bi parça keserlermiş hatta son günü de yutarlarmış..kısadıkça mezure heyecan olur mutlu olurlarmış bu da şafak saymanın bi yolu işte.. çok çok eskidende asker yarenleri ağlar ağladıkça gözyaşlarını minik bi şişede birktirir boynuna asarmış.Askeri geldiğinde bakarmış ne kadr beklendiğini üzüldüğünü görmek için... bu da ilginç ama güzel şeyler ben sevdim.:nazar:

Son düzenleme:
bakın bugün bende ne öğrendim..babam anlattı eskiden askerlerde asker yolu bekleyenlerde bi mezure alır her gün bi parça keserlermiş hatta son günü de yutarlarmış..kısadıkça mezure heyecan olur mutlu olurlarmış bu da şafak saymanın bi yolu işte.. çok çok eskidende asker yarenleri ağlar ağladıkça gözyaşlarını minik bi şişede birktirir boynuna asarmış.Askeri geldiğinde bakarmış ne kadr beklendiğini üzüldüğünü görmek için... bu da ilginç ama güzel şeyler ben sevdim.:nazar:

aaa çok ilginç duygulandım valla:31:

:60:ama gördünmü geçti gitti 1 haftaaa:66:sen hangi kitabı okuyosun bakem?

tam anlamıyla okumaya sardım zaten okuyan biydim iyice zıvanadan çıktım:52:
dün kocacığım istersem kölem olursun diye bi kitap var onu okudum 1 günde ama köle olan falan yok hatta olacak bi kocamda yok:66::66::66:
bugunde yüreğim seni çok sevdi diye canan tanın bi kitabı var onu okuyorum:32:

tukurugum bogazimda kaldi ya konusurken...
sindiremiyorum boyle biseyi!!!
neler yasayabilecekleri aklima geldikce tepem atiyo!!

nasil bir adaletsizliktir bu?
kocaman adamlarin psikolojilerini bozuyolar resmen!!! bi de ustune haksizlik!

pes yani! pes!!!

Ben vicdanlarına bırakıyorum canım..askerlik yaptım demesiler biraz daha ağır konuşucam ama erkeğim demesinler böle olanlar bence...

dün kocacığım istersem kölem olursun diye bi kitap var onu okudum 1 günde ama köle olan falan yok hatta olacak bi kocamda yok:66::66::66:

yüreğim seni ço ksevdi mükemmel bi kitap canım bende okudum çok da ağladım...mutlaka seni de ağlatır..zaten canan tan ın bütün kitapları çok iyi eroinle dans ı da tavsiye ederim

aa çok güzelmiş gerçekten yaa :)

Son düzenleme:
yüreğim seni ço ksevdi mükemmel bi kitap canım bende okudum çok da ağladım...mutlaka seni de ağlatır..zaten canan tan ın bütün kitapları çok iyi eroinle dans ı da tavsiye ederim

ewt canım benim canan ile tanışmam piraye kitabı ile olmustu okumayanlara onuda tavsiye ederim.
D&R girince kendimi kaybediyorum çeyiz yerin kütüphane şeklinde kitaplarımı götüreceğim:64:
eroinle dansıda cumartesi aldım bundan sonra sıra onda:52:

duygusal kitaplar güzell:69:iyi yapıyosun canım vakitte geçer ne güzel:66:

ay ben gittiği gün -12 aralık- biriktirseydim gözyaşlarımı damacana doldururdum herhalde:5:

nolur yardım edin ne hat alayım bilemedim kaldım öle ya :( her yöne konuşması ve sms i en uygun hat hangisi please help me :(

Back
X