337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

off sizin ne güzel usta birliğinde tel yanında olcak belki..benim kıbrısta olacağı için öle olamıcaz sanırım

kötü olmuş kız ana yüreği her gün aradığını dedin mi demediysen deki beni de iki üç günde bi arıyo. sen sorunca ben de evt arıyo dedim ama hergün değil anne felan de kadına

kayınvaliden anlayışla karşılamalı utanılacak bişi yok bunda canım

edirne canım..sevgilimin hattı yanında benim sokabilmiş:)

benimki siirt komando uçak yok yollar kapalı otobüs 8 saate anca gidiyomuş yeri belli olmadan önce diyodum ben uçağa atlar atlar gelir hafta sonları sana süpriz yaparım. ne uçak ne otobüs hiçbişekilde gidemiyom şimdi

kötü olmuş kız ana yüreği her gün aradığını dedin mi demediysen deki beni de iki üç günde bi arıyo. sen sorunca ben de evt arıyo dedim ama hergün değil anne felan de kadına

ayy evet bende tabı durumu bırazcık kurtarmaya calıştım ama basarabıldımmı bılmıorum anne herzaman arayamazkı napsın senı arayıncada benı arayamıodur belkı bı kısı arayabılıodur falan dedım ama bılmıorum artık inandımı ki:26:

üzüldüm tatlım ya kısa dönemleri komando yapmıolar die biliodum demek yanlışmış

askım dedi ki 3-5 arkadas 1 tel alıyorlarmıs sıra sıra konusyorlarmıs.ay ben gelemem ki hususi tel al sok corabına gel dedim.töbe ya ben msj atıcam elın adamı okuyacak de getttt

ne yap biliyon mu nişanlınla konuşunca anlat konuyu. o arayıncada seninkini destekler cümleler kursun . kopuk olmasın bi kişiyi arayabiliyorum bi sizi bi onu desin hem annenin kalbi kırılmamış olur hem de konu toparlanır.

bugun eşimin yüzüğüne komutanı kıızmış ne dedi kim bilir moralim bozuldu kötü geldi sesi...onada nie karışırlarki sana ne zararı var...o kadar dedim çıkar die ama çıkarmadı

ay valla bu fıkır cok ıyı cok sagol tatlım ya valla içime oturdu benım durum yani

üzüldüm tatlım ya kısa dönemleri komando yapmıolar die biliodum demek yanlışmış

şuan komandoluk bişi yapmıyolarmış ama sonuçta komando tugay komt. lığında ve dağıtımdan sonra da ordalar tanıdık kimi duyduysak batıya düşmüş bi benim kuzucum orda gerççi doğu batı farketmez gittiği yerler önemli. mesela komutanlarıyla çok iiler yemekler çok iimiş ortam çok ii diyo. inşallah hepimiznki rahat yapar da bi an önce dönerler

inşallah canımm:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…